E-bog - Glad Morgenmad - Køb her
  • Gå direkte til primær navigation
  • Skip til indhold
  • Gå direkte til primær sidebar

Anne au Chocolat

Madkærlighed en masse

  • Hjem
  • Opskrifter
  • Om mig
  • E-bog Glad Morgenmad
  • Mine chokoladeanbefalinger

Sprøde og chewy müslibarer

8. november 2018 af Anne au Chocolat 3 kommentarer

Super simple, sprøde og chewy müslibarer, som er geniale til madpakken, at have med på farten generelt eller bare at hapse derhjemme. Mange opskrifter på müslibarer laves uden ovn. Disse müslibarer får dog en lille tur i ovnen, og det er selvfølgelig et trin ekstra i opskriften, men til gengæld kvitteres der med den absolut skønneste sprødhed, som er det perfekte modspil til de chewy rosiner (som forbliver dejligt søde under bagningens lave temperaturer)

Drizzle gerne lidt chokolade på toppen. Jeg har brugt Valrhonas “jordbær chokolade“, men alle slags gode chokolader er med garanti fine!

Müslibarer
12 stk

100 g honning
40 g smør
55 g hasselnødder
55 g mandler
120 g havregryn
1 nip salt
1/4 tsk kanel (kan udelades)
20 g sesamfrø
10 g birkes
50 g rosiner

Evt. chokolade til at dyppe i/drizzle over

Smelt honning og smør sammen i en gryde. Hak i mellem tiden hasselnødder og mandler fint (i hånden eller i en foodprocessor) og kom dem i en skål sammen med havregryn, salt, kanel, sesamfrø, birkes og rosiner. Tilsæt den varme blanding af honning og smør og rør godt rundt. Kom müsliblandingen i en firkantet form (ca. 15 cm x 15 cm) beklædt med bagepapir, og brug evt. bunden af et glas eller skål til at udjævne laget lige tykt over det hele og pres godt sammen. Lad den sætte sig i køleskabet i 1 time og skær derefter ud i müslibarer. Kom dem på en bageplade beklædt med bagepapir og bag dem i ovnen ved 100 grader varmluft i 30 minutter i ovnen. Køl helt af opbevar dem i en lufttæt beholder.


Skrevet i: Chokolade og små søde sager

Previous Post: « Mandelkage med kardemomme og brombærsylt
Next Post: At udvide horisonterne i det nære »

Læserinteraktioner

Kommentarer

  1. Signe Poulsen skriver

    13. november 2018 kl. 10:45

    De ser vildt lækre ud.
    Når du skriver, at du skærer dem ud og bager dem, tager du dem så ud af formen og sætter på en bageplade enkeltvist inden de kommer i ovnen?

  2. Anne au Chocolat skriver

    13. november 2018 kl. 20:26

    Kære Signe
    Tak for det skarpe øje og det gode spørgsmål 🙂 Du har gættet helt rigtigt, og jeg har netop tilføjet den ekstra info, som jo er meget væsentlig for opskriften.
    Kh Anne

Trackbacks

  1. Müslibatoonid | Cook the day away! siger:
    21. december 2018 kl. 21:10

    […] Idee siit. […]

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Primær Sidebar

De fem nyeste indlæg vises i slideren øverst her på forsiden.

Velkommen til mit univers, som byder på simple skønne kager, vidunderlige chokoladesager og lykkebringende lækkerier med fokus på den gode smag, de bedste råvarer og livsnydelse i lange baner. Jeg lever efter devisen: søde sager er sunde for sjælen.

Kærlig hilsen Anne au Chocolat

E-bog – Glad Morgenmad – Køb her

E-book – Good Mornings – Buy here

lykken-er-is

Search

Følg mig på Instagram

Det eneste jeg har lyst til i dag.. Varme sommerda Det eneste jeg har lyst til i dag.. Varme sommerdage rimer på hjemmelavet vaniljeis🫶🏻🌞💦🍦
Mere sommermorgenmad på endnu en lun sommerdag 🌞 Dansk sommer 🫶🏻
Græsk yoghurt, fersken, rabarberkompot, mynte fra Græsk yoghurt, fersken, rabarberkompot, mynte fra haven og ristede hasselnødder.. Når sommermorgenmaden smager som dessert 😋
Godmorgen 🍓 endnu en stor portion jordbær er h Godmorgen 🍓 endnu en stor portion jordbær er høstet i haven, mens bollerne blev bagt i ovnen. Hindbær, solbær og blåbær er på vej inden længe. Drengene synes klart, at trampolinen er det bedste ved haven - jeg er på TeamBær ❤️🌞
Følg mig på Instagram

Bliv fan på Facebook

Følg med på Bloglovin’

bloglovin

Copyright © 2022 · Anne au Chocolat · Ophavsret · Sitemap