Klik her for at købe E-Bogen – Glutenfri & Sukkerfri     -     eBook: Gluten-free & Sugar-free - Buy here
  • Gå direkte til primær navigation
  • Skip til indhold
  • Gå direkte til primær sidebar

Anne au Chocolat

Madkærlighed en masse

  • Hjem
  • Opskrifter
  • Om mig
  • E-Bogen – Glutenfri & Sukkerfri
  • The eBook: Gluten Free & Sugar Free

Silles chokoladefyldte kiksekage

18. september 2012 af Anne au Chocolat

Min kære veninde Silles bidrag til dessertklubben sidste weekend var kiksekagen fra Meyers Kager.
Kiksekage har aldrig rigtig fået mit hjerte til at banke. Det skyldes givetvis, at jeg gang på gang har smagt den konventionelle udgave med palmin og kakao. I Meyers version er der brugt SMØR og CHOKOLADE til cremen – som i øvrigt er krydret fint med appelsin – mellem de fine lag af sprøde kiks.
Da jeg satte tænderne i denne skønne kiksekage, begyndte mit hjerte straks at galopere af ren og skær kagekærlighed. En vældig fin og yderst rar oplevelse.

Hvad synes I om kiksekage? 🙂

Skrevet i: Uncategorized Tags: chokolade, kiksekage, Meyers Kager

Previous Post: « Panna cotta med rosmarinstegte æbler og sprød nøddekrokant med hvid chokolade
Next Post: Små mazarinkager proppet med chokolade og appelsinskal »

Primær Sidebar

Velkommen til mit univers, som byder på simple skønne kager, vidunderlige chokoladesager og lykkebringende lækkerier med fokus på de bedste råvarer og livsnydelse i lange baner.

I januar 2025 gik jeg over til en glutenfri livsstil, og det kommer også til at afspejle sig i fremtidige opskrifter her på siden. Alle de gamle opskrifter forbliver her selvfølgelig. Og jeg er stadig altid på jagt efter den gode smag.

Kærlig hilsen Anne au Chocolat

E-bogen Glutenfri & Sukkerfri – køb her

The E-book Gluten-free & Sugar-free

Search

Copyright © 2025 · Anne au Chocolat · Ophavsret · Sitemap