Klik her for at købe E-Bogen – Glutenfri & Sukkerfri     -     eBook: Gluten-free & Sugar-free - Buy here
  • Gå direkte til primær navigation
  • Skip til indhold
  • Gå direkte til primær sidebar

Anne au Chocolat

Madkærlighed en masse

  • Hjem
  • Opskrifter
  • Om mig
  • E-Bogen – Glutenfri & Sukkerfri
  • The eBook: Gluten Free & Sugar Free

Små mazarinkager proppet med chokolade og appelsinskal

21. september 2012 af Anne au Chocolat

Små saftige mazarinkager proppet med chokolade. Bliver det meget bedre? Så enkelt og så godt. Jeg tror ikke, at det bliver meget bedre 🙂

Mazariner er de perfekte hyggekager på sådan en grå og regnfuld fredag; de er lynhurtige at lave og kan nydes lune eller afkølede – alene eller i godt selskab af en klat letpisket fløde. Fyldet kan med fordel varieres i det uendelige – forskellige slags chokolader, nødder, tørrede og friske frugter i mindre stykker forenes alle smukt med mazarinen, som i øvrigt også sagtens kan stå alene, hvis man ønsker den rene form for mazarinoplevelse. Personligt holder jeg meget af at putte chokolade i samt frugt som i denne blommekage. Jeg er også blevet glad for at twiste mazarinen med fintreven skal af citrusfrugter.

Til 4-6 små kager (alt afhængig af formenes størrelse)

100 g marcipan (gerne fra Summerbird), revet
100 g sukker
100 g smør, blødt
2 æg
60 g mel
100 g mørk chokolade – gerne Guanaja, Caraïbe eller Alpaco fra Valrhona
reven skal af 1 appelsin

Pisk marcipan og sukker godt sammen og tilsæt smørret lidt ad gangen. Tilsæt derefter æggene et ad gangen under stadig piskning. Vend mel i og til sidst den hakkede chokolade og appelsinskal. Hæld dejen i smurte muffinsforme. Bag kagerne ved 180 grader varmluft i ca. 20 minutter.

Lad kagerne køle af og nyd dem gerne sammen med en lækker kop kaffe eller te og tændte stearinlys.

Skrevet i: Kager Tags: Alpaco, caraïbe, chokolade, eftermiddagskage, guanaja, hygge, Kaffe, kage, mazarin, mazariner, Mazarinkager, regnvejr, te, valrhona

Previous Post: « Silles chokoladefyldte kiksekage
Next Post: En cremet grapefrugt curd »

Primær Sidebar

Velkommen til mit univers, som byder på simple skønne kager, vidunderlige chokoladesager og lykkebringende lækkerier med fokus på de bedste råvarer og livsnydelse i lange baner.

I januar 2025 gik jeg over til en glutenfri livsstil, og det kommer også til at afspejle sig i fremtidige opskrifter her på siden. Alle de gamle opskrifter forbliver her selvfølgelig. Og jeg er stadig altid på jagt efter den gode smag.

Kærlig hilsen Anne au Chocolat

E-bogen Glutenfri & Sukkerfri – køb her

The E-book Gluten-free & Sugar-free

Search

Copyright © 2025 · Anne au Chocolat · Ophavsret · Sitemap