E-bog - Glad Morgenmad - Køb her
  • Gå direkte til primær navigation
  • Skip til indhold
  • Gå direkte til primær sidebar

Anne au Chocolat

Madkærlighed en masse

  • Hjem
  • Opskrifter
  • Om mig
  • E-bog Glad Morgenmad
  • Mine chokoladeanbefalinger

Skyr is med stjerneanis og pastinak-kage med Josh fra Nordic Food Lab

5. januar 2013 af Anne au Chocolat 18 kommentarer

I september mødte jeg den canadiske Josh, som arbejder på Nordic Food Lab – husbåden foran noma. Vi blev gode venner med det samme, og ganske hurtigt begyndte vi også at lave mad sammen af og til. Jeg fortalte Josh om min chokoladeblog, men han fortalte ikke mig om sin blog. Heldigvis fandt jeg den selv og slugte alle blogindlæg en aften. Josh’s blog er nok den bedste madblog, jeg har fundet i 2012. Derfor kommer jeg nu med en varm anbefaling om at tage på tur i hans finurlige og passionerede madunivers. Så kan I også læse om hans madlavning i tiden på Yale University og mange af de andre gastronomiske eventyr, han har oplevet verden over.

Anden gang jeg mødte Josh var til en kaffe i Torvehallerne, og i samme anledning gik vi over til manden med krydderierne – Julian fra ASA – og fik os en lang snak med ham. Det gør jeg tit. Julian forærede os en pose med aromatiske stjerner, som han opfordrede os til at lege med.

Kort tid efter var vi på husbåden og lavede en lækker, syrligt cremet skyr is med stjerneanis på Pacojet ismaskinen, som jeg engang MÅ eje. Vi bagte også en svampet og saftig pastinak-kage med stjerneanis, som vi efterfølgende stegte gyldne skiver af i smør på en varm pande og arrangerede som et fint hjerte på vores tallerkener. Vi lagde en skefuld skyr-is ovenpå og dryssede med Nordic Food Labs bee larvae granola. Ja, I læste rigtigt. Hvis I er nysgerrige, så læs Josh’s indlæg om denne knasende sprøde og meget anderledes granola her. Det er super fascinerende og smager himmelsk – eller DELICIOUS som Josh ville sige.

I øvrigt tusind tak for alle jeres fine kaffehilsner til den seneste lækre konkurrence. Det vidner om, at kaffe for mange af jer ikke bare er kaffe. Dejligt! Jeg har trukket to vindere – Jeppe og Marie – og de har fået besked 🙂 Med ønsket om en særligt sød weekend!

Skrevet i: Uncategorized Tags: ASA, asa trading, delicious, deliciousness, dessert, Noma, nordic food lab, pacojet, Torvehallerne

Previous Post: « Godt nytår kære læsere
Next Post: Peanutbrud med kokos og hvid Ivoire chokolade »

Læserinteraktioner

Kommentarer

  1. Rosemarie skriver

    5. januar 2013 kl. 12:42

    Hej Anne.
    Jeg ville bare lige høre om du havde fundet vinderne af de lækre konkurrence? 🙂
    Chokoladehilsner fra Rosemarie

  2. Anders Peter Jørgensen skriver

    5. januar 2013 kl. 12:46

    Det ser og lyder godt, spændende kombi og kunne godt forstille mig pastinakkens sødme i en kage, og så balanceret med skyr, lækkert 🙂

  3. Anne au Chocolat skriver

    5. januar 2013 kl. 12:55

    Kære Rosemarie,
    Tak fordi du husker mig på det! Jeg har lige tilføjet lidt mere tekst nederst i indlægget 🙂

    God weekend.

    Kh Anne

  4. Anne au Chocolat skriver

    5. januar 2013 kl. 12:57

    Kære Anders,

    Vi var også ret tilfredse med resultatet af denne spontane dessert. Bløde og sprøde kontraster, fedme-friskhed og sødme-syrlighed 🙂

    God weekend.

    Kh Anne

  5. Josh skriver

    5. januar 2013 kl. 13:57

    Tusind tak Anne! Det var en meget sjovt og KAGE-LÆKKERT dag 🙂

  6. Marian skriver

    6. januar 2013 kl. 09:31

    Det er fantastisk at have madvenner, som også gider stå i køkkenet i flere timer og nørde. Skyris lyder himmelsk!

  7. Anne au Chocolat skriver

    6. januar 2013 kl. 10:32

    Kære Josh,

    Jeg glæder mig til at lave med mad og flere kager med dig snart 🙂

    Kram

  8. Anne au Chocolat skriver

    6. januar 2013 kl. 10:33

    Kære Marian,

    Det er nemlig så dejligt! Noget af det bedste 🙂

    Skyr-is var skøn, og et par dage efter lavede jeg denne variation https://anneauchocolat.dk/?p=6188 på min egen ismaskine 🙂

    Godt nytår!

    Kh Anne

  9. Sarah skriver

    6. januar 2013 kl. 16:47

    Hi Anne, I am new to CPH and a foodie! I love reading your blog. It’s been a help navigating around the city. I can’t wait to try making that parsnip cake. Did I miss the recipe? I could not find the link.

  10. Marie - Cocina Fragrante skriver

    6. januar 2013 kl. 16:48

    Orv hvor lyder det lækkert! Det må jeg vist prøve at lave. Har lige købt en lille pose af Julians skønne stjerneanis til brug i en beef rendang, men der er rigeligt tilbage! <3

  11. Maria Silje skriver

    6. januar 2013 kl. 21:57

    muuuuumselumse!

  12. Anne au Chocolat skriver

    7. januar 2013 kl. 14:26

    Dear Sarah,
    I found the recipe on Politiken.dk somewhere 🙂

    I hope that you will be able to find it. And welcome to CPH.

    All the best,
    Anne

  13. Anne au Chocolat skriver

    7. januar 2013 kl. 14:26

    Kære Marie,
    Det lyder bare skønt 🙂

    Kram

  14. Anne au Chocolat skriver

    7. januar 2013 kl. 14:27

    Kære Maria Silje

    Ja! Lige præcis 🙂

    Kh Anne

  15. Helle Belle skriver

    9. januar 2013 kl. 08:25

    Ej hvor spændende, det ser smukt og lækkert ud! Uhmmm 🙂

  16. Anne au Chocolat skriver

    10. januar 2013 kl. 15:28

    Kære Helle

    Det var super lækkert 🙂

    Kh Anne

  17. Mette Lindgaard skriver

    11. januar 2013 kl. 00:17

    Lækre billeder, Anne <3

  18. Anne au Chocolat skriver

    11. januar 2013 kl. 07:55

    Søde Mette,
    Det synes jeg også 🙂

    Kram

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Primær Sidebar

De fem nyeste indlæg vises i slideren øverst her på forsiden.

Velkommen til mit univers, som byder på simple skønne kager, vidunderlige chokoladesager og lykkebringende lækkerier med fokus på den gode smag, de bedste råvarer og livsnydelse i lange baner. Jeg lever efter devisen: søde sager er sunde for sjælen.

Kærlig hilsen Anne au Chocolat

E-bog – Glad Morgenmad – Køb her

E-book – Good Mornings – Buy here

lykken-er-is

Search

Følg mig på Instagram

Græsk yoghurt, fersken, rabarberkompot, mynte fra Græsk yoghurt, fersken, rabarberkompot, mynte fra haven og ristede hasselnødder.. Når sommermorgenmaden smager som dessert 😋
Godmorgen 🍓 endnu en stor portion jordbær er h Godmorgen 🍓 endnu en stor portion jordbær er høstet i haven, mens bollerne blev bagt i ovnen. Hindbær, solbær og blåbær er på vej inden længe. Drengene synes klart, at trampolinen er det bedste ved haven - jeg er på TeamBær ❤️🌞
Denne sommer er det 16 år siden, at jeg købte mi Denne sommer er det 16 år siden, at jeg købte min Musso Mini ismaskine, og den er still going strong, selv når jeg udfordrer den max på varme sommerdage som i dag🌞 Jeg ELSKER den ismaskine 🍦🤗. Ps. Der er hindbærsorbet i videoen, og Mussoen har også kørt vaniljeis og jordbæris (med jordbærrene fra haven) i dag 🥳 @gelatieremusso
Havens sommersøde jordbær modnes i massevis i di Havens sommersøde jordbær modnes i massevis i disse dage, og jeg har lige plukket 750 g jordbær i eftermiddag, som skal bruges til jordbæris i morgen 🍧🍦🍓 Ahmen altså det gør mig så glad med den slags havegodter på egen matrikel 🤗
Følg mig på Instagram

Bliv fan på Facebook

Følg med på Bloglovin’

bloglovin

Copyright © 2022 · Anne au Chocolat · Ophavsret · Sitemap