E-bog - Glad Morgenmad - Køb her
  • Gå direkte til primær navigation
  • Skip til indhold
  • Gå direkte til primær sidebar
  • Gå direkte til footer

Anne au Chocolat

Madkærlighed en masse

  • Hjem
  • Opskrifter
  • Om mig
  • Mine chokoladeanbefalinger
  • E-bog Glad Morgenmad
  • English

Konfektkage med Inspiration Passion

3. december 2018 af Anne au Chocolat 7 kommentarer

Jeg er kæmpe fan af Valrhonas Inspiration Passion chokolade, som jeg blandt andet har skrevet om før lige her. Den har den lækreste intense smag af passionsfrugt og masser af syrlig sødme, som også kommer smukt til udtryk i denne glutenfri konfektagtige kage, som helst skal bages dagen før servering eller i hvert fald i så god tid, at den når på køl i en håndfuld timer, så den kan sætte sig. Jeg har pyntet med flormelis, marengskys, crumbleknas, chokoladeperler og skovsyre, som er fint for øjet og byder på knasende modspil i flere former. Kagen holder sig saftig og dejlig i mange dage, men hvis den skal serveres for gæster ad flere omgange, vil jeg anbefale at pynte med nye marengs og crumbleknas lige inden servering for at bevare den knasende sprødhed. Jeg har næsten altid små marengs og crumbleknas stående i små bokse til at pynte kager med.

Man kunne også pynte kagen med en chokoladeganache.

Inspiration Passion er i øvrigt genial til fyldte chokolader her i juletiden – og jeg glæder mig til at lege med den i konfektkreationer også. Jeg tænker, at den vil sikre eksta mange “wow”, “ih” og “åh” af begejstring, når man ser den fine gule farve og ikke mindst sætter tænderne i den.

Konfektkage med Inspiration Passion 

200 g smør
200 g Inspiration Passion (reklamelink)
4 æg
160 g sukker
200 g mandelmel
1 nip salt

Pynt:
Flormelis
Små marengs
Crumbleknas
Chokoladeperler (reklamelink)
Rød skovsyre

Passionskagebund:
Forvarm ovnen til 175 grader varmluft. Smelt smør i en gryde. Finthak Inspiration Passion chokoladen. Tag gryden af varmen, og tilsæt den hakkede chokolade. Rør godt rundt, så chokoladen smelter helt sammen med smørret. Køl chokoladeblandingen af. Pisk æg, sukker og salt til let og luftig konsistens i en skål. Tilsæt blandingen af chokolade og smør til den luftige æggeblanding lidt ad gangen under omrøring. Vend mandelmel i. Hæld dejen i en rund springform (20 cm i diameter) beklædt med bagepapir, og bag kagen i ovnen i ca. 50-60 minutter. Dæk springformen med sølvpapir de sidste 30 minutter for at undgå, at kagen bliver for mørk. Køl kagen helt af.

Skrevet i: Kager

Previous Post: « Bountybarer med saltet karamel
Next Post: Knasende sprøde julesmåkager med hvid chokolade, pistacier og appelsinskal »

Læserinteraktioner

Kommentarer

  1. solveig skriver

    5. december 2018 kl. 09:31

    Åh det ser bare fantastisk ut. Og takk for linket til chokoladen, jeg løber og køber!

  2. Anne au Chocolat skriver

    5. december 2018 kl. 21:31

    Kære Solveig
    tak 🙂

  3. Karl skriver

    8. december 2018 kl. 13:43

    Looks delicious

  4. Michael Madsen skriver

    9. januar 2019 kl. 01:52

    Hvad er størrelsen på springformen .

  5. Anne au Chocolat skriver

    21. januar 2019 kl. 10:04

    Kære Michael,
    Jeg beklager det sene svar. Det står i opskriften allerede 🙂

  6. Michael skriver

    27. februar 2019 kl. 18:06

    Mandelmel,, kan man selv ave det af mandler?

  7. Anne au Chocolat skriver

    1. marts 2019 kl. 15:46

    Kære Michael
    Ja det kan du tro!

Skriv et svar Annuller svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Primær Sidebar

De fem nyeste indlæg vises i slideren øverst her på forsiden.

Velkommen til mit univers, som byder på simple skønne kager, vidunderlige chokoladesager og lykkebringende lækkerier med fokus på den gode smag, de bedste råvarer og livsnydelse i lange baner.

Søde sager er sunde for sjælen.

Kærlig hilsen Anne au Chocolat

E-bog – Glad Morgenmad – Køb her

E-book – Good Mornings – Buy here

lykken-er-is

Search

Følg mig på Instagram

This error message is only visible to WordPress admins

Error: No posts found.

Make sure this account has posts available on instagram.com.

Bliv fan på Facebook

Følg med på Bloglovin’

bloglovin

Footer

Profil

Velkommen til mit søde univers, som byder på skønne kager, vidunderlige chokoladesager og livsnydende lækkerier. En perfekt blanding af søde opskrifter og gode oplevelser!
Læs mere…

Følg mig på Instagram

This error message is only visible to WordPress admins

Error: No posts found.

Make sure this account has posts available on instagram.com.

Følg mig på de sociale medier

  • Bloglovin
  • Facebook
  • Instagram

Copyright © 2021 · Anne au Chocolat · Ophavsret · Sitemap