Klik her for at købe E-Bogen – Glutenfri & Sukkerfri     -     eBook: Gluten-free & Sugar-free - Buy here
  • Gå direkte til primær navigation
  • Skip til indhold
  • Gå direkte til primær sidebar

Anne au Chocolat

Madkærlighed en masse

  • Hjem
  • Opskrifter
  • Om mig
  • E-Bogen – Glutenfri & Sukkerfri
  • The eBook: Gluten Free & Sugar Free

Peanutbrud med kokos og hvid Ivoire chokolade

7. januar 2013 af Anne au Chocolat

Hvid chokolade og kokos er et magisk par. De har i hvert fald altid gjort noget ganske særligt for mig, når de optrådte sammen. I weekenden tilsatte jeg lidt peanutbutter og voilà, så blev duoen til en letsaltet sprød trio.

Til en 10 små peanutbrud brugte jeg:

100 g hvid chokolade, Ivoire 35% fra Valrhona
40 g peanutbutter, crunchy
20 g kokosmel

Smelt den hvide chokolade og tilsæt peanutbutter og kokosmel. Rør rundt til massen er homogen. Hæld blandingen i små papirsforme. Lad dem sætte sig på køl i et par timer.

Som I kan se blev trioen til en firkløver, da jeg dryssede lidt knasende sprøde perles craquantes (Caramélia perler) fra Valrhona på toppen.

Det var et hit 🙂

Skrevet i: Chokolade og små søde sager Tags: hvid chokolade, ivoire, kokos, kokosmel, peanutbutter, valrhona

Previous Post: « Skyr is med stjerneanis og pastinak-kage med Josh fra Nordic Food Lab
Next Post: Kaju Burfi (indisk slik med cashewnødder) »

Primær Sidebar

Velkommen til mit univers, som byder på simple skønne kager, vidunderlige chokoladesager og lykkebringende lækkerier med fokus på de bedste råvarer og livsnydelse i lange baner.

I januar 2025 gik jeg over til en glutenfri livsstil, og det kommer også til at afspejle sig i fremtidige opskrifter her på siden. Alle de gamle opskrifter forbliver her selvfølgelig. Og jeg er stadig altid på jagt efter den gode smag.

Kærlig hilsen Anne au Chocolat

E-bogen Glutenfri & Sukkerfri – køb her

The E-book Gluten-free & Sugar-free

Search

Copyright © 2025 · Anne au Chocolat · Ophavsret · Sitemap