E-bog - Glad Morgenmad - Køb her
  • Gå direkte til primær navigation
  • Skip til indhold
  • Gå direkte til primær sidebar

Anne au Chocolat

Madkærlighed en masse

  • Hjem
  • Opskrifter
  • Om mig
  • E-bog Glad Morgenmad
  • Mine chokoladeanbefalinger

‘Lykken er chokolade’ er kommet på gaden!

2. marts 2014 af Anne au Chocolat 28 kommentarer

lykkenerchokolade

I tirsdags blev det langt om længe dagen, hvor ‘Lykken er chokolade’ kom på gaden. Maja og jeg fejrede det bogsignering, søde sager på bordet og bobler i glasset på Atelier September sammen med alle vores dejlige venner og familie samt en masse kære læsere. Vi kunne måske godt have valgt at større sted, men vi kunne alligevel ikke uddelegere bogsigneringen til andre, og min seje ven Frederik Bille Brahe fra Atelier September ytrede, at han var klar til at gøre det hele igen, da vi ryddede op om aftenen. De stemningsfyldte billeder fra vores dejlige eftermiddag er knipset af min søde veninde Camilla, som har en dejlig kageblog. Camilla har også bidraget til ‘Lykken er chokolade’ med en hvid chokolade cheesecake opskrift, som er verdens bedste. There, I said it! Vi blev i sin tid veninder, da hun vandt 1 kg Ivoire i en konkurrence på bloggen. Og nu er jeg både chokolademoster og fadder til hendes lille datter Elin på fem måneder. Det lyder næsten som noget, der burde indledes med “Der var engang..”. I hvert fald en meget sød og lykkelig historie! 🙂

lykkenerchokolade1 lykkenerchokolade2 lykkenerchokolade3 lykkenerchokolade4 lykkenerchokolade5

Skrevet i: Uncategorized Tags: Anne au Chocolat, Atelier September, chocolat, kogebog, Lykken er chokolade

Previous Post: « Lykken er at få chokolade smurt i ansigtet
Next Post: Vi signerer ‘Lykken er chokolade’ på Chokoladefestivalen i weekenden! »

Læserinteraktioner

Kommentarer

  1. A+K/Venterpaavin skriver

    2. marts 2014 kl. 19:30

    Tillykke – sikke et kagebord! Det ser bare skønt og hyggeligt ud.

    – Anne

  2. Lene skriver

    2. marts 2014 kl. 19:41

    Normalt er jeg ret glad for at bo i Vestjylland, men indimellem så er det, for nu at sige det på godt jysk, ret træls – især når man rigtigt godt kunne tænke sig at møde sådan er par søde og dygtige piger in person…
    Jeres bog ser rigtig spændende ud og den er på ønskesedlen. Tillykke med den 🙂

  3. Piskeriset skriver

    2. marts 2014 kl. 19:55

    Skønne skønne billeder! Glæder mig til at se bogen – og håber, vi ses til chokoladefestivalen 🙂

  4. Jonna skriver

    2. marts 2014 kl. 20:01

    Ih, hvor ser og lyder det bare som en lykkelig god dag;-)
    Glæder mig til at få fingre i bogen:-)
    Kh Jonna

  5. Dorte/familiefletninger skriver

    2. marts 2014 kl. 21:21

    Stort tillykke med udgivelsen. Jeg ser frem til at se den. Billederne lover ihvertfald godt.

  6. Nadja - Cinnamon, please skriver

    2. marts 2014 kl. 21:42

    Åh, jeg ville så gerne have været med til receptionen! Men der er altså pokkers langt fra Sønderjylland til sjælland, haha. Jeg glæder mig også usandsynligt til at se bogen – den ser så god ud! 🙂

    Kærlige hilsner
    Nadja

  7. Line skriver

    3. marts 2014 kl. 06:19

    Kjaere Anne!
    Saa fantastisk! Det ser ut som om det kom riktig mange mennesker til deres release party! Til lykke! Jeg er saa glad paa dine vegne soede Anne! Du fortjener all den lykke og suksess som finnes i verden! 🙂 Haaber ogsaa din bog vil bli tilgjengelig i Norge, min mor vil gjerne kjoebe den 🙂 Nyd din suksess videre kjaere Anne! Kos deg! (som vi sier paa norsk 🙂 ) Stor sjokoladeknus fra Line

  8. Marian skriver

    3. marts 2014 kl. 08:41

    Stort tillykke med bogudgivelsen og den fine signerings-fest. Det er virkelig godt gået… bogen ser så flot ud og jeg glæder mig til at få nallerne i den.

  9. Malene H skriver

    3. marts 2014 kl. 09:30

    Stort tillykke! Jeres bog ser fortryllende lækker ud 🙂

  10. Pia L. Hansen skriver

    3. marts 2014 kl. 11:15

    Jeg kom lige i tanke om at jeg har et tilgodebevis til en boghandel – må da fluks afsted og have fat i jeres bog 🙂

  11. Anne-Marie skriver

    3. marts 2014 kl. 13:57

    Fik bogen i fredags og det var dog en herlig måde at indlede weekenden på. Stort tillykke med den. Bogen er bare så enorm lækker. Og der er til mange himmerigsmundfulde i den.

    Kærlig hilsen
    Anne-Marie

  12. Lotte Høeg skriver

    3. marts 2014 kl. 17:22

    Tillykke med bogen! Jeg har allerede kastet mig over en opskrift på cookies fra bogen, og de er fantastiske!

