E-bog - Glad Morgenmad - Køb her
  • Gå direkte til primær navigation
  • Skip til indhold
  • Gå direkte til primær sidebar

Anne au Chocolat

Madkærlighed en masse

  • Hjem
  • Opskrifter
  • Om mig
  • E-bog Glad Morgenmad

Peanutbrud med kokos og hvid Ivoire chokolade

7. januar 2013 af Anne au Chocolat 22 kommentarer

Hvid chokolade og kokos er et magisk par. De har i hvert fald altid gjort noget ganske særligt for mig, når de optrådte sammen. I weekenden tilsatte jeg lidt peanutbutter og voilà, så blev duoen til en letsaltet sprød trio.

Til en 10 små peanutbrud brugte jeg:

100 g hvid chokolade, Ivoire 35% fra Valrhona
40 g peanutbutter, crunchy
20 g kokosmel

Smelt den hvide chokolade og tilsæt peanutbutter og kokosmel. Rør rundt til massen er homogen. Hæld blandingen i små papirsforme. Lad dem sætte sig på køl i et par timer.

Som I kan se blev trioen til en firkløver, da jeg dryssede lidt knasende sprøde perles craquantes (Caramélia perler) fra Valrhona på toppen.

Det var et hit 🙂

Skrevet i: Chokolade og små søde sager Tags: hvid chokolade, ivoire, kokos, kokosmel, peanutbutter, valrhona

Previous Post: « Skyr is med stjerneanis og pastinak-kage med Josh fra Nordic Food Lab
Next Post: Kaju Burfi (indisk slik med cashewnødder) »

Læserinteraktioner

Kommentarer

  1. Stine skriver

    7. januar 2013 kl. 16:50

    Hvor har du fået de lækre choko kugler fra?

  2. Marie - Cocina Fragrante skriver

    7. januar 2013 kl. 18:16

    Mmmh! De ser ret så fantastiske ud.

  3. Latifa skriver

    7. januar 2013 kl. 18:31

    Yummy – de skal prøves!!
    Efter massen er lagt i muffinsforme, ligges de så på køl så chokolade kan stive?

  4. louiogbearnaisen skriver

    7. januar 2013 kl. 18:35

    UHMM! Sådan en herlig sag, kunne jeg godt klare på en mørk januar mandag 🙂 Er ikke så vild med hvid chokolade, meeen de ligner noget, som kunne omvende mig 🙂

  5. Mette skriver

    7. januar 2013 kl. 20:15

    Ih, hvor ser det godt ud! Det må da helt klart prøves snart 🙂

  6. Piskeriset skriver

    7. januar 2013 kl. 20:26

    JATAK! De ser aldeles fremragende ud. Hvor stor er sådan en pakke med perler?

  7. Nataliechristina skriver

    7. januar 2013 kl. 22:04

    Åh Anne dine lækre opskrifter dræber mig!!! Jeg får en sådan lyst til at spise 🙂

    http://Www.agoodiebag.blogspot.com

  8. Helle Belle skriver

    9. januar 2013 kl. 08:23

    Dejlig nemt, det skal nok blive et hit! 🙂

  9. Maria skriver

    9. januar 2013 kl. 11:57

    uhm, det er da vildt lækkert

  10. Annaskage.com skriver

    9. januar 2013 kl. 16:37

    Ej, det ser lækkert ud – hvid chokolade og kokos har også altid været en af mine helt store svagheder(:
    Mvh Anna

  11. Anne au Chocolat skriver

    10. januar 2013 kl. 15:41

    Kære Stine,

    Undskyld mit sene svar – jeg skulle lige til Indien 🙂

    Jeg har dem fra mit arbejde Chokolade Compagniet. Jeg skal lige undersøge, om man kan købe dem nogensteder som privatperson.

    Kh Anne

  12. Anne au Chocolat skriver

    10. januar 2013 kl. 15:41

    Kære Marie,

    Ja de er ret så lækre altså 😉

    Kh Anne

  13. Anne au Chocolat skriver

    10. januar 2013 kl. 15:42

    Kære Latifa

    Ja det gør de nemlig 🙂

    Kh Anne

  14. Anne au Chocolat skriver

    10. januar 2013 kl. 15:44

    Kære Louiogbearnaisen,

    Jeg er sikker på, at du vil elske disse små mundfulde 🙂

    Kh Anne

  15. Anne au Chocolat skriver

    10. januar 2013 kl. 15:45

    Kære Mette,

    Rigtig god idé 😉

    Kh Anne

  16. Anne au Chocolat skriver

    10. januar 2013 kl. 15:46

    Kære Piske,

    De var gode 🙂 Jeg undersøger lige det med perlerne!

