E-bog - Glad Morgenmad - Køb her
  • Gå direkte til primær navigation
  • Skip til indhold
  • Gå direkte til primær sidebar
  • Gå direkte til footer

Anne au Chocolat

Madkærlighed en masse

  • Hjem
  • Opskrifter
  • Om mig
  • Mine chokoladeanbefalinger
  • E-bog Glad Morgenmad
  • English

Blommemazarin med hvid chokolade

27. august 2018 af Anne au Chocolat 10 kommentarer

Blommesæsonen er i fuld gang, og derfor kunne jeg ikke lade være med at fylde min mazarinkage med masser af blommer samt hvid chokolade, som giver knas og karamelnoter efter bagning. Den stjernesimple kage er fantastisk nybagt men mindst lige så lækker og saftig på anden- og tredjedagen. En sensommer-vinderkage ♥

Blommemazarin med hvid chokolade
10-12 personer

200 g marcipan, revet
200 g sukker
200 g smør, blødt
4 æg
100 g mel
150 g hvid chokolade, gerne Ivoire 35% fra Valrhona (reklamelink)
6 blommer, skåret i både

Bageform:
Springform 24 cm (reklamelink)

Pisk marcipan og sukker godt sammen i en skål og tilsæt smør under stadig piskning. Pisk æggene i et ad gangen. Vend derefter mel i. Tilsæt til sidst den finthakkede hvide chokolade. Hæld dejen i en smurt springform (ca. 24 cm i diameter) beklædt med bagepapir og tryk blommeskiverne ned i dejen. Bag kagen i ovnen ved 175 grader varmluft i ca. 45-50 minutter. Kontroller om den er færdigbagt med en strikkepind. Køl kagen af og vend den derefter ud af formen

 

Skrevet i: Kager

Previous Post: « Jeg løfter sløret for alle opskrifterne i e-bogen Glad Morgenmad
Next Post: Brombærtærter med marcipancrumble »

Læserinteraktioner

Kommentarer

  1. Sara skriver

    28. august 2018 kl. 07:53

    Kan man lave den med brombær i stedet? Eller andre frugter?

  2. Anne au Chocolat skriver

    29. august 2018 kl. 09:30

    Kære Sara,
    Sagtens! Du kan også bruge æble, pære og andre bær 🙂

  3. Ditte skriver

    7. september 2018 kl. 13:25

    Hvordan opbevarer du den? På køkkenbordet eller køl?

  4. Anne au Chocolat skriver

    7. september 2018 kl. 14:15

    Kære Ditte,
    På køkkenbordet hvis den spises samme dag – ellers på køl!

  5. Astrid skriver

    20. september 2018 kl. 18:10

    Kære Anne,
    Vil du anbefale flødeskum eller creme fraiche til denne kage? …Eller noget tredje? 🙂

  6. Anne au Chocolat skriver

    20. september 2018 kl. 20:31

    Kære Astrid,
    Begge dele er fantastisk – men jeg elsker creme fraiche til frugtkage som denne. Eller en kugle vaniljeis til dessert 🙂
    Kh Anne

  7. Nanna skriver

    9. oktober 2018 kl. 21:40

    Hej Anne, hvis jeg bager denne torsdag aften (og opbevare på køl), vil du så tro den kan spises lørdag eftermiddag? Måske hvis man lige luner den i ovnen og serverer creme fraiche til?

    Tak for ALTID god inspiration!

    Kh Nanna

  8. Anne au Chocolat skriver

    10. oktober 2018 kl. 13:13

    Kære Nanna,
    TAK fordi du følger med 🙂 Ja det kan du sagtens gøre. Jeg ville lune den eller måske blot stuetemperere den på dagen – og ja gerne med creme fraiche til. <3
    Kh Anne

  9. Maria Samuelsen skriver

    25. oktober 2018 kl. 11:05

    Kære Anne,
    Mon denne er fryseegnet?
    Mvh. Maria

  10. Anne au Chocolat skriver

    26. oktober 2018 kl. 08:53

    Kære Maria,
    Ja den kan godt fryses, vil jeg mene.
    Kh Anne

Skriv et svar Annuller svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Primær Sidebar

De fem nyeste indlæg vises i slideren øverst her på forsiden.

Velkommen til mit univers, som byder på simple skønne kager, vidunderlige chokoladesager og lykkebringende lækkerier med fokus på den gode smag, de bedste råvarer og livsnydelse i lange baner.

Søde sager er sunde for sjælen.

Kærlig hilsen Anne au Chocolat

E-bog – Glad Morgenmad – Køb her

E-book – Good Mornings – Buy here

lykken-er-is

Search

Følg mig på Instagram

This error message is only visible to WordPress admins

Error: No posts found.

Make sure this account has posts available on instagram.com.

Bliv fan på Facebook

Følg med på Bloglovin’

bloglovin

Footer

Profil

Velkommen til mit søde univers, som byder på skønne kager, vidunderlige chokoladesager og livsnydende lækkerier. En perfekt blanding af søde opskrifter og gode oplevelser!
Læs mere…

Følg mig på Instagram

This error message is only visible to WordPress admins

Error: No posts found.

Make sure this account has posts available on instagram.com.

Følg mig på de sociale medier

  • Bloglovin
  • Facebook
  • Instagram

Copyright © 2021 · Anne au Chocolat · Ophavsret · Sitemap