E-bog - Glad Morgenmad - Køb her
  • Gå direkte til primær navigation
  • Skip til indhold
  • Gå direkte til primær sidebar

Anne au Chocolat

Madkærlighed en masse

  • Hjem
  • Opskrifter
  • Om mig
  • E-bog Glad Morgenmad

Havregrødsklatkager med et tvist af citron og blåbær fra haven

4. august 2017 af Anne au Chocolat 3 kommentarer


Vores lille hyggelige have i Trekroner byder på de fineste lyserøde stokroser i flor, sarte gule roser som blomstrer for anden gang denne sæson, lavendler, masser af krydderurter, et væld af skovjordbær og gavmildt mange blåbær, som modnes løbende og giver en lille håndfuld bær hver morgen. Når man går i haven for at plukke blåbær og samtidig lidt mynte fra busken fra siden af, så føles det altså som dejlig sommer – også på en grå fredag morgen som denne. Duften og smagen er der i hvert fald. 

Her til morgen blev blåbærrene og lidt mynte nydt sammen med disse havregrødsklatkager med et frisk tvist af citron. Kaj spiste de fem på tallerkenen, og Christian og jeg delte de sidste tre.

Har I bær i haven? God weekend!

Havregrødsklatkager

1 person (8 klatkager)

1 rest havregrød (svarende til grød lavet af 1 dl havregryn og 2 mælk)
1 æg
2 spsk mel
2 tsk sukker (kan udelades)
Fintreven skal af 1/4 øko citron
Lidt smør til stegning

Rør alle ingredienserne sammen i en skål og steg klatkagerne i lidt smør på en middelvarm pande.

Skrevet i: Morgenmad

Previous Post: « Chokolade cookie sandwich med hindbæris
Next Post: Chokoladeis med rom »

Læserinteraktioner

Kommentarer

  1. Simon skriver

    12. september 2017 kl. 13:05

    Alt for lækkert ! tak for en fed opskrift 🙂

  2. Susie skriver

    16. august 2018 kl. 09:31

    Hej Anne

    Vi elsker dine havregrødsklatkager (både med citron og kanel)!

    Min lille søn på 9 mdr. var ikke meget for hverken grød eller mos, og de her pandekager har bare været så gode for ham at sidde med selv <3

  3. Anne au Chocolat skriver

    16. august 2018 kl. 10:01

    Kære Susie,

    Hvor dejligt at høre 🙂 Det er så hyggeligt at sidde med maden selv for de små ja 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Primær Sidebar

