Klik her for at købe E-Bogen – Glutenfri & Sukkerfri
  • Gå direkte til primær navigation
  • Skip til indhold
  • Gå direkte til primær sidebar

Anne au Chocolat

Madkærlighed en masse

  • Hjem
  • Opskrifter
  • Om mig
  • E-Bogen – Glutenfri & Sukkerfri
  • E-bog Glad Morgenmad

En chokoladet crème brûlée!

21. juli 2013 af Anne au Chocolat 9 kommentarer

choko crème brûlée 2

Chokoladesøde Maja og jeg er i gang med at teste opskrifter til vores chokoladekogebog. Det er en super spændende fase, og jeg kan godt løfte sløret for, at denne chokolade crème brûlée kommer med i bogen formentlig med et syrligt sødt twist.
Jeg har før skrevet om, hvor meget jeg forguder crème brûléens kombination af fløjlsblød vanilleprikket creme og knasende sprød letbrændt karamel. Så den skulle afgjort med i en chokoladet udgave. Jeg tror, at jeg har fået skabt den helt perfekte chokolade crème brûlée på Caraïbe 66% fra Valrhona. HAPS! Jeg spiste den til morgenmad med en håndfuld kirsebær. Den skulle jo smages – og hellere før end siden! Har I prøvet chokolade crème brûlée?

choko crème brûlée 3Min tvillingebror Lars var også ellevild med chokolade crème brûléen og nød den med et glas Zacapa rom til selv samme aften, som jeg havde spist min om morgenen. Han sagde faktisk, at det var noget nær det lækreste, han nogensinde havde smagt. Han er sød!

choko crème brûlée

Skrevet i: Uncategorized Tags: chokolade, chokolade crème brûlée

Previous Post: « En sommersød Iittala konkurrence
Next Post: Nektarinsorbet som smager af sommer »

Læserinteraktioner

Kommentarer

  1. Ann Weiss skriver

    21. juli 2013 kl. 08:07

    Mmm Det ser lækkert ud 🙂
    Glæder mig til jeres bog udkommer, for den er jeg da nød til at eje!

  2. Ditte Ferdinand skriver

    21. juli 2013 kl. 13:32

    Det lyder helt vildt lækkert – og så er Zacapa rom noget af det bedste rom der findes 🙂
    Glæder mig rigtig meget til bogen kommer 🙂

  3. Marie skriver

    21. juli 2013 kl. 16:20

    Hold nu k*** det ser godt ud. Jeg har før prøvet crème brulée med alt muligt (lige fra the til trøffel) og chokolade er helt klart en af favoritterne. Jeg glæder mig til at købe – og lave alle opskrifterne! – i din og underskønne Majas bog <3

  4. Anne au Chocolat skriver

    23. juli 2013 kl. 07:52

    Kære Ann
    Det glæder mig at høre 🙂 Den bliver chokolækker!
    Kh Anne

  5. Anne au Chocolat skriver

    23. juli 2013 kl. 07:53

    Kære Ditte,
    Ja det er en dejlig rom 🙂
    Og det glæder mig at høre, at du ser frem til, at bogen udkommer!
    Kh Anne

  6. Anne au Chocolat skriver

    23. juli 2013 kl. 07:54

    Kære Marie
    Du er sød! God sommer til dig 🙂
    Kh Anne

  7. Anine skriver

    23. juli 2013 kl. 13:11

    Kære Anne
    Det må jeg nok sige, den chokolade crème brûlée ser helt utrolig lækker ud! Bebrejder dig ikke, at du spiste den til morgenmad 🙂
    Bedste hilsner Anine

  8. Anne au Chocolat skriver

    23. juli 2013 kl. 13:25

    Kære Anine
    Tusind tak for en sød hilsen – godt at jeg ikke er den eneste som har lyst til crème brûlée til morgenmad 😉

    Kh Anne

  9. Jenny skriver

    28. juli 2013 kl. 15:55

    Jeg lavede en gang for maaange år siden en fra et Jamie Oliver program. Han kaldte den noget andet, men det var chocolade creme brulee

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Primær Sidebar

Velkommen til mit univers, som byder på simple skønne kager, vidunderlige chokoladesager og lykkebringende lækkerier med fokus på de bedste råvarer og livsnydelse i lange baner.

I januar 2025 gik jeg over til en glutenfri livsstil, og det kommer også til at afspejle sig i fremtidige opskrifter her på siden. Alle de gamle opskrifter forbliver her selvfølgelig. Og jeg er stadig altid på jagt efter den gode smag.

Kærlig hilsen Anne au Chocolat

E-bogen Glutenfri & Sukkerfri – køb her

lykken-er-is

Search

Copyright © 2025 · Anne au Chocolat · Ophavsret · Sitemap