E-bog - Glad Morgenmad - Køb her
  • Gå direkte til primær navigation
  • Skip til indhold
  • Gå direkte til primær sidebar

Anne au Chocolat

Madkærlighed en masse

  • Hjem
  • Opskrifter
  • Om mig
  • E-bog Glad Morgenmad
  • Mine chokoladeanbefalinger

Kransekagestykker til nytår (eller bare en dag i november)

23. november 2018 af Anne au Chocolat Skriv kommentar

De sidste par uger har jeg flere gange drømt om saftige, let sprøde stykker af kransekage med masser af marcipansmag, og nu er jeg kommet i tanke om, at jeg aldrig fik delt opskriften på disse lækre kransekagestykker med jer sidste år. Kæmpe fejl!
De er jo perfekte til nytår, men jeg tænker også at lave nogle her i november eller starten af december. Bare fordi. Og hvis man laver en stor portion og har plads i fryseren, kan man med fordel fryse nogle af kransekagerne ned til nytår og krydse det af listen allerede. Kransekage har nemlig rigtig godt af at blive frosset ned, mener mange, og jeg er helt enig. Så skal den bare tages ud inden servering og pyntes. Det er da et smart trick ♥

Kransekagestykker
17 stk

Kransekage:
300 g marcipan
70 g flormelis
25 g pasteuriseret æggehvide

Glasur:
ca. 75 g sigtet flormelis
30 g pasteuriseret æggehvide

Bland marcipan med flormelis og tilsæt æggehvide lidt ad gangen. Stil gerne kransekagemassen på køl i et par timer. Den er nemmere at arbejde med, når den er helt kold. Form 17 brød à 22 g og bag ved 190 grader varmluft i 10-13 minutter til de er gyldne. (Man kan også trille lange stænger i den klassiske form og så skære ud). Rør glasur sammen af flormelis og æggehvide og sprøjt på stykkerne.

Skrevet i: Kager

Previous Post: « At udvide horisonterne i det nære
Next Post: Bountybarer med saltet karamel »

Læserinteraktioner

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Primær Sidebar

De fem nyeste indlæg vises i slideren øverst her på forsiden.

Velkommen til mit univers, som byder på simple skønne kager, vidunderlige chokoladesager og lykkebringende lækkerier med fokus på den gode smag, de bedste råvarer og livsnydelse i lange baner. Jeg lever efter devisen: søde sager er sunde for sjælen.

Kærlig hilsen Anne au Chocolat

E-bog – Glad Morgenmad – Køb her

E-book – Good Mornings – Buy here

lykken-er-is

Search

Følg mig på Instagram

Jeg havde disse dadelhapsere med chokolade og pean Jeg havde disse dadelhapsere med chokolade og peanuts med som barselsgave til søde @emilysalomon og dejlige lille Skipper i dag (okay, de er nok mest til mor, far og storebror😉). Og hun forkælede mig med stjernelækre HELT nybagte peanutbutter cookies til kaffen - ahmen altså 🫶🏻🥜🍪
Mandagsnack 🫶🏻 Weekenden har budt på dejlig Mandagsnack 🫶🏻 Weekenden har budt på dejligt STORE mængder af kage, is og sød gærdej, så jeg måtte lige rette lidt op i dag. Selvom jeg allerhelst spiser kage hver dag, bad min krop om en lidt sundere eftermiddagstallerken denne mandag for balancens skyld.
+ ☕️, fordi 💆🏼‍♀️. Og lidt 🌺 til feed’et 🤗.
Endnu en klassiker herhjemme 🍨🍯. Vaniljeis m Endnu en klassiker herhjemme 🍨🍯. Vaniljeis med saltkaramel 🫶🏻
Find opskriften på bloggen 🌞
Synet af havens hindbærbuske får mig til at se f Synet af havens hindbærbuske får mig til at se frem til hindbærsorbet 🍧💕 Jeg skal vente en rum tid endnu, men denne sorbet kan heldigvis også sagtens laves med frosne bær.
Sorbeten her er så lækker og byder på en fabelagtig intens og ren hindbærsmag, den smukkeste naturlige pangfarve og en cremet konsistens uden sidestykke 🫶🏻
Følg mig på Instagram

Bliv fan på Facebook

Følg med på Bloglovin’

bloglovin

Copyright © 2022 · Anne au Chocolat · Ophavsret · Sitemap