Klik her for at købe E-Bogen – Glutenfri & Sukkerfri
  • Gå direkte til primær navigation
  • Skip til indhold
  • Gå direkte til primær sidebar

Anne au Chocolat

Madkærlighed en masse

  • Hjem
  • Opskrifter
  • Om mig
  • E-Bogen – Glutenfri & Sukkerfri
  • E-bog Glad Morgenmad

Blommemazarin med hvid chokolade

27. august 2018 af Anne au Chocolat 10 kommentarer

Blommesæsonen er i fuld gang, og derfor kunne jeg ikke lade være med at fylde min mazarinkage med masser af blommer samt hvid chokolade, som giver knas og karamelnoter efter bagning. Den stjernesimple kage er fantastisk nybagt men mindst lige så lækker og saftig på anden- og tredjedagen. En sensommer-vinderkage ♥

Blommemazarin med hvid chokolade
10-12 personer

200 g marcipan, revet
200 g sukker
200 g smør, blødt
4 æg
100 g mel
150 g hvid chokolade, gerne Ivoire 35% fra Valrhona (reklamelink)
6 blommer, skåret i både

Bageform:
Springform 24 cm (reklamelink)

Pisk marcipan og sukker godt sammen i en skål og tilsæt smør under stadig piskning. Pisk æggene i et ad gangen. Vend derefter mel i. Tilsæt til sidst den finthakkede hvide chokolade. Hæld dejen i en smurt springform (ca. 24 cm i diameter) beklædt med bagepapir og tryk blommeskiverne ned i dejen. Bag kagen i ovnen ved 175 grader varmluft i ca. 45-50 minutter. Kontroller om den er færdigbagt med en strikkepind. Køl kagen af og vend den derefter ud af formen

 

Skrevet i: Kager

Previous Post: « Jeg løfter sløret for alle opskrifterne i e-bogen Glad Morgenmad
Next Post: Brombærtærter med marcipancrumble »

Læserinteraktioner

Kommentarer

  1. Sara skriver

    28. august 2018 kl. 07:53

    Kan man lave den med brombær i stedet? Eller andre frugter?

  2. Anne au Chocolat skriver

    29. august 2018 kl. 09:30

    Kære Sara,
    Sagtens! Du kan også bruge æble, pære og andre bær 🙂

  3. Ditte skriver

    7. september 2018 kl. 13:25

    Hvordan opbevarer du den? På køkkenbordet eller køl?

  4. Anne au Chocolat skriver

    7. september 2018 kl. 14:15

    Kære Ditte,
    På køkkenbordet hvis den spises samme dag – ellers på køl!

  5. Astrid skriver

    20. september 2018 kl. 18:10

    Kære Anne,
    Vil du anbefale flødeskum eller creme fraiche til denne kage? …Eller noget tredje? 🙂

  6. Anne au Chocolat skriver

    20. september 2018 kl. 20:31

    Kære Astrid,
    Begge dele er fantastisk – men jeg elsker creme fraiche til frugtkage som denne. Eller en kugle vaniljeis til dessert 🙂
    Kh Anne

  7. Nanna skriver

    9. oktober 2018 kl. 21:40

    Hej Anne, hvis jeg bager denne torsdag aften (og opbevare på køl), vil du så tro den kan spises lørdag eftermiddag? Måske hvis man lige luner den i ovnen og serverer creme fraiche til?

    Tak for ALTID god inspiration!

    Kh Nanna

  8. Anne au Chocolat skriver

    10. oktober 2018 kl. 13:13

    Kære Nanna,
    TAK fordi du følger med 🙂 Ja det kan du sagtens gøre. Jeg ville lune den eller måske blot stuetemperere den på dagen – og ja gerne med creme fraiche til. <3
    Kh Anne

  9. Maria Samuelsen skriver

    25. oktober 2018 kl. 11:05

    Kære Anne,
    Mon denne er fryseegnet?
    Mvh. Maria

  10. Anne au Chocolat skriver

    26. oktober 2018 kl. 08:53

    Kære Maria,
    Ja den kan godt fryses, vil jeg mene.
    Kh Anne

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Primær Sidebar

Velkommen til mit univers, som byder på simple skønne kager, vidunderlige chokoladesager og lykkebringende lækkerier med fokus på de bedste råvarer og livsnydelse i lange baner.

I januar 2025 gik jeg over til en glutenfri livsstil, og det kommer også til at afspejle sig i fremtidige opskrifter her på siden. Alle de gamle opskrifter forbliver her selvfølgelig. Og jeg er stadig altid på jagt efter den gode smag.

Kærlig hilsen Anne au Chocolat

E-bogen Glutenfri & Sukkerfri – køb her

lykken-er-is

Search

Copyright © 2025 · Anne au Chocolat · Ophavsret · Sitemap