Klik her for at købe E-Bogen – Glutenfri & Sukkerfri
  • Gå direkte til primær navigation
  • Skip til indhold
  • Gå direkte til primær sidebar

Anne au Chocolat

Madkærlighed en masse

  • Hjem
  • Opskrifter
  • Om mig
  • E-Bogen – Glutenfri & Sukkerfri
  • E-bog Glad Morgenmad

Chokolade cookie sandwich med hindbæris

2. august 2017 af Anne au Chocolat 6 kommentarer


Disse chokolade cookie sandwich med hindbæris er vanedannende lækre, ikke spor svære at lave og det perfekte til barnedåben, fødselsdagsfesten, weekenddesserten eller bare en hyggelig eftermiddagssnack.
Knasende sprøde chokolade cookies lagt sammen med en forfriskende hindbæris med et tvist af lime og dyppet i mørk chokolade med et drys af frysetørrede hindbær. Jeg er fan! Det er min mand også – han blev nødt til at spise to med det samme.

Man kan sagtens droppe chokoladedyppet og i stedet evt. putte hakket chokolade i cookiedejen. Og så kan man jo også dyppe i hvid chokolade i stedet.. bare et forslag:)

Chokolade cookie sandwich med hindbæris
9 stk

Hindbæris:
225 g frosne hindbær
100 g sukker
Fintrevet skal af 1/2 øko lime
150 g græsk yoghurt
100 ml piskefløde

Chokolade cookies:
50 g god mørk chokolade, smeltet, gerne Guanaja 70% fra Valrhona (reklamelink)
100 g blødt smør
75 g brun farin
75 g sukker
1 æg
140 g mel
1/2 tsk bagepulver
10 g kakaopulver fra Valrhona (reklamelink)
1/2 tsk salt

Pynt:
200 g mørk chokolade, gerne Guanaja 70% fra Valrhona (reklamelink)
Frysetørrede hindbær
Evt. tørrede rosenblade

Hindbæris:
Kom hindbær, sukker og limeskal i en gryde og giv bærrene et hurtigt opkog. Køl bærrene af og hæld dem i en blender sammen med græsk yoghurt og piskefløde. Blend til en ensartet masse og kør til is på ismaskinen. Fordel isen i en kvadratisk form (20 cm x 20 cm) beklædt med bagepapir og stil den i fryseren i 3 timer.

Chokolade cookies:
Pisk chokolade, smør, brun farin og sukker sammen. Tilsæt æg og rør rundt. Tilsæt så mel, bagepulver, kakaopulver og salt og rør godt rundt igen. Form dejen til 18 lige store kugler. Placer dem med god afstand på en bageplade beklædt med bagepapir (bag gerne af to omgange). Tryk kuglerne let flade og bag dem i ca. 12 minutter ved 180 grader varmluft. Lad dem køle helt af.

Samling:
Tag isen ud af fryseren og brug en udstikker (6 cm) til at stikke isen ud. Saml cookie sandwich og opbevar dem i fryseren. Smelt den mørke chokolade i en skål over vandbad eller i mikrobølgeovnen ved medium effekt. Rør undervejs. Dyp cookie sandwich i chokoladen og drys med hindbær. Server straks eller stil på frys.

Skrevet i: Is

Previous Post: « Citronkage med marcipan og masser af bær
Next Post: Havregrødsklatkager med et tvist af citron og blåbær fra haven »

Læserinteraktioner

Kommentarer

  1. Maiken skriver

    3. august 2017 kl. 09:31

    Hej Anne 🙂 ved du om isen er velegnet til at fryse almindeligt, altså uden en ismaskine? Ellers vil jeg bruge din hindbær-blanding til min sædvanlige is-opskrift 🙂 Venlig hilsen, Maiken

  2. Anne au Chocolat skriver

    4. august 2017 kl. 09:43

    Kære Maiken,
    Denne opskrift er helt klart bedst med ismaskine, så hvis du har en god isbase, som ikke kræver maskine, så brug den i stedet ja 🙂
    Kh Anne

  3. Kate skriver

    15. august 2017 kl. 18:43

    Hvor længe kan de ligge i fryseren? Det er jo ideelt ar forberede i forvejen til en fest 🙂

  4. Cecilie skriver

    18. august 2017 kl. 18:53

    Kan de laves med hvide cookies? Min mands familie er ikke så vilde med mørk chokolade – Their loss! ?

  5. Anne au Chocolat skriver

    20. august 2017 kl. 09:03

    Yes, det kan du tro 🙂

  6. Anne au Chocolat skriver

    20. august 2017 kl. 09:04

    Kære Kate,
    Jeg beklager det sene svar. De kan godt ligge i et par uger – cookie bliver lidt blødere af at ligge på frost længere, men det passer godt sammen med isen og knækket fra chokoladen 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Primær Sidebar

Velkommen til mit univers, som byder på simple skønne kager, vidunderlige chokoladesager og lykkebringende lækkerier med fokus på de bedste råvarer og livsnydelse i lange baner.

I januar 2025 gik jeg over til en glutenfri livsstil, og det kommer også til at afspejle sig i fremtidige opskrifter her på siden. Alle de gamle opskrifter forbliver her selvfølgelig. Og jeg er stadig altid på jagt efter den gode smag.

Kærlig hilsen Anne au Chocolat

E-bogen Glutenfri & Sukkerfri – køb her

lykken-er-is

Search

Copyright © 2025 · Anne au Chocolat · Ophavsret · Sitemap