Klik her for at købe E-Bogen – Glutenfri & Sukkerfri     -     eBook: Gluten-free & Sugar-free - Buy here
  • Gå direkte til primær navigation
  • Skip til indhold
  • Gå direkte til primær sidebar

Anne au Chocolat

Madkærlighed en masse

  • Hjem
  • Opskrifter
  • Om mig
  • E-Bogen – Glutenfri & Sukkerfri
  • The eBook: Gluten Free & Sugar Free

De bedste luksus træstammer

9. august 2019 af Anne au Chocolat

Så er bloggens sommerferiepause forbi, og jeg serverer de lækreste træstammer for jer i dag, som byder på masser af saftig chokoladesmag, aromatisk rom og sødmefuld marcipan i den allerfineste forening. En virkelig god måde at bruge en rest chokoladekage (her brownie) på – hvis den slags forekommer hos jer:)

Hvad har været den bedste dessert, is eller kage, I har sat tænderne i denne sommer? Fortæl ♥

Træstammer
4 stk

Træstammefyld
250 g brownie, brækket i mindre stykker
50 g hindbærsyltetøj (solbær- og brombærsyltetøj kan også bruges)
15 g mørk rom, gerne Zacapa rom
15 g kakaopulver

Marcipanovertræk:
140 g marcipan
70 g flormelis
15 g glukosesirup

Pynt:
40 g god mørk chokolade chokolade
Tørrede spiselige blomster

Træstammefyld:
Rør alle ingredienser sammen til en helt ensartet masse og stil massen på køl i en times tid eller i fryseren i 10-15 minutter og tril derefter til en pølse på ca. 2,5 cm i diameter.

Marcipanbånd:
Ælt marcipan, flormelis og glukosesirup sammen. Og rul den ud i samme længde som pølsen på et bord drysset med lidt ekstra flormelis. Beklæd pølsen med marcipan, og skær den ud i 4 stykker.

Chokoladepynt:
Hak chokoladen og smelt den i en skål over vandbad eller i mikrobølgeovnen ved medium effekt. Rør undervejs. Dyp træstamme-enderne i chokoladen. Pensl lidt chokolade på toppen og drys med tørrede blomster. Stil træstammerne på køl til de skal spises.

Skrevet i: Kager

Previous Post: « Jordbærlagkage
Next Post: Snitter med kirsebær, jordbær, nektarin og crumbletop »

Primær Sidebar

Velkommen til mit univers, som byder på simple skønne kager, vidunderlige chokoladesager og lykkebringende lækkerier med fokus på de bedste råvarer og livsnydelse i lange baner.

I januar 2025 gik jeg over til en glutenfri livsstil, og det kommer også til at afspejle sig i fremtidige opskrifter her på siden. Alle de gamle opskrifter forbliver her selvfølgelig. Og jeg er stadig altid på jagt efter den gode smag.

Kærlig hilsen Anne au Chocolat

E-bogen Glutenfri & Sukkerfri – køb her

The E-book Gluten-free & Sugar-free

Search

Copyright © 2025 · Anne au Chocolat · Ophavsret · Sitemap