Klik her for at købe E-Bogen – Glutenfri & Sukkerfri     -     eBook: Gluten-free & Sugar-free - Buy here
  • Gå direkte til primær navigation
  • Skip til indhold
  • Gå direkte til primær sidebar

Anne au Chocolat

Madkærlighed en masse

  • Hjem
  • Opskrifter
  • Om mig
  • E-Bogen – Glutenfri & Sukkerfri
  • The eBook: Gluten Free & Sugar Free

Æblepandekager

20. februar 2014 af Anne au Chocolat

æblepandekager

Mine bananpandekager, som jeg laver på fuldkornsrismel for tiden, fik en make-over forleden, da jeg forærede dem skiver af æble, lige efter de kom på panden. Pandekagerne blev vendt, og æbleskiverne blev fint gyldne i smørret. Jeg dryssede pandekagerne med revet mælkechokolade, ristede kokosflager, lidt aromatisk mynte og en skefuld sød og fløjlsblød saltkaramel.

æblepandekager1

Den slags morgenmad kunne jeg snildt indtage hver morgen, hvis det ikke var fordi, at jeg trives bedst med variation. Ok det var vist lidt af en selvmodsigelse 🙂 Hvad spiser I til morgenmad for tiden? Her til morgen har jeg spist skyr med banan, ristede kokosflager, pekannødder, kakaonibs og acaípulver. Plus et stykke chokolade on the side!

æblepandekager2

Skrevet i: Morgenmad Tags: æblepandekager, bananpandekager, jivara, kokosflager, mælkechokolade, mynte, saltkaramel

Previous Post: « Hjemmelavet peanut butter med chiafrø
Next Post: Lykken er at få chokolade smurt i ansigtet »

Primær Sidebar

Velkommen til mit univers, som byder på simple skønne kager, vidunderlige chokoladesager og lykkebringende lækkerier med fokus på de bedste råvarer og livsnydelse i lange baner.

I januar 2025 gik jeg over til en glutenfri livsstil, og det kommer også til at afspejle sig i fremtidige opskrifter her på siden. Alle de gamle opskrifter forbliver her selvfølgelig. Og jeg er stadig altid på jagt efter den gode smag.

Kærlig hilsen Anne au Chocolat

E-bogen Glutenfri & Sukkerfri – køb her

The E-book Gluten-free & Sugar-free

Search

Copyright © 2025 · Anne au Chocolat · Ophavsret · Sitemap