E-bog - Glad Morgenmad - Køb her
  • Gå direkte til primær navigation
  • Skip til indhold
  • Gå direkte til primær sidebar

Anne au Chocolat

Madkærlighed en masse

  • Hjem
  • Opskrifter
  • Om mig
  • E-bog Glad Morgenmad

Lykken er at få chokolade smurt i ansigtet

23. februar 2014 af Anne au Chocolat 11 kommentarer

chokoanne1                                                                                                                                                  Foto: Columbus Leth

Om to dage udkommer Lykken er chokolade, og Maja og jeg har store chokoladesommerfugle i maven. I går lavede vi hvid chokolade ballade i GO’morgen DK, og i dagens Politiken er der 3 siders “Lykken er chokolade” med interview og 4 opskrifter fra bogen. Alt i mens vi er i gang med at forberede søde sager til vores bogrelease tirsdag.

Chokoladebogens dygtige og inspirerende fotograf Columbus Leth var med mig på mit livs chokoladeeventyr i sommer, da vi besøgte AMMA Chocolate i Brasilien. Han knipsede også dette billede af mig med chokolade i hovedet. Kan man andet end at trække på smilebåndet, når man ser et ansigt smurt ind i chokolade? 🙂 Da jeg besøgte AMMAs chokoladefabrik i Salvador, døbte manden bag AMMA, Diego Badaró, mig nemlig pludseligt i varm chokolade direkte fra concheringsmaskinen.

Diego gæster Danmark igen inden længe, og fredag den 7. marts er Diego og jeg på scenen i Politikens Hus sammen med Carsten Kyster til en spændende chokoladeeftermiddag med titlen “Chokolade skal da spises med krabbe, lever og popcorn”. I kan læse meget mere lige her. Det kan være, at vi ses? 🙂

Skrevet i: Uncategorized Tags: AMMA chocolate, Brasilien, Columbus Leth, Lykken er chokolade, Politiken

Previous Post: « Æblepandekager
Next Post: ‘Lykken er chokolade’ er kommet på gaden! »

Læserinteraktioner

Kommentarer

  1. Runa skriver

    23. februar 2014 kl. 19:05

    Du ser herlig ud, haha 🙂

  2. Line skriver

    24. februar 2014 kl. 04:42

    Kjaere Anne!
    Jeg er saa stolt av deg, og saa spent paa dine vegne! Du maa vaere i himmelen na 🙂 Tenk alt du har klart aa faa til! Du har virkelig klart aa virkeliggjoere dine droemmer! Fantastisk Anne! Lykke til i morgen med din book release 🙂
    Knus!

  3. Ditte Ingemann skriver

    24. februar 2014 kl. 19:14

    Så er der købt billet – det lyder som et super spændende arrangement. Glæder mig! Og TILLYKKE med bogen.

  4. Anne-Marie skriver

    25. februar 2014 kl. 19:54

    Har lige bestilt “lykken…” Glæder mig til at blive lykkelig;-)
    Kh.
    Anne-Marie

  5. Ditte Ingemann skriver

    26. februar 2014 kl. 09:09

    Så er der købt billet – det lyder som et super spændende arrangement. Glæder mig! Og TILLYKKE med bogen.

  6. Anne au Chocolat skriver

    27. februar 2014 kl. 12:18

    Tusind tak kære Runa 🙂

  7. Anne au Chocolat skriver

    27. februar 2014 kl. 12:18

    Kæreste Line
    TUSIND tak for dine søde ord <3
    Kram herfra kolde DK

  8. Anne au Chocolat skriver

    27. februar 2014 kl. 12:19

    Kære Ditte

    YAY! Jeg glæder mig mega meget 🙂

    Kram herfra

  9. Anne au Chocolat skriver

    27. februar 2014 kl. 12:19

    Kære Anne-Marie
    Det lyder lykkeligt 🙂
    Kh Anne

  10. Bjarne Bachmann skriver

    28. februar 2014 kl. 07:43

    Hej Anne

    Hvornår sender du bøgerne ud til os der fået gavekort i julegave?

    Chokoladelist
    Bjarne

  11. Anne au Chocolat skriver

    28. februar 2014 kl. 12:02

    Kære Bjarne
    I dag 🙂
    Vi fik desværre først bøgerne dagen før release, og vi havde regnet med at have dem ugen inden.
    Tak for tålmodigheden!
    Kh Anne

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Primær Sidebar

Kære alle, jeg holder pause fra bloggen men er aktiv på min instagram. Alle mine opskrifter er her stadig, og har I spørgsmål til dem, så send en mail til annemoltkedahl@gmail.com .

Velkommen til mit univers, som byder på simple skønne kager, vidunderlige chokoladesager og lykkebringende lækkerier med fokus på den gode smag, de bedste råvarer og livsnydelse i lange baner. Jeg lever efter devisen: søde sager er sunde for sjælen.

Kærlig hilsen Anne au Chocolat

E-bog – Glad Morgenmad – Køb her

E-book – Good Mornings – Buy here

lykken-er-is

Search

Følg mig på Instagram

Har I også et helt særligt forhold til risalaman Har I også et helt særligt forhold til risalamande, og hvordan den skal være i smag og konsistens? Det har jeg! 😄 
@aamanns.dk laver en virkelig dejlig en af slagsen, som vi nød til vores lille julefrokost i går på Aamanns 1921 🍒 En anelse mere fast i det, end jeg selv laver den, men det kunne også noget - og smagen sad lige i skabet🫶🏻
Vi spiste desuden helleflynder og and, og det hele var virkelig julelækkert. Og hvor er det bare hyggeligt med al den sne, og jeg har fundet min bamsejakke frem igen ❄️☃️ Glædelig 1. søndag i advent ✨
En december lørdag morgen med nybagte boller, jul En december lørdag morgen med nybagte boller, julekalender, Alene Hjemme og varm kaffe på programmet ❄️☃️✨☕️🫶🏻🍫 God weekend!
1. december på arbejdet med risalamande cheesecak 1. december på arbejdet med risalamande cheesecakes, julemusik og Roskilde i sneklæder ❄️☃️🧁🍒
Vanilje-jule-parfait-is med marcipan, brændte man Vanilje-jule-parfait-is med marcipan, brændte mandler og amarena kirsebær 🍨🍒. Den laves uden ismaskine og er en drøm af en juledessert ✨ 
Desuden et alletiders alternativ til risalamanden, hvis man nu ikke er til den slags ☺️
Her kommer opskriften, som er til 6 personer 🥰

🍒🍨

3 æggehvider (pasteuriserede, evt)
85 g sukker
250 ml piskefløde
3 æggeblommer (pasteuriserede, evt)
Korn af 1 vaniljestang
70 g marcipan
100 g brændte mandler
70 g amarena kirsebær

Pisk æggehviderne til marengs med halvdelen af sukkeret i en skål. Pisk derefter fløden til en blød flødeskum en anden skål. Pisk til sidst æggeblommerne lyse og luftige med resten af bagesukkeret samt vaniljekorn i en tredje skål. Vend forsigtigt marengs i æggeblommerne og dernæst flødeskummet. Skær marcipan i mindre stykker, hak de brændte mandler, halvér amarena kirsebær og vend alle tre dele forsigtigt i iscremen og hæld den i en lille brødform beklædt med bagepapir. Frys isen i mindst 4 timer og gerne natten over.
Følg mig på Instagram

Bliv fan på Facebook

Følg med på Bloglovin’

bloglovin

Copyright © 2023 · Anne au Chocolat · Ophavsret · Sitemap