  13. Clara skriver

    4. marts 2014 kl. 12:05

    Hej Anne

    Først og fremmest kæmpe tillykke med bogen! Jeg har allerede fået fingre i den og synes at den er helt fantastisk!

    Har dog lige et helt andet spørgsmål til dig: Når du laver ganache, hvordan beslutter du dig så for hvordan forholdet mellem de forskellige ingredienser skal være i forhold til hvor flydende/fast ganachen skal være? Og hvad er forskellen mellem at bruge mindre fløde (som jeg gætter på gør den mere flydende) eller bruge glukose (som jeg gætter på gør den mere fast)?
    Ja, egentlig prøver jeg bare på at komme til at kende ganachen lidt bedre 🙂

  14. Clara skriver

    4. marts 2014 kl. 12:12

    – Og lige et enkelt spørgsmål mere: hvad er forskellen på om man smelter chokoladen først eller ikke gør?
    Så nu skal jeg nok stoppe 🙂

  15. Anne au Chocolat skriver

    7. marts 2014 kl. 10:01

    Kære Anne
    Tusind tak 🙂
    Kh Anne

  16. Anne au Chocolat skriver

    7. marts 2014 kl. 10:01

    Kære Lene
    Tusind tak skal du have! Jeg glæder mig til, at du får bogen 🙂
    kh Anne

  17. Anne au Chocolat skriver

    7. marts 2014 kl. 10:02

    Kære Piske
    TAK skal du have! Vi ses på festivalen! 🙂
    Kh Anne

  18. Anne au Chocolat skriver

    7. marts 2014 kl. 10:02

    Kære Jonna
    Det lyder så godt 🙂
    Kh Anne

  19. Anne au Chocolat skriver

    7. marts 2014 kl. 10:02

    Kære Dorte
    Tusind tak 🙂
    Kh Anne

  20. Anne au Chocolat skriver

    7. marts 2014 kl. 10:03

    Kære Nadja
    Du er så sød 🙂
    Kh Anne

  21. Anne au Chocolat skriver

    7. marts 2014 kl. 10:03

    Kære Line
    Jeg sørger for, at mor får en bog med til dig næste gang 🙂
    Kram herfra <3

  22. Anne au Chocolat skriver

    7. marts 2014 kl. 10:03

    Kære Marian
    Tusind tak! Det er lidt vildt ja 🙂
    kh Anne

  23. Anne au Chocolat skriver

    7. marts 2014 kl. 10:04

    Kære Malene
    Mange tak 🙂
    Kh Anne

  24. Anne au Chocolat skriver

    7. marts 2014 kl. 10:04

    Kære Pia
    Det lyder godt 😉
    Kh Anne

  25. Anne au Chocolat skriver

    7. marts 2014 kl. 10:04

    Kære Anne-Marie
    Dejligt at høre. Tusind tak 🙂
    Kh Anne

  26. Anne au Chocolat skriver

    7. marts 2014 kl. 10:04

    Kære Lotte
    Det lyder bare godt 🙂 TAK!
    Kh Anne

  27. Anne au Chocolat skriver

    7. marts 2014 kl. 10:06

    Kære Clara
    TAK skal du have 🙂
    Jo mere chokolade der er i en ganache, jo mere fast bliver den 🙂
    Kh Anne

  28. Anne au Chocolat skriver

    7. marts 2014 kl. 10:07

    Kære Clara
    Valrhona smelter altid deres chokolade først inden ganachen laves for at skabe en deres rigtige emulsion. Men jeg gør det ikke altid. Til gengæld er det en god idé at stavblende sin ganache til sidst 🙂
    Kh Anne

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Primær Sidebar

De fem nyeste indlæg vises i slideren øverst her på forsiden.

Velkommen til mit univers, som byder på simple skønne kager, vidunderlige chokoladesager og lykkebringende lækkerier med fokus på den gode smag, de bedste råvarer og livsnydelse i lange baner. Jeg lever efter devisen: søde sager er sunde for sjælen.

Kærlig hilsen Anne au Chocolat

E-bog – Glad Morgenmad – Køb her

E-book – Good Mornings – Buy here

lykken-er-is

Search

Følg mig på Instagram

Melt in your mouth chocolate cake 🍫 Noget af de Melt in your mouth chocolate cake 🍫 Noget af det bedste jeg ved 🫶🏻
Jeg havde disse dadelhapsere med chokolade og pean Jeg havde disse dadelhapsere med chokolade og peanuts med som barselsgave til søde @emilysalomon og dejlige lille Skipper i dag (okay, de er nok mest til mor, far og storebror😉). Og hun forkælede mig med stjernelækre HELT nybagte peanutbutter cookies til kaffen - ahmen altså 🫶🏻🥜🍪
Mandagsnack 🫶🏻 Weekenden har budt på dejlig Mandagsnack 🫶🏻 Weekenden har budt på dejligt STORE mængder af kage, is og sød gærdej, så jeg måtte lige rette lidt op i dag. Selvom jeg allerhelst spiser kage hver dag, bad min krop om en lidt sundere eftermiddagstallerken denne mandag for balancens skyld.
+ ☕️, fordi 💆🏼‍♀️. Og lidt 🌺 til feed’et 🤗.
Endnu en klassiker herhjemme 🍨🍯. Vaniljeis m Endnu en klassiker herhjemme 🍨🍯. Vaniljeis med saltkaramel 🫶🏻
Find opskriften på bloggen 🌞
Følg mig på Instagram

Bliv fan på Facebook

Følg med på Bloglovin’

bloglovin

Copyright © 2022 · Anne au Chocolat · Ophavsret · Sitemap