E-bog - Glad Morgenmad - Køb her
  • Gå direkte til primær navigation
  • Skip til indhold
  • Gå direkte til primær sidebar

Anne au Chocolat

Madkærlighed en masse

  • Hjem
  • Opskrifter
  • Om mig
  • E-bog Glad Morgenmad
  • Mine chokoladeanbefalinger

At udvide horisonterne i det nære

17. november 2018 af Anne au Chocolat 6 kommentarer

Da vi for knap to et halvt år siden flyttede til Trekroner, fandt vi ud af, at jeg var gravid med lillebror Emil i maven. Præcis samtidig havde jeg taget springet ud i livet som selvstændig på fuldtid, og da Emil kom til verden, tog min mand hele barslen. Jeg arbejdede hjemmefra (og i et meget lavt gear i starten), så det gav os en mulighed for at være sammen, bygge en hverdag op på en mere fleksibel måde, end vi hidtil havde været vant til. Og ikke mindst fik vi meget mere tid sammen. Alle fire. Det var virkelig godt for os som familie.

Nu har jeg arbejdet som fuldtidsselvstændig siden sommeren 2016, og jeg har elsket friheden og fleksibiliteten og at være min egen chef på mange punkter, men jeg er blevet klar til at udvide arbejdshorisonterne, være en del af et team igen (jeg har i den grad savnet kolleger!!!) og generelt at lave noget mere end blot mine egne ting.

Da vi flyttede til Trekroner, lærte vi straks den lokale Café Freunde at kende, som ligger fem minutter til fods fra vores rækkehus, og vi har brugt den flittigt lige siden til brunch, frokost, kaffe og kage (se lige de lækkerier på billedet!). Og at man kan hente maden som take-away har reddet maaaange aftensmadsituationer herhjemme.

Og nu er jeg så heldig, at Café Freunde er blevet min arbejdsplads, da jeg pr. 1. november er blevet ansat på deltid i deres team, hvor jeg skal arbejde med kommunikation, kagekreativ sparring og meget andet hen ad vejen. Det er stadig helt nyt, og jeg skal lige lande i jobbet, men jeg kan allerede mærke, hvor godt det bliver, og jeg er simpelthen så stolt af at være en del af så inspirerende og dygtig en flok af stjernesøde kolleger.

Jeg kommer fortsat til at lave Anne Au Chocolat opgaver ved siden af, og jeg har et par spændende samarbejder i støbeskeen til 2019, som jeg glæder mig til at dele med jer.

Det var lige et lille pip fra mig med en status, og om et par dage deler jeg også en opskrift igen. Men indtil da vil jeg også lige fortælle, at jeg har samlet alle mine juleopskrifter her. Jeg er allerede i jule(kagebage)humør ♥

God weekend her fra Trekroner!

Skrevet i: Kager

Previous Post: « Sprøde og chewy müslibarer
Next Post: Kransekagestykker til nytår (eller bare en dag i november) »

Læserinteraktioner

Kommentarer

  1. Louise skriver

    17. november 2018 kl. 17:35

    Eeej, jeg elsker Freunde, og kom der en del, da jeg jeg læste!
    Held og lykke med fremtiden!

  2. Julie skriver

    17. november 2018 kl. 19:51

    Ih, tillykke med det! Håber på mere kagebord på Freunde!

  3. Anne au Chocolat skriver

    18. november 2018 kl. 11:41

    Kære Louise,
    Hvor dejligt at høre! Hvis du spotter mig i caféen en dag, så tøv ikke med at sige hej 🙂 Og tusind tak!
    Kh Anne

  4. Anne au Chocolat skriver

    18. november 2018 kl. 11:42

    Tusind tusind tak Julie! Du kan tro, at der kommer mere kagebord.. ude på Café Ragnarock by Freunde 🙂

  5. Vibeke Rasmussen skriver

    18. november 2018 kl. 19:00

    Tillykke med jobbet .
    Café Freunde er et hyggeligt sted, som serverer mange lækkerier

  6. Anne au Chocolat skriver

    18. november 2018 kl. 20:40

    Kære Vibeke,
    Tusind tak 🙂 Jeg er helt enig!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Primær Sidebar

De fem nyeste indlæg vises i slideren øverst her på forsiden.

Velkommen til mit univers, som byder på simple skønne kager, vidunderlige chokoladesager og lykkebringende lækkerier med fokus på den gode smag, de bedste råvarer og livsnydelse i lange baner. Jeg lever efter devisen: søde sager er sunde for sjælen.

Kærlig hilsen Anne au Chocolat

E-bog – Glad Morgenmad – Køb her

E-book – Good Mornings – Buy here

lykken-er-is

Search

Følg mig på Instagram

Mandagsnack 🫶🏻 Weekenden har budt på dejlig Mandagsnack 🫶🏻 Weekenden har budt på dejligt STORE mængder af kage, is og sød gærdej, så jeg måtte lige rette lidt op i dag. Selvom jeg allerhelst spiser kage hver dag, bad min krop om en lidt sundere eftermiddagstallerken denne mandag for balancens skyld.
+ ☕️, fordi 💆🏼‍♀️. Og lidt 🌺 til feed’et 🤗.
Endnu en klassiker herhjemme 🍨🍯. Vaniljeis m Endnu en klassiker herhjemme 🍨🍯. Vaniljeis med saltkaramel 🫶🏻
Find opskriften på bloggen 🌞
Synet af havens hindbærbuske får mig til at se f Synet af havens hindbærbuske får mig til at se frem til hindbærsorbet 🍧💕 Jeg skal vente en rum tid endnu, men denne sorbet kan heldigvis også sagtens laves med frosne bær.
Sorbeten her er så lækker og byder på en fabelagtig intens og ren hindbærsmag, den smukkeste naturlige pangfarve og en cremet konsistens uden sidestykke 🫶🏻
Saftige marcipankager krydret med kardemomme og to Saftige marcipankager krydret med kardemomme og toppet med kaffeglasur 🧁☕️
Foreningen af kardemomme
og kaffe smager eventyrligt godt 🫶🏻Her kommer opskriften, som giver 6 kager:Marcipan kardemommekager:
100 g smør, blødt
100 g marcipan
100 g sukker
2 æg, stuetempereret
50 g hvedemel
0,75 tsk. stødt kardemommeKaffeglasur:
80 g flormelis
En smule stærkt brygget kaffe
Evt. lidt friskmalet kaffe til pyntForvarm ovnen til 175 grader varmluft. Pisk smør, marcipan og sukker godt sammen i en skål. Pisk æggene i et ad gangen. Vend derefter mel og kardemomme i. Fordel dejen i 6 små forme (mine forme er i silikone – men ellers skal de smøres) og bag i ca. 25 minutter. Kontroller om de er færdigbagt med en kødnål. Køl helt af.

Rør glasuren sammen af flormelis og kaffe og fordel på kagerne. Drys evt. med lidt friskmalet kaffe.
Følg mig på Instagram

Bliv fan på Facebook

Følg med på Bloglovin’

bloglovin

Copyright © 2022 · Anne au Chocolat · Ophavsret · Sitemap