E-bog - Glad Morgenmad - Køb her
  • Gå direkte til primær navigation
  • Skip til indhold
  • Gå direkte til primær sidebar

Anne au Chocolat

Madkærlighed en masse

  • Hjem
  • Opskrifter
  • Om mig
  • E-bog Glad Morgenmad
  • Mine chokoladeanbefalinger

15. december – julet french toast til morgenmad

15. december 2016 af Anne au Chocolat Skriv kommentar

dsc_0739

Disse kanelkrydrede og svampede french toasts emmer langt væk af julehygge og smager helt ekstremt godt sammen med chokolade, blåbær og hasselnødder. Den perfekte morgenmad her i den kommende weekend, hvor der for de fleste er tid til at kræse lidt ekstra og servere ren luksus på morgenbordet.

French toast som disse ville i øvrigt også snildt kunne agere eftermiddagssnack på allerlækreste vis. Kaj har i hvert fald været i hopla af madglæde de gange, jeg har lavet french toast til ham, når han er kommet hjem fra vuggestuen.

Ha’ en super fin torsdag <3

Jule french toast med kanel, hasselnødder, chokolade og blåbær
2 personer

1 æg
2 spsk sukker
1/2 tsk kanel
1 dl sødmælk
4 skiver franskbrød, toastbrød eller briochebrød
30 g smør til stegning

Topping:
1-2 spsk sukker
ekstra kanel
friske blåbær
hasselnødder
lidt hakket mørk chokolade

Pisk æg, sukker, kanel og sødmælk sammen i en skål. Vend brødet i æggemassen og steg dem gyldne i smør på en varm pande. Anret de stegte skiver af brød på to tallerkener. Drys med sukker, kanel, friske blåbær, hakkede hasselnødder og chokolade. Server straks.

 

 

Skrevet i: Morgenmad

Previous Post: « 14. december – brigadeiros med et tvist af jul
Next Post: Christmas french toast »

Læserinteraktioner

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Primær Sidebar

De fem nyeste indlæg vises i slideren øverst her på forsiden.

Velkommen til mit univers, som byder på simple skønne kager, vidunderlige chokoladesager og lykkebringende lækkerier med fokus på den gode smag, de bedste råvarer og livsnydelse i lange baner. Jeg lever efter devisen: søde sager er sunde for sjælen.

Kærlig hilsen Anne au Chocolat

E-bog – Glad Morgenmad – Køb her

E-book – Good Mornings – Buy here

lykken-er-is

Search

Følg mig på Instagram

Mandagsnack 🫶🏻 Weekenden har budt på dejlig Mandagsnack 🫶🏻 Weekenden har budt på dejligt STORE mængder af kage, is og sød gærdej, så jeg måtte lige rette lidt op i dag. Selvom jeg allerhelst spiser kage hver dag, bad min krop om en lidt sundere eftermiddagstallerken denne mandag for balancens skyld.
+ ☕️, fordi 💆🏼‍♀️. Og lidt 🌺 til feed’et 🤗.
Endnu en klassiker herhjemme 🍨🍯. Vaniljeis m Endnu en klassiker herhjemme 🍨🍯. Vaniljeis med saltkaramel 🫶🏻
Find opskriften på bloggen 🌞
Synet af havens hindbærbuske får mig til at se f Synet af havens hindbærbuske får mig til at se frem til hindbærsorbet 🍧💕 Jeg skal vente en rum tid endnu, men denne sorbet kan heldigvis også sagtens laves med frosne bær.
Sorbeten her er så lækker og byder på en fabelagtig intens og ren hindbærsmag, den smukkeste naturlige pangfarve og en cremet konsistens uden sidestykke 🫶🏻
Saftige marcipankager krydret med kardemomme og to Saftige marcipankager krydret med kardemomme og toppet med kaffeglasur 🧁☕️
Foreningen af kardemomme
og kaffe smager eventyrligt godt 🫶🏻Her kommer opskriften, som giver 6 kager:Marcipan kardemommekager:
100 g smør, blødt
100 g marcipan
100 g sukker
2 æg, stuetempereret
50 g hvedemel
0,75 tsk. stødt kardemommeKaffeglasur:
80 g flormelis
En smule stærkt brygget kaffe
Evt. lidt friskmalet kaffe til pyntForvarm ovnen til 175 grader varmluft. Pisk smør, marcipan og sukker godt sammen i en skål. Pisk æggene i et ad gangen. Vend derefter mel og kardemomme i. Fordel dejen i 6 små forme (mine forme er i silikone – men ellers skal de smøres) og bag i ca. 25 minutter. Kontroller om de er færdigbagt med en kødnål. Køl helt af.

Rør glasuren sammen af flormelis og kaffe og fordel på kagerne. Drys evt. med lidt friskmalet kaffe.
Følg mig på Instagram

Bliv fan på Facebook

Følg med på Bloglovin’

bloglovin

Copyright © 2022 · Anne au Chocolat · Ophavsret · Sitemap