E-bog - Glad Morgenmad - Køb her
  • Gå direkte til primær navigation
  • Skip til indhold
  • Gå direkte til primær sidebar

Anne au Chocolat

Madkærlighed en masse

  • Hjem
  • Opskrifter
  • Om mig
  • E-bog Glad Morgenmad

En chokoladet crème brûlée!

21. juli 2013 af Anne au Chocolat 9 kommentarer

choko crème brûlée 2

Chokoladesøde Maja og jeg er i gang med at teste opskrifter til vores chokoladekogebog. Det er en super spændende fase, og jeg kan godt løfte sløret for, at denne chokolade crème brûlée kommer med i bogen formentlig med et syrligt sødt twist.
Jeg har før skrevet om, hvor meget jeg forguder crème brûléens kombination af fløjlsblød vanilleprikket creme og knasende sprød letbrændt karamel. Så den skulle afgjort med i en chokoladet udgave. Jeg tror, at jeg har fået skabt den helt perfekte chokolade crème brûlée på Caraïbe 66% fra Valrhona. HAPS! Jeg spiste den til morgenmad med en håndfuld kirsebær. Den skulle jo smages – og hellere før end siden! Har I prøvet chokolade crème brûlée?

choko crème brûlée 3Min tvillingebror Lars var også ellevild med chokolade crème brûléen og nød den med et glas Zacapa rom til selv samme aften, som jeg havde spist min om morgenen. Han sagde faktisk, at det var noget nær det lækreste, han nogensinde havde smagt. Han er sød!

choko crème brûlée

Skrevet i: Uncategorized Tags: chokolade, chokolade crème brûlée

Previous Post: « En sommersød Iittala konkurrence
Next Post: Nektarinsorbet som smager af sommer »

Læserinteraktioner

Kommentarer

  1. Ann Weiss skriver

    21. juli 2013 kl. 08:07

    Mmm Det ser lækkert ud 🙂
    Glæder mig til jeres bog udkommer, for den er jeg da nød til at eje!

  2. Ditte Ferdinand skriver

    21. juli 2013 kl. 13:32

    Det lyder helt vildt lækkert – og så er Zacapa rom noget af det bedste rom der findes 🙂
    Glæder mig rigtig meget til bogen kommer 🙂

  3. Marie skriver

    21. juli 2013 kl. 16:20

    Hold nu k*** det ser godt ud. Jeg har før prøvet crème brulée med alt muligt (lige fra the til trøffel) og chokolade er helt klart en af favoritterne. Jeg glæder mig til at købe – og lave alle opskrifterne! – i din og underskønne Majas bog <3

  4. Anne au Chocolat skriver

    23. juli 2013 kl. 07:52

    Kære Ann
    Det glæder mig at høre 🙂 Den bliver chokolækker!
    Kh Anne

  5. Anne au Chocolat skriver

    23. juli 2013 kl. 07:53

    Kære Ditte,
    Ja det er en dejlig rom 🙂
    Og det glæder mig at høre, at du ser frem til, at bogen udkommer!
    Kh Anne

  6. Anne au Chocolat skriver

    23. juli 2013 kl. 07:54

    Kære Marie
    Du er sød! God sommer til dig 🙂
    Kh Anne

  7. Anine skriver

    23. juli 2013 kl. 13:11

    Kære Anne
    Det må jeg nok sige, den chokolade crème brûlée ser helt utrolig lækker ud! Bebrejder dig ikke, at du spiste den til morgenmad 🙂
    Bedste hilsner Anine

  8. Anne au Chocolat skriver

    23. juli 2013 kl. 13:25

    Kære Anine
    Tusind tak for en sød hilsen – godt at jeg ikke er den eneste som har lyst til crème brûlée til morgenmad 😉

    Kh Anne

  9. Jenny skriver

    28. juli 2013 kl. 15:55

    Jeg lavede en gang for maaange år siden en fra et Jamie Oliver program. Han kaldte den noget andet, men det var chocolade creme brulee

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Primær Sidebar

Kære alle, jeg holder pause fra bloggen men er aktiv på min instagram. Alle mine opskrifter er her stadig, og har I spørgsmål til dem, så send en mail til annemoltkedahl@gmail.com .

Velkommen til mit univers, som byder på simple skønne kager, vidunderlige chokoladesager og lykkebringende lækkerier med fokus på den gode smag, de bedste råvarer og livsnydelse i lange baner. Jeg lever efter devisen: søde sager er sunde for sjælen.

Kærlig hilsen Anne au Chocolat

E-bog – Glad Morgenmad – Køb her

E-book – Good Mornings – Buy here

lykken-er-is

Search

Følg mig på Instagram

Min mor har altid lavet de lækreste lagkager, og Min mor har altid lavet de lækreste lagkager, og jeg elsker at gøre hende kunsten efter. Denne er fyldt med luftig mælkechokolade-nougatmousse, solbærsylt (af havens sommerbær) og vaniljeprikket konditorcreme 🍰💜🌰🍫
Jeg kunne ikke lade være ❤️ Hindbær-havepluk Jeg kunne ikke lade være ❤️ Hindbær-havepluk på en tirsdag rimer på hverdagsmagi ☺️
Efterårshindbærrene i vores have er for vilde i Efterårshindbærrene i vores have er for vilde i år - de er så velsmagende, og det vrimler med dem 👏🏻💕 Ps. altid nybagte weekendboller ☺️
Roulade er så skøn en kage og perfekt til efterm Roulade er så skøn en kage og perfekt til eftermiddagskaffen 💕 
Her kommer opskriften på en meget dejlig hindbærroulade fra mig til jer🏷

Hindbærroulade 

Rouladedej:
3 mellemstore æg
125 g sukker
100 g hvedemel (man kan også bruge 75 g hvedemel og 25 g mandelmel)
1/2 tsk. bagepulver

Fyld:
Ca. 220 g god hindbærmarmelade (gerne hjemmelavet) 

sigtet flormelis til pynt

Forvarm ovnen til 190 grader. Pisk æg og sukker luftigt i en skål i 2-3 minutter. Sigt mel og bagepulver ned i æggeblandingen og vend dejen forsigtigt sammen. 
Fordel dejen ud på bagepapir på en bageplade i en firkant (ca. 28 x 35 cm). Bag den i 8-10 minutter, til den er fint gylden. Drys imellem tiden sukker på et nyt stykke bagepapir. Læg den varme rouladebund på det sukkerdryssede bagepapir med oversiden nedad. Fjern forsigtigt det første stykke bagepapir. Fordel hindbærmarmeladen på rouladen og rul nænsomt rouladen sammen på den smalle led, mens den er lun. Pak rouladen ind i bagepapir eller husholdningsfilm og stil den på køl i et par timer eller natten over inden servering. 
Pynt med lidt flormelis inden servering.
Følg mig på Instagram

Bliv fan på Facebook

Følg med på Bloglovin’

bloglovin

Copyright © 2023 · Anne au Chocolat · Ophavsret · Sitemap