Klik her for at købe E-Bogen – Glutenfri & Sukkerfri     -     eBook: Gluten-free & Sugar-free - Buy here
  • Gå direkte til primær navigation
  • Skip til indhold
  • Gå direkte til primær sidebar

Anne au Chocolat

Madkærlighed en masse

  • Hjem
  • Opskrifter
  • Om mig
  • E-Bogen – Glutenfri & Sukkerfri
  • The eBook: Gluten Free & Sugar Free

Snitter med kirsebær, jordbær, nektarin og crumbletop

16. august 2019 af Anne au Chocolat

Sødmefulde, saftige og smørsprøde snitter med sommerens kirsebær, jordbær og nektariner (de to første har blev frosset ned, mens de var allersødest). Super simple at lave og smager skønt, som de er til en kop kaffe men kan også snildt trylles om til en laber dessert med en kugle vaniljeis på toppen. 

Snitter med kirsebær, jordbær, nektarin og crumbletop
20 stk

Fyld:
130 g kirsebær, ustenede
130 g jordbær, skåret i mindre stykker
110 g sukker
lidt vand + 2 tsk maizena, blandet sammen
130 g nektarin, skåret i små tern

Dej til bund og top:
200 g hvedemel
130 g rørsukker
100 g finvalsede havregryn
185 g smør
1/4 tsk salt

Fyld:
Kom kirsebær, jordbær og sukker i en gryde, og lad det simre i ca. 5-7 minutter. Tag bærstykkerne op i skål og reducer saften til en sirup i gryden. Kom bærstykkerne tilbage i gryde og bring i kog. Tilsæt maizenajævningen, og lad det småkoge i et par minutter. Køl af.

Dej:
Kom alle ingredienser i en røremaskine, og rør til en ensartet, smuldret dej. Eller brug dine hænder til at smuldre dejen i en almindelig skål.

Samling:
Forvarm ovnen til 180 grader varmluft. Pres halvdelen af dejen godt ud i bunden af en firkantet form (ca. 22 x 22 cm) beklædt med bagepapir. Fordel bærfyldet på bunden i formen og drys med nektarintern. Smuldr resten af dejen på toppen. Bag i ca. 30 minutter, til crumbletoppen er fint gyldenbrun. Køl af i en halv times tid og skær ud i snitter.

Skrevet i: Kager

Previous Post: « De bedste luksus træstammer
Next Post: At gemme på lidt sommerlykke til senere tider »

Primær Sidebar

Velkommen til mit univers, som byder på simple skønne kager, vidunderlige chokoladesager og lykkebringende lækkerier med fokus på de bedste råvarer og livsnydelse i lange baner.

I januar 2025 gik jeg over til en glutenfri livsstil, og det kommer også til at afspejle sig i fremtidige opskrifter her på siden. Alle de gamle opskrifter forbliver her selvfølgelig. Og jeg er stadig altid på jagt efter den gode smag.

Kærlig hilsen Anne au Chocolat

E-bogen Glutenfri & Sukkerfri – køb her

The E-book Gluten-free & Sugar-free

Search

Copyright © 2025 · Anne au Chocolat · Ophavsret · Sitemap