E-bog - Glad Morgenmad - Køb her
  • Gå direkte til primær navigation
  • Skip til indhold
  • Gå direkte til primær sidebar

Anne au Chocolat

Madkærlighed en masse

  • Hjem
  • Opskrifter
  • Om mig
  • E-bog Glad Morgenmad
  • Mine chokoladeanbefalinger

14. december – brigadeiros med et tvist af jul

14. december 2016 af Anne au Chocolat Skriv kommentar


For tre år siden bloggede jeg om nogle ret så fantastiske brasilianske chokoladetrøfler, kaldet brigadeiros, som er lavet med kondenseret mælk og mørk chokolade. Her har jeg givet dem et tvist af jul i form af appelsinsmag og spiselig gulvstøv, som får trøflerne til at glimte noget så fint. De er smeltende-på-tungen bløde med det dejligste knas fra pistacierne og de aromatiske kakaonibs.

Som tidligere nævnt er disse brigadeiros ikke spor kringlede at lave, men de er straks sværere at holde nallerne fra…

Egentlig skal brigadeiros opbevares på køl, men jeg elsker at putte dem i fryseren i stedet. De er stadig dejligt bløde, når de er iskolde.

Brigadeiros med appelsin
ca. 28 stk

280 g sødet kondenseret mælk
70 g god mørk chokolade  (brug en 70% chokolade)
20 g god kakaopulver
Fintrevet skal af 1 øko appelsin

Til at trille kuglerne i:
40 g usaltede pistacier, finthakket
40 g kakaonibs
Spiseligt gulvstøv

Hæld den kondenserede mælk i en gryde. Hak chokoladen og kom den i den kondenserede mælk sammen med kakaopulver og appelsinskal. Varm blandingen op under omrøring ved middelvarme i ca. 10-15 minutter, til bunden af gryden kan ses, når man rører i blandingen. Hæld blandingen i en skål eller form foret med bagepapir og køl den ned. Hvil på køl i 2-3 timer. Tril kugler af chokolademassen og vend dem i hakkede pistacier, kakaonibs og kakaonibs blandet med gulvstøv. Opbevar brigadeiros på køl eller faktisk gerne på frost, til de skal nydes.

 

Skrevet i: Chokolade og små søde sager

Previous Post: « 13. december – Den lækreste julekringle
Next Post: 15. december – julet french toast til morgenmad »

Læserinteraktioner

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Primær Sidebar

De fem nyeste indlæg vises i slideren øverst her på forsiden.

Velkommen til mit univers, som byder på simple skønne kager, vidunderlige chokoladesager og lykkebringende lækkerier med fokus på den gode smag, de bedste råvarer og livsnydelse i lange baner. Jeg lever efter devisen: søde sager er sunde for sjælen.

Kærlig hilsen Anne au Chocolat

E-bog – Glad Morgenmad – Køb her

E-book – Good Mornings – Buy here

lykken-er-is

Search

Følg mig på Instagram

Jeg havde disse dadelhapsere med chokolade og pean Jeg havde disse dadelhapsere med chokolade og peanuts med som barselsgave til søde @emilysalomon og dejlige lille Skipper i dag (okay, de er nok mest til mor, far og storebror😉). Og hun forkælede mig med stjernelækre HELT nybagte peanutbutter cookies til kaffen - ahmen altså 🫶🏻🥜🍪
Mandagsnack 🫶🏻 Weekenden har budt på dejlig Mandagsnack 🫶🏻 Weekenden har budt på dejligt STORE mængder af kage, is og sød gærdej, så jeg måtte lige rette lidt op i dag. Selvom jeg allerhelst spiser kage hver dag, bad min krop om en lidt sundere eftermiddagstallerken denne mandag for balancens skyld.
+ ☕️, fordi 💆🏼‍♀️. Og lidt 🌺 til feed’et 🤗.
Endnu en klassiker herhjemme 🍨🍯. Vaniljeis m Endnu en klassiker herhjemme 🍨🍯. Vaniljeis med saltkaramel 🫶🏻
Find opskriften på bloggen 🌞
Synet af havens hindbærbuske får mig til at se f Synet af havens hindbærbuske får mig til at se frem til hindbærsorbet 🍧💕 Jeg skal vente en rum tid endnu, men denne sorbet kan heldigvis også sagtens laves med frosne bær.
Sorbeten her er så lækker og byder på en fabelagtig intens og ren hindbærsmag, den smukkeste naturlige pangfarve og en cremet konsistens uden sidestykke 🫶🏻
Følg mig på Instagram

Bliv fan på Facebook

Følg med på Bloglovin’

bloglovin

Copyright © 2022 · Anne au Chocolat · Ophavsret · Sitemap