E-bog - Glad Morgenmad - Køb her
  • Gå direkte til primær navigation
  • Skip til indhold
  • Gå direkte til primær sidebar

Anne au Chocolat

Madkærlighed en masse

  • Hjem
  • Opskrifter
  • Om mig
  • E-bog Glad Morgenmad
  • Mine chokoladeanbefalinger

Peanutbrud med kokos og hvid Ivoire chokolade

7. januar 2013 af Anne au Chocolat 22 kommentarer

Hvid chokolade og kokos er et magisk par. De har i hvert fald altid gjort noget ganske særligt for mig, når de optrådte sammen. I weekenden tilsatte jeg lidt peanutbutter og voilà, så blev duoen til en letsaltet sprød trio.

Til en 10 små peanutbrud brugte jeg:

100 g hvid chokolade, Ivoire 35% fra Valrhona
40 g peanutbutter, crunchy
20 g kokosmel

Smelt den hvide chokolade og tilsæt peanutbutter og kokosmel. Rør rundt til massen er homogen. Hæld blandingen i små papirsforme. Lad dem sætte sig på køl i et par timer.

Som I kan se blev trioen til en firkløver, da jeg dryssede lidt knasende sprøde perles craquantes (Caramélia perler) fra Valrhona på toppen.

Det var et hit 🙂

Skrevet i: Chokolade og små søde sager Tags: hvid chokolade, ivoire, kokos, kokosmel, peanutbutter, valrhona

Previous Post: « Skyr is med stjerneanis og pastinak-kage med Josh fra Nordic Food Lab
Next Post: Kaju Burfi (indisk slik med cashewnødder) »

Læserinteraktioner

Kommentarer

  1. Stine skriver

    7. januar 2013 kl. 16:50

    Hvor har du fået de lækre choko kugler fra?

  2. Marie - Cocina Fragrante skriver

    7. januar 2013 kl. 18:16

    Mmmh! De ser ret så fantastiske ud.

  3. Latifa skriver

    7. januar 2013 kl. 18:31

    Yummy – de skal prøves!!
    Efter massen er lagt i muffinsforme, ligges de så på køl så chokolade kan stive?

  4. louiogbearnaisen skriver

    7. januar 2013 kl. 18:35

    UHMM! Sådan en herlig sag, kunne jeg godt klare på en mørk januar mandag 🙂 Er ikke så vild med hvid chokolade, meeen de ligner noget, som kunne omvende mig 🙂

  5. Mette skriver

    7. januar 2013 kl. 20:15

    Ih, hvor ser det godt ud! Det må da helt klart prøves snart 🙂

  6. Piskeriset skriver

    7. januar 2013 kl. 20:26

    JATAK! De ser aldeles fremragende ud. Hvor stor er sådan en pakke med perler?

  7. Nataliechristina skriver

    7. januar 2013 kl. 22:04

    Åh Anne dine lækre opskrifter dræber mig!!! Jeg får en sådan lyst til at spise 🙂

    http://Www.agoodiebag.blogspot.com

  8. Helle Belle skriver

    9. januar 2013 kl. 08:23

    Dejlig nemt, det skal nok blive et hit! 🙂

  9. Maria skriver

    9. januar 2013 kl. 11:57

    uhm, det er da vildt lækkert

  10. Annaskage.com skriver

    9. januar 2013 kl. 16:37

    Ej, det ser lækkert ud – hvid chokolade og kokos har også altid været en af mine helt store svagheder(:
    Mvh Anna

  11. Anne au Chocolat skriver

    10. januar 2013 kl. 15:41

    Kære Stine,

    Undskyld mit sene svar – jeg skulle lige til Indien 🙂

    Jeg har dem fra mit arbejde Chokolade Compagniet. Jeg skal lige undersøge, om man kan købe dem nogensteder som privatperson.

    Kh Anne

  12. Anne au Chocolat skriver

    10. januar 2013 kl. 15:41

    Kære Marie,

    Ja de er ret så lækre altså 😉

    Kh Anne

  13. Anne au Chocolat skriver

    10. januar 2013 kl. 15:42

    Kære Latifa

    Ja det gør de nemlig 🙂

    Kh Anne

  14. Anne au Chocolat skriver

    10. januar 2013 kl. 15:44

    Kære Louiogbearnaisen,

    Jeg er sikker på, at du vil elske disse små mundfulde 🙂

    Kh Anne

  15. Anne au Chocolat skriver

    10. januar 2013 kl. 15:45

    Kære Mette,

    Rigtig god idé 😉

    Kh Anne

  16. Anne au Chocolat skriver

    10. januar 2013 kl. 15:46

    Kære Piske,

    De var gode 🙂 Jeg undersøger lige det med perlerne!

    Kram fra Indien

  17. Anne au Chocolat skriver

    10. januar 2013 kl. 15:46

    Kære Nataliechristina

    Du er SØD 🙂

    Kh Anne

  18. Anne au Chocolat skriver

    10. januar 2013 kl. 15:46

    Kære Helle Belle

    Så nemt og så lækkert 🙂

    Kh Anne

  19. Anne au Chocolat skriver

    10. januar 2013 kl. 15:47

    Kære Maria,

    Ja det er super lækkert 🙂

    kh Anne

  20. Anne au Chocolat skriver

    10. januar 2013 kl. 15:47

    Kære Anna

    Dét forstår jeg altså godt 😉

    Kh Anne

  21. Julia Olsen skriver

    13. januar 2013 kl. 18:38

    Ser godt nok lækkert ud!!! 🙂
    – FoodAllAroundTheWorld

Trackbacks

  1. 19. december - konfektfavoritter - Anne au Chocolat siger:
    19. december 2016 kl. 07:44

    […] Peanutbrud med kokos og hvid Ivoire chokolade […]

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Primær Sidebar

De fem nyeste indlæg vises i slideren øverst her på forsiden.

Velkommen til mit univers, som byder på simple skønne kager, vidunderlige chokoladesager og lykkebringende lækkerier med fokus på den gode smag, de bedste råvarer og livsnydelse i lange baner. Jeg lever efter devisen: søde sager er sunde for sjælen.

Kærlig hilsen Anne au Chocolat

E-bog – Glad Morgenmad – Køb her

E-book – Good Mornings – Buy here

lykken-er-is

Search

Følg mig på Instagram

Mandagsnack 🫶🏻 Weekenden har budt på dejlig Mandagsnack 🫶🏻 Weekenden har budt på dejligt STORE mængder af kage, is og sød gærdej, så jeg måtte lige rette lidt op i dag. Selvom jeg allerhelst spiser kage hver dag, bad min krop om en lidt sundere eftermiddagstallerken denne mandag for balancens skyld.
+ ☕️, fordi 💆🏼‍♀️. Og lidt 🌺 til feed’et 🤗.
Endnu en klassiker herhjemme 🍨🍯. Vaniljeis m Endnu en klassiker herhjemme 🍨🍯. Vaniljeis med saltkaramel 🫶🏻
Find opskriften på bloggen 🌞
Synet af havens hindbærbuske får mig til at se f Synet af havens hindbærbuske får mig til at se frem til hindbærsorbet 🍧💕 Jeg skal vente en rum tid endnu, men denne sorbet kan heldigvis også sagtens laves med frosne bær.
Sorbeten her er så lækker og byder på en fabelagtig intens og ren hindbærsmag, den smukkeste naturlige pangfarve og en cremet konsistens uden sidestykke 🫶🏻
Saftige marcipankager krydret med kardemomme og to Saftige marcipankager krydret med kardemomme og toppet med kaffeglasur 🧁☕️
Foreningen af kardemomme
og kaffe smager eventyrligt godt 🫶🏻Her kommer opskriften, som giver 6 kager:Marcipan kardemommekager:
100 g smør, blødt
100 g marcipan
100 g sukker
2 æg, stuetempereret
50 g hvedemel
0,75 tsk. stødt kardemommeKaffeglasur:
80 g flormelis
En smule stærkt brygget kaffe
Evt. lidt friskmalet kaffe til pyntForvarm ovnen til 175 grader varmluft. Pisk smør, marcipan og sukker godt sammen i en skål. Pisk æggene i et ad gangen. Vend derefter mel og kardemomme i. Fordel dejen i 6 små forme (mine forme er i silikone – men ellers skal de smøres) og bag i ca. 25 minutter. Kontroller om de er færdigbagt med en kødnål. Køl helt af.

Rør glasuren sammen af flormelis og kaffe og fordel på kagerne. Drys evt. med lidt friskmalet kaffe.
Følg mig på Instagram

Bliv fan på Facebook

Følg med på Bloglovin’

bloglovin

Copyright © 2022 · Anne au Chocolat · Ophavsret · Sitemap