Klik her for at købe E-Bogen – Glutenfri & Sukkerfri     -     eBook: Gluten-free & Sugar-free - Buy here
  • Gå direkte til primær navigation
  • Skip til indhold
  • Gå direkte til primær sidebar

Anne au Chocolat

Madkærlighed en masse

  • Hjem
  • Opskrifter
  • Om mig
  • E-Bogen – Glutenfri & Sukkerfri
  • The eBook: Gluten Free & Sugar Free

Hjemmelavet peanut butter med chiafrø

17. februar 2014 af Anne au Chocolat

pb4

Jeg tog et glas peanut butter med hjem fra New York, som jeg havde købt i den skønne supermarkedskæde Wholefoods. Det var en peanut butter med en fantastisk ristet smag og knasende sprøde chiafrø. Den smagte helt ekstremt godt, og til start var det min intention, at den skulle holde så længe som muligt. Det gik ikke særligt godt, og glasset var vist tømt efter to uger. Pænt træls for at sige det mildt. Så var der jo ikke andet for end at lave min egen peanut butter med chiafrø. Piece of cake!
Jeg kan godt lide den salte slags peanut butter, så jeg brugte ristede og saltede peanuts. Men hvis I ønsker selv at styre saltindholdet, kan I bruge usaltede peanuts og smage til med salt.
Jeg elsker peanut butter på ristet rugbrød og på min bananvafler eller -pandekager sammen med frugt og lidt chokolade. Min variant af den klassiske PBJ-sandwich er ristet rugbrød med peanut butter og min mors solbærsyltetøj. MUMS!

pb1

Til 1 lille glas peanut butter brugte jeg:

100 g ristede og saltede peanuts
15 g chiafrø

Blend peanuts til peanut butter i en minihakker. Put peanut butter i en skål og vend chiafrø i. Hæld på glas og opbevar ved stuetemperatur. Easy peasy.

Indlægget indeholder affiliatelinks.

pb2 pb3
pb5

Skrevet i: Chokolade og små søde sager, Morgenmad Tags: chiafrø, hjemmelavet peanutbutter, jordnøddesmør, New York, peanutbutter, wholefoods

Previous Post: « Hjemmelavede doughnuts
Next Post: Æblepandekager »

Primær Sidebar

Velkommen til mit univers, som byder på simple skønne kager, vidunderlige chokoladesager og lykkebringende lækkerier med fokus på de bedste råvarer og livsnydelse i lange baner.

I januar 2025 gik jeg over til en glutenfri livsstil, og det kommer også til at afspejle sig i fremtidige opskrifter her på siden. Alle de gamle opskrifter forbliver her selvfølgelig. Og jeg er stadig altid på jagt efter den gode smag.

Kærlig hilsen Anne au Chocolat

E-bogen Glutenfri & Sukkerfri – køb her

The E-book Gluten-free & Sugar-free

Search

Copyright © 2025 · Anne au Chocolat · Ophavsret · Sitemap