E-bog - Glad Morgenmad - Køb her
  • Gå direkte til primær navigation
  • Skip til indhold
  • Gå direkte til primær sidebar

Anne au Chocolat

Madkærlighed en masse

  • Hjem
  • Opskrifter
  • Om mig
  • E-bog Glad Morgenmad

Vanilleprikket ymerfromage

11. marts 2014 af Anne au Chocolat 4 kommentarer

fromage

Tilbage i starten af februar var jeg med til at babysitte min søde veninde Emily Salomons dejlige blog, da hun var på solskinsferie i Thailand. Jeg serverede en fløjlsblød ymerfromage med lidt lækkert knas på toppen. I får den også her på bloggen i dag.

fromage1

Ymerfromagen har fået et tvist af de frækkeste og fineste vanilleprikker og sukker byttet ud med agavesirup for at prøve noget nyt :). På toppen et kærligt drys mælkechokolade (Jivara 40% fra Valrhona), grønne usaltede pistacier og lidt frysetørrede hindbær.

fromage2

Ymerfromage (4 små glas)

200 g ymer, jeg brugte den fra Arla Unika
20 g agavesirup
½ stang vanille, korn af
1 blad husblas
1 dl piskefløde

Knas på toppen:
mælkechokolade, finthakket
usaltede pistacier, finthakket
frysetørrede hindbær

Rør ymer sammen med agavesirup og vanillekorn i en skål. Udblød husblas i koldt vand i ca. fem minutter. Klem den bløde husblas fri for vand og smelt den forsigtigt over vandbad. Lad den køle lidt af. Pisk imellemtiden fløden til en let skum. Hæld husblasen i ymercremen under omrøring og vend forsigtigt fløden i. Fordel fromagen i fire glas og lad den sætte sig tildækket på køl i ca. 2 timer.

Inden servering drys da (din foretrukne) knas på toppen.

fromage3

Skrevet i: Desserter Tags: Arla Unika, dessert, Emily Salomon, ymerfromage

Previous Post: « Vi signerer ‘Lykken er chokolade’ på Chokoladefestivalen i weekenden!
Next Post: Tiramisu med vanilleprikker og hasselnøddelikør »

Læserinteraktioner

Kommentarer

  1. Fru Kofoeds Køkken skriver

    12. marts 2014 kl. 00:44

    Uh, det tror jeg, jeg skal prøve! Det lyder lige som sådan noget kroppen kan klare, når man er ved at komme over en halsbetændelse og helst vil have bløde, søde ting 🙂

  2. Line L skriver

    14. marts 2014 kl. 16:41

    Et, jeg står og skal lave den nu, men har ikke agavesirup. Bruger jeg bare 20 g sukker så? Søder de lige meget?

  3. Ingeborg skriver

    20. marts 2014 kl. 18:20

    Hej Anne! Jeg holder meget af din blog og dit sukkersøde univers. Men hver gang jeg læser et indlæg savner jeg altid et billede af når der er taget en bid af desserten så man kan se den “indeni” hvis du forstår 😀 Bare et lille tip, ved ikke om jeg er den eneste!

  4. Anne au Chocolat skriver

    21. marts 2014 kl. 09:28

    Kære Ingeborg,
    TAK for en god pointe. Den er skrevet bag øret 🙂
    God weekend.
    Kh Anne

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Primær Sidebar

Kære alle, jeg holder pause fra bloggen men er aktiv på min instagram. Alle mine opskrifter er her stadig, og har I spørgsmål til dem, så send en mail til annemoltkedahl@gmail.com .

Velkommen til mit univers, som byder på simple skønne kager, vidunderlige chokoladesager og lykkebringende lækkerier med fokus på den gode smag, de bedste råvarer og livsnydelse i lange baner. Jeg lever efter devisen: søde sager er sunde for sjælen.

Kærlig hilsen Anne au Chocolat

E-bog – Glad Morgenmad – Køb her

E-book – Good Mornings – Buy here

lykken-er-is

Search

Følg mig på Instagram

Nybagte weekendboller, aftenbadetur, citronmelisse Nybagte weekendboller, aftenbadetur, citronmelisse i fuld flor, snack i haven og chokoladegaver fra min mand ❤️

God pinse 🌞
En skål morgenmadslykke og et solskinsglimt af vo En skål morgenmadslykke og et solskinsglimt af vores jordbærblomster🍓 Græsk yoghurt med vaniljebagte rabarber fra haven, syltetøj af jordbær, solbær og rabarber (også fra haven via fryseren) og en lille portion musli lavet, mens ovnen alligevel var varm fra rabarberne. + banan og mynte fra haven🌿

Når morgenmad smager som dessert 😍
Rabarbersnitter med crumbletop er en af mine yndli Rabarbersnitter med crumbletop er en af mine yndlingskager, når rabarberne er i sæson - i haven og på hylderne i supermarkedet 🌿💕
Find opskriften under mine reels 😋🫶🏻
Hjemmearbejdsdagens lille brunch til frokost under Hjemmearbejdsdagens lille brunch til frokost under markisen på terrassen - som at have et ekstra rum i huset 🥰.. og mad smager bare bedre i det fri 🌱
Følg mig på Instagram

Bliv fan på Facebook

Følg med på Bloglovin’

bloglovin

Copyright © 2023 · Anne au Chocolat · Ophavsret · Sitemap