Klik her for at købe E-Bogen – Glutenfri & Sukkerfri
  • Gå direkte til primær navigation
  • Skip til indhold
  • Gå direkte til primær sidebar

Anne au Chocolat

Madkærlighed en masse

  • Hjem
  • Opskrifter
  • Om mig
  • E-Bogen – Glutenfri & Sukkerfri
  • E-bog Glad Morgenmad

Christmas french toast

15. december 2016 af Anne au Chocolat Skriv kommentar

dsc_0739
These french toasts with a sprinkle of cinnamon, chocolate, hazelnuts and blueberries make a perfectly cozy and delicious December breakfast.

Christmas french toast with cinnamon, hazelnuts, chocolate and blueberries
2 servings

1 egg
2 tbsp sugar
1/2 tsp cinnamon
1 dl whole milk
4 slices toast bread or brioche bread
30 g butter for frying

Topping:
1-2 tbsp sukker
extra cinnamon
fresh blueberries
hazelnuts
choppede dark chocolate

Whisk together egg, sugar, milk and cinnamon in a bowl. Dip the bread in the egg mixture and fry golden brown in butter and the flip to fry the other side. Arrange the french toast on a plate and sprinkle with sugar, more cinnamon, blueberries, hazelnuts and chocolate. Serve straight away.

dsc_0739

dsc_0735

Skrevet i: Morgenmad

Previous Post: « 15. december – julet french toast til morgenmad
Next Post: 16. december – den lækreste julebrownie »

Læserinteraktioner

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Primær Sidebar

Velkommen til mit univers, som byder på simple skønne kager, vidunderlige chokoladesager og lykkebringende lækkerier med fokus på de bedste råvarer og livsnydelse i lange baner.

I januar 2025 gik jeg over til en glutenfri livsstil, og det kommer også til at afspejle sig i fremtidige opskrifter her på siden. Alle de gamle opskrifter forbliver her selvfølgelig. Og jeg er stadig altid på jagt efter den gode smag.

Kærlig hilsen Anne au Chocolat

E-bogen Glutenfri & Sukkerfri – køb her

lykken-er-is

Search

Copyright © 2025 · Anne au Chocolat · Ophavsret · Sitemap