Klik her for at købe E-Bogen – Glutenfri & Sukkerfri     -     eBook: Gluten-free & Sugar-free - Buy here
  • Gå direkte til primær navigation
  • Skip til indhold
  • Gå direkte til primær sidebar

Anne au Chocolat

Madkærlighed en masse

  • Hjem
  • Opskrifter
  • Om mig
  • E-Bogen – Glutenfri & Sukkerfri
  • The eBook: Gluten Free & Sugar Free

Skyr is med stjerneanis og pastinak-kage med Josh fra Nordic Food Lab

5. januar 2013 af Anne au Chocolat

I september mødte jeg den canadiske Josh, som arbejder på Nordic Food Lab – husbåden foran noma. Vi blev gode venner med det samme, og ganske hurtigt begyndte vi også at lave mad sammen af og til. Jeg fortalte Josh om min chokoladeblog, men han fortalte ikke mig om sin blog. Heldigvis fandt jeg den selv og slugte alle blogindlæg en aften. Josh’s blog er nok den bedste madblog, jeg har fundet i 2012. Derfor kommer jeg nu med en varm anbefaling om at tage på tur i hans finurlige og passionerede madunivers. Så kan I også læse om hans madlavning i tiden på Yale University og mange af de andre gastronomiske eventyr, han har oplevet verden over.

Anden gang jeg mødte Josh var til en kaffe i Torvehallerne, og i samme anledning gik vi over til manden med krydderierne – Julian fra ASA – og fik os en lang snak med ham. Det gør jeg tit. Julian forærede os en pose med aromatiske stjerner, som han opfordrede os til at lege med.

Kort tid efter var vi på husbåden og lavede en lækker, syrligt cremet skyr is med stjerneanis på Pacojet ismaskinen, som jeg engang MÅ eje. Vi bagte også en svampet og saftig pastinak-kage med stjerneanis, som vi efterfølgende stegte gyldne skiver af i smør på en varm pande og arrangerede som et fint hjerte på vores tallerkener. Vi lagde en skefuld skyr-is ovenpå og dryssede med Nordic Food Labs bee larvae granola. Ja, I læste rigtigt. Hvis I er nysgerrige, så læs Josh’s indlæg om denne knasende sprøde og meget anderledes granola her. Det er super fascinerende og smager himmelsk – eller DELICIOUS som Josh ville sige.

I øvrigt tusind tak for alle jeres fine kaffehilsner til den seneste lækre konkurrence. Det vidner om, at kaffe for mange af jer ikke bare er kaffe. Dejligt! Jeg har trukket to vindere – Jeppe og Marie – og de har fået besked 🙂 Med ønsket om en særligt sød weekend!

Skrevet i: Uncategorized Tags: ASA, asa trading, delicious, deliciousness, dessert, Noma, nordic food lab, pacojet, Torvehallerne

Previous Post: « Godt nytår kære læsere
Next Post: Peanutbrud med kokos og hvid Ivoire chokolade »

Primær Sidebar

Velkommen til mit univers, som byder på simple skønne kager, vidunderlige chokoladesager og lykkebringende lækkerier med fokus på de bedste råvarer og livsnydelse i lange baner.

I januar 2025 gik jeg over til en glutenfri livsstil, og det kommer også til at afspejle sig i fremtidige opskrifter her på siden. Alle de gamle opskrifter forbliver her selvfølgelig. Og jeg er stadig altid på jagt efter den gode smag.

Kærlig hilsen Anne au Chocolat

E-bogen Glutenfri & Sukkerfri – køb her

The E-book Gluten-free & Sugar-free

Search

Copyright © 2025 · Anne au Chocolat · Ophavsret · Sitemap