E-bog - Glad Morgenmad - Køb her
  • Gå direkte til primær navigation
  • Skip til indhold
  • Gå direkte til primær sidebar

Anne au Chocolat

Madkærlighed en masse

  • Hjem
  • Opskrifter
  • Om mig
  • E-bog Glad Morgenmad

Konkurrence: Vind Camilla Plums bog “Helt i kage”

8. marts 2013 af Anne au Chocolat 307 kommentarer

Det er fredag, og det fejrer jeg lige ved at afholde en lille konkurrence for jer, mine kære læsere. I aften står den også på fest og farver, når fredagen fortsat fejres med søde veninder og koreansk mad og chokoladetærte. Lyder det ikke lækkert?

Det er Camilla Plums skønne kagebog “Helt i kage“, som jeg har fået lov til at give til en kageglad person. Bogens kager er lige i min ånd – ærlige, enkle og ikke mindst velsmagende med fokus på de gode råvarer og årtidens frugter og bær. Bogen handler ifølge Camilla Plum om “virkelig gode kager”, som ikke giver præstationsangst eller resulterer i nederlag, men som er kreeret af kærlighed til den smukke gode kagesmag.
Jeg har drømt om at sætte tænderne i nedenstående billedskønne marcipankage med frugt utallige gange allerede, så den må altså snart bages. Jeg kan nemlig kun forestille mig, at den smager mindst lige så godt, som den ser ud!

Har I lyst til at deltage i fredagskonkurrencen, skal I blot skrive en kageglad hilsen til mig i kommentarfeltet. Jeg trækker lod onsdag den 13. marts kl.16, og vinderen får besked med det samme 🙂 God weekend!

Skrevet i: Uncategorized Tags: Camilla Plum, dessert, helt i kage, kage, kagebog, kager, marcipan, søde sager

Previous Post: « Triple chocolate cookies
Next Post: Luftige og sprøde koldhævede boller »

Læserinteraktioner

Kommentarer

  1. Marie skriver

    13. marts 2013 kl. 15:21

    Den ser go’ ud, den bog, og jeg kan vist lige nå at være med, så hvorfor ikke:-)

  2. Camilla skriver

    13. marts 2013 kl. 15:38

    elsker elsker elsker kager 🙂 så her på en snevejrsdag, så bliver det nok til en lille kage med en kop varm cacao 🙂

  3. Nanna Gebauer Thorup skriver

    15. marts 2013 kl. 07:53

    Hej Anne. Er vinderen fundet? 🙂 Rigtig god weekend.

  4. Maria Silje skriver

    15. marts 2013 kl. 15:59

    den gad jeg godt følge fra start til slut, tror min kageglade familie ville blive glad for en masse gode kager 😉

  5. Lillian skriver

    16. marts 2013 kl. 21:38

    MUMS mums mums. Har lige lavet dine lækre Bounty-stykker! Så skønt som lørdagslækkeri….

  6. Pernille skriver

    18. marts 2013 kl. 18:17

    Jeg elsker at bage kage til mig selv, venner og veninder og min familie. Det ville være fedt at få lov til at kigge i Camillas bog og få inspiration til de næste kager 🙂

  7. Lis Vinter skriver

    12. april 2013 kl. 10:06

    Lækre kager – får lyst til at bage !

« Ældre kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Primær Sidebar

Kære alle, jeg holder pause fra bloggen men er aktiv på min instagram. Alle mine opskrifter er her stadig, og har I spørgsmål til dem, så send en mail til annemoltkedahl@gmail.com .

Velkommen til mit univers, som byder på simple skønne kager, vidunderlige chokoladesager og lykkebringende lækkerier med fokus på den gode smag, de bedste råvarer og livsnydelse i lange baner. Jeg lever efter devisen: søde sager er sunde for sjælen.

Kærlig hilsen Anne au Chocolat

E-bog – Glad Morgenmad – Køb her

E-book – Good Mornings – Buy here

lykken-er-is

Search

Følg mig på Instagram

Den smukkeste iskolde lørdag morgen ❄️🌞 me Den smukkeste iskolde lørdag morgen ❄️🌞 med nybagt, stadigt lunt og virkelig lækkert brød fra vores kære genbo, som har bagt brød til støtte for @dkindsamling 🙏🏻
Så blev det februar, og selvom jeg mere end nogen Så blev det februar, og selvom jeg mere end nogensinde før prøver at leve i nuet, glæder jeg mig over, at der kun er fire måneder til sommer og jordbær fra haven✌🏻🌞🍓
Life, lately 🤍 Life, lately 🤍
Som lovet, mine fastelavnsboller 💖 Gem den gern Som lovet, mine fastelavnsboller 💖 Gem den gerne 🏷

Dej:
175 ml sødmælk
20 g gær
30 g sukker
2 æg
150 g smør, blødt
1/2 tsk. stødt kardemomme
ca. 500-550 g hvedemel
1 tsk. salt

Vaniljecreme:
200 ml sødmælk
1 vaniljestang
7 g maizena
50 g sukker
2 æggeblommer

Remonce:
60 g marcipan 
60 g blødt smør
60 g sukker
40 g mørk chokolade 

Æg til pensling

Topping:
50 g god mørk chokolade 
20 g smør

Dej: Varm mælk til fingervarmt i en gryde. Hæld mælk i en røremaskine. Tilsæt gær & sukker og rør med dejkrog. Tilsæt æg, smør og kardemomme samt første 1/3 af melet og rør rundt. Tilsæt salt og mel lidt efter lidt og ælt til dejen er smidig og fugtig uden at klistre fast til fingrene. Dæk skålen med et rent fugtigt viskestykke og lad dejen hæve lunt i 45 min. Stil på køl natten over. 
Vaniljecreme: Bring sødmælk i kog sammen med 25 g sukker og vaniljestang tømt for korn. Pisk æggeblommer, 25 g sukker, vaniljekorn og den sigtede maizena sammen i en skål. Fjern vaniljestang. Hæld den kogende mælk over i æggemassen og pisk godt. Hæld cremen tilbage i gryden, og kog det sammen under kraftig piskning, til cremen tykner. Hæld cremen over i en skål og køl den af. Opbevar på køl indtil brug.
Remonce: Rør marcipan, smør og sukker sammen i en skål.
Samling: Vend den koldhævede dej ud på et let meldrysset bord og rul ud til en firkant på 40cm x 40cm. Skær dejen i 16 firkanter. Kom en skefuld vaniljecreme på hver firkant og så en skefuld remonce samt lidt hakket chokolade. Fold dejens hjørner ind over fyldet, og giv dejen et godt klem i samlingerne. Læg bollerne med samlingen nedad på to bageplader med bagepapir. Lad fastelavnsbollerne efterhæve lunt i 1,5 time under et rent fugtigt viskestykke.
Forvarm ovnen til 200* varmluft.
Bagning: Pensl bollerne med sammenpisket æg og kom første bageplade ind i ovnen. Stil et lille ildfast fad med vand på en bagerist og placer den et par riller under bagepladen. Bag fastelavnsbollerne i 6 minutter og fjern så det ildfaste fad. Bag bollerne 6 minutter mere. Køl af på bagerist og gentag bageprocessen med de sidste fastelavnsboller. 
Topping: Smelt chokolade over vandbad. Tilsæt smør og rør rundt til ensartet. Fordel på.
Følg mig på Instagram

Bliv fan på Facebook

Følg med på Bloglovin’

bloglovin

Copyright © 2023 · Anne au Chocolat · Ophavsret · Sitemap