Blommesæsonen er i fuld gang, og derfor kunne jeg ikke lade være med at fylde min mazarinkage med masser af blommer samt hvid chokolade, som giver knas og karamelnoter efter bagning. Den stjernesimple kage er fantastisk nybagt men mindst lige så lækker og saftig på anden- og tredjedagen. En sensommer-vinderkage ♥
Blommemazarin med hvid chokolade
10-12 personer
200 g marcipan, revet
200 g sukker
200 g smør, blødt
4 æg
100 g mel
150 g hvid chokolade, gerne Ivoire 35% fra Valrhona (reklamelink)
6 blommer, skåret i både
Bageform:
Springform 24 cm (reklamelink)
Pisk marcipan og sukker godt sammen i en skål og tilsæt smør under stadig piskning. Pisk æggene i et ad gangen. Vend derefter mel i. Tilsæt til sidst den finthakkede hvide chokolade. Hæld dejen i en smurt springform (ca. 24 cm i diameter) beklædt med bagepapir og tryk blommeskiverne ned i dejen. Bag kagen i ovnen ved 175 grader varmluft i ca. 45-50 minutter. Kontroller om den er færdigbagt med en strikkepind. Køl kagen af og vend den derefter ud af formen