    Kram fra Indien

  17. Anne au Chocolat skriver

    10. januar 2013 kl. 15:46

    Kære Nataliechristina

    Du er SØD 🙂

    Kh Anne

  18. Anne au Chocolat skriver

    10. januar 2013 kl. 15:46

    Kære Helle Belle

    Så nemt og så lækkert 🙂

    Kh Anne

  19. Anne au Chocolat skriver

    10. januar 2013 kl. 15:47

    Kære Maria,

    Ja det er super lækkert 🙂

    kh Anne

  20. Anne au Chocolat skriver

    10. januar 2013 kl. 15:47

    Kære Anna

    Dét forstår jeg altså godt 😉

    Kh Anne

  21. Julia Olsen skriver

    13. januar 2013 kl. 18:38

    Ser godt nok lækkert ud!!! 🙂
    – FoodAllAroundTheWorld

Trackbacks

  1. 19. december - konfektfavoritter - Anne au Chocolat siger:
    19. december 2016 kl. 07:44

    […] Peanutbrud med kokos og hvid Ivoire chokolade […]

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Primær Sidebar

Kære alle, jeg holder pause fra bloggen men er aktiv på min instagram. Alle mine opskrifter er her stadig, og har I spørgsmål til dem, så send en mail til annemoltkedahl@gmail.com .

Velkommen til mit univers, som byder på simple skønne kager, vidunderlige chokoladesager og lykkebringende lækkerier med fokus på den gode smag, de bedste råvarer og livsnydelse i lange baner. Jeg lever efter devisen: søde sager er sunde for sjælen.

Kærlig hilsen Anne au Chocolat

E-bog – Glad Morgenmad – Køb her

E-book – Good Mornings – Buy here

lykken-er-is

Search

Følg mig på Instagram

Den appelsinbrownie var et hit 🍊🍫, og det sa Den appelsinbrownie var et hit 🍊🍫, og det samme var vaniljekransene 🫶🏻
Andre gode sager fra weekenden: nybagte boller og rugbrød, en virkelig lækker espresso martini (som drillede min søvn, men var det hele værd 🍸☕️) og en fin buket blomster fra vores søndagsgæster 💐

Jeg håber, at I har haft en dejlig weekend og er nogenlunde klar til, at hverdagen ruller igen i morgen ☺️
63 vaniljekranse, 20 vaniljestjerner og en appelsi 63 vaniljekranse, 20 vaniljestjerner og en appelsinbrownie senere🍊🍫🍰. Sneen daler blidt i skrivende stund, og vi får gæster til eftermiddagskaffe i dag ❄️☕️🎄🫶🏻
Opskriften på mine vaniljekranse kan I finde under mit højdepunkt Opskrifter. De er vanedannende lækre og et must i juletiden, hvis I spørger mig 🥰
Grøden fik et drys af jul i morges 🍒 I aftes s Grøden fik et drys af jul i morges 🍒
I aftes spiste vi på @silberbauers_bistro med de dejligste venner🍴Sådanne aftener med god mad, ditto vin og samtaler som bare flyder med dybde og grin, kan jeg leve højt på længe 🫶🏻 
Vi spiste også pissaladière og snegle, og jeg drømte mig straks tilbage til de år, jeg boede i Provence og Paris. Det hele var SÅ lækkert, og de Agen svesker i Armagnac med vaniljeis var prikken over i’et ✨
Fordi jeg har julesager på hjernen 🎄🥰🍫🍰🍒

Her får I endnu en opskrift til samlingen 🏷

Julebrownie med kanel, hvid chokolade og amarena kirsebær
12 personer

200 g smør
200 g mørk chokolade, hakket
125 g hvedemel
3 æg
265 g sukker
½ tsk salt
1 tsk stødt kanel
100 g hvid chokolade
140 g Amarena kirsebær
Flormelis

Forvarm ovnen til 180 grader varmluft. Smelt smørret i en gryde, kom den mørke chokolade deri, og lad den smelte sammen med smørret. Køl den af. 
Pisk mel, æg, sukker, salt og kanel til en luftig konsistens i en skål, og tilsæt langsomt smør- og chokoladeblandingen under omrøring. Grofthak den hvide chokolade, og kom den i dejen. Hæld dejen i en rund form (ca. 22 cm i diameter) beklædt med bagepapir. Fordel kirsebærrene i dejen og bag brownien i ca. 25 minutter.
Husk at en brownie helst skal bages dagen før, så den har tid til at sætte sig og få den helt rigtige konsistens. Opbevar den på køl indtil servering og drys med lidt flormelis, inden den skæres ud.
Følg mig på Instagram

Bliv fan på Facebook

Følg med på Bloglovin’

bloglovin

Copyright © 2023 · Anne au Chocolat · Ophavsret · Sitemap