
Så er bloggens sommerferiepause forbi, og jeg serverer de lækreste træstammer for jer i dag, som byder på masser af saftig chokoladesmag, aromatisk rom og sødmefuld marcipan i den allerfineste forening. En virkelig god måde at bruge en rest chokoladekage (her brownie) på – hvis den slags forekommer hos jer:)
Hvad har været den bedste dessert, is eller kage, I har sat tænderne i denne sommer? Fortæl ♥
Træstammer
4 stk
Træstammefyld
250 g brownie, brækket i mindre stykker
50 g hindbærsyltetøj (solbær- og brombærsyltetøj kan også bruges)
15 g mørk rom, gerne Zacapa rom
15 g kakaopulver
Marcipanovertræk:
140 g marcipan
70 g flormelis
15 g glukosesirup
Pynt:
40 g god mørk chokolade chokolade
Tørrede spiselige blomster
Træstammefyld:
Rør alle ingredienser sammen til en helt ensartet masse og stil massen på køl i en times tid eller i fryseren i 10-15 minutter og tril derefter til en pølse på ca. 2,5 cm i diameter.
Marcipanbånd:
Ælt marcipan, flormelis og glukosesirup sammen. Og rul den ud i samme længde som pølsen på et bord drysset med lidt ekstra flormelis. Beklæd pølsen med marcipan, og skær den ud i 4 stykker.
Chokoladepynt:
Hak chokoladen og smelt den i en skål over vandbad eller i mikrobølgeovnen ved medium effekt. Rør undervejs. Dyp træstamme-enderne i chokoladen. Pensl lidt chokolade på toppen og drys med tørrede blomster. Stil træstammerne på køl til de skal spises.

