E-bog - Glad Morgenmad - Køb her
  • Gå direkte til primær navigation
  • Skip til indhold
  • Gå direkte til primær sidebar

Anne au Chocolat

Madkærlighed en masse

  • Hjem
  • Opskrifter
  • Om mig
  • E-bog Glad Morgenmad

Snitter med kirsebær, jordbær, nektarin og crumbletop

16. august 2019 af Anne au Chocolat 1 kommentar

Sødmefulde, saftige og smørsprøde snitter med sommerens kirsebær, jordbær og nektariner (de to første har blev frosset ned, mens de var allersødest). Super simple at lave og smager skønt, som de er til en kop kaffe men kan også snildt trylles om til en laber dessert med en kugle vaniljeis på toppen. 

Snitter med kirsebær, jordbær, nektarin og crumbletop
20 stk

Fyld:
130 g kirsebær, ustenede
130 g jordbær, skåret i mindre stykker
110 g sukker
lidt vand + 2 tsk maizena, blandet sammen
130 g nektarin, skåret i små tern

Dej til bund og top:
200 g hvedemel
130 g rørsukker
100 g finvalsede havregryn
185 g smør
1/4 tsk salt

Fyld:
Kom kirsebær, jordbær og sukker i en gryde, og lad det simre i ca. 5-7 minutter. Tag bærstykkerne op i skål og reducer saften til en sirup i gryden. Kom bærstykkerne tilbage i gryde og bring i kog. Tilsæt maizenajævningen, og lad det småkoge i et par minutter. Køl af.

Dej:
Kom alle ingredienser i en røremaskine, og rør til en ensartet, smuldret dej. Eller brug dine hænder til at smuldre dejen i en almindelig skål.

Samling:
Forvarm ovnen til 180 grader varmluft. Pres halvdelen af dejen godt ud i bunden af en firkantet form (ca. 22 x 22 cm) beklædt med bagepapir. Fordel bærfyldet på bunden i formen og drys med nektarintern. Smuldr resten af dejen på toppen. Bag i ca. 30 minutter, til crumbletoppen er fint gyldenbrun. Køl af i en halv times tid og skær ud i snitter.

Skrevet i: Kager

Previous Post: « De bedste luksus træstammer
Next Post: At gemme på lidt sommerlykke til senere tider »

Læserinteraktioner

Trackbacks

  1. Purukook ploomi, punase sõstra ja maasikatega | Cook the day away! siger:
    17. september 2019 kl. 20:06

    […] Idee siit. […]

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Primær Sidebar

Kære alle, jeg holder pause fra bloggen men er aktiv på min instagram. Alle mine opskrifter er her stadig, og har I spørgsmål til dem, så send en mail til annemoltkedahl@gmail.com .

Velkommen til mit univers, som byder på simple skønne kager, vidunderlige chokoladesager og lykkebringende lækkerier med fokus på den gode smag, de bedste råvarer og livsnydelse i lange baner. Jeg lever efter devisen: søde sager er sunde for sjælen.

Kærlig hilsen Anne au Chocolat

E-bog – Glad Morgenmad – Køb her

E-book – Good Mornings – Buy here

lykken-er-is

Search

Følg mig på Instagram

Den appelsinbrownie var et hit 🍊🍫, og det sa Den appelsinbrownie var et hit 🍊🍫, og det samme var vaniljekransene 🫶🏻
Andre gode sager fra weekenden: nybagte boller og rugbrød, en virkelig lækker espresso martini (som drillede min søvn, men var det hele værd 🍸☕️) og en fin buket blomster fra vores søndagsgæster 💐

Jeg håber, at I har haft en dejlig weekend og er nogenlunde klar til, at hverdagen ruller igen i morgen ☺️
63 vaniljekranse, 20 vaniljestjerner og en appelsi 63 vaniljekranse, 20 vaniljestjerner og en appelsinbrownie senere🍊🍫🍰. Sneen daler blidt i skrivende stund, og vi får gæster til eftermiddagskaffe i dag ❄️☕️🎄🫶🏻
Opskriften på mine vaniljekranse kan I finde under mit højdepunkt Opskrifter. De er vanedannende lækre og et must i juletiden, hvis I spørger mig 🥰
Grøden fik et drys af jul i morges 🍒 I aftes s Grøden fik et drys af jul i morges 🍒
I aftes spiste vi på @silberbauers_bistro med de dejligste venner🍴Sådanne aftener med god mad, ditto vin og samtaler som bare flyder med dybde og grin, kan jeg leve højt på længe 🫶🏻 
Vi spiste også pissaladière og snegle, og jeg drømte mig straks tilbage til de år, jeg boede i Provence og Paris. Det hele var SÅ lækkert, og de Agen svesker i Armagnac med vaniljeis var prikken over i’et ✨
Fordi jeg har julesager på hjernen 🎄🥰🍫🍰🍒

Her får I endnu en opskrift til samlingen 🏷

Julebrownie med kanel, hvid chokolade og amarena kirsebær
12 personer

200 g smør
200 g mørk chokolade, hakket
125 g hvedemel
3 æg
265 g sukker
½ tsk salt
1 tsk stødt kanel
100 g hvid chokolade
140 g Amarena kirsebær
Flormelis

Forvarm ovnen til 180 grader varmluft. Smelt smørret i en gryde, kom den mørke chokolade deri, og lad den smelte sammen med smørret. Køl den af. 
Pisk mel, æg, sukker, salt og kanel til en luftig konsistens i en skål, og tilsæt langsomt smør- og chokoladeblandingen under omrøring. Grofthak den hvide chokolade, og kom den i dejen. Hæld dejen i en rund form (ca. 22 cm i diameter) beklædt med bagepapir. Fordel kirsebærrene i dejen og bag brownien i ca. 25 minutter.
Husk at en brownie helst skal bages dagen før, så den har tid til at sætte sig og få den helt rigtige konsistens. Opbevar den på køl indtil servering og drys med lidt flormelis, inden den skæres ud.
Følg mig på Instagram

Bliv fan på Facebook

Følg med på Bloglovin’

bloglovin

Copyright © 2023 · Anne au Chocolat · Ophavsret · Sitemap