Klik her for at købe E-Bogen – Glutenfri & Sukkerfri
  • Gå direkte til primær navigation
  • Skip til indhold
  • Gå direkte til primær sidebar

Anne au Chocolat

Madkærlighed en masse

  • Hjem
  • Opskrifter
  • Om mig
  • E-Bogen – Glutenfri & Sukkerfri
  • E-bog Glad Morgenmad

Bountybarer med saltet karamel

2. december 2018 af Anne au Chocolat 3 kommentarer

I samarbejde med Rosendahl

Så blev det første søndag i advent, og jeg har glædet mig helt vildt til at dele disse lækre og stjernesimple konfektstykker med jer. Hjemmelavet bounty med chewy saltet karamel og mørk chokolade. De er allerede et vaskeægte hit herhjemme, og jeg har svært ved at forestille mig andet end, at I også kommer til at elske denne opskrift!

Jeg serverer bountybarerne med saltet karamel på den ovale tallerken fra Rosendahl Grand Cru, hvis fine form, enkle, elegante og klassiske udtryk passer så godt til chokoladerne.

Den smukke julepynt skal Kaj hænge på vores juletræ, så snart vi har skaffet et:) Den er fra Karen Blixens Jul kollektionen fra Rosendahl og er designet af Ole Kortzau, Jeg bliver i så godt julehumør og helt nostalgisk af at kigge på den.

Åh, du søde juletid, jeg er tosset med dig!


Bountybarer med saltet karamel

18 stk.

200 g sødet kondenseret mælk
150 g kokosmel
175 g bløde flødekarameller
20 g piskefløde
1 nip salt

200 g god mørk chokolade
Evt. lidt rosastøv

Bland kondenseret mælk sammen med kokos og tryk kokosmassen ud i en form (ca. 20 x 10 cm) beklædt med bagepapir og stil på køl. Kom flødekarameller og piskefløde i en tykbundet gryde. Lad flødekaramellerne smelte langsomt i fløden ved medium varme under omrøring, og det må gerne lige nå at småkoge kort. Smag til med salt. Fordel saltkaramellen på kokosmassen og stil den på køl i et par timer. Smelt (og temperer gerne) den mørke chokolade og skær kokos-karamelfirkanten ud i 18 lige store barer. Dyp dem i chokoladen og pensle evt. med rosastøv, når chokoladen er størknet. Opbevar på køl indtil servering.


Skrevet i: Chokolade og små søde sager

Previous Post: « Kransekagestykker til nytår (eller bare en dag i november)
Next Post: Konfektkage med Inspiration Passion »

Læserinteraktioner

Kommentarer

  1. Tina skriver

    2. december 2018 kl. 20:25

    Glædelig 1.advent til jer2 🙂
    Dejlig inspiration, både spiseligt og julepynten:-)

  2. Anne au Chocolat skriver

    3. december 2018 kl. 10:28

    Kære Tina,
    Hvor er du sød. Tusind tak 🙂
    Glædelig 3. december!
    Kh Anne

Trackbacks

  1. Soolakaramelliga Bounty | Cook the day away! siger:
    23. marts 2020 kl. 20:19

    […] Idee siit. […]

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Primær Sidebar

Velkommen til mit univers, som byder på simple skønne kager, vidunderlige chokoladesager og lykkebringende lækkerier med fokus på de bedste råvarer og livsnydelse i lange baner.

I januar 2025 gik jeg over til en glutenfri livsstil, og det kommer også til at afspejle sig i fremtidige opskrifter her på siden. Alle de gamle opskrifter forbliver her selvfølgelig. Og jeg er stadig altid på jagt efter den gode smag.

Kærlig hilsen Anne au Chocolat

E-bogen Glutenfri & Sukkerfri – køb her

lykken-er-is

Search

Copyright © 2025 · Anne au Chocolat · Ophavsret · Sitemap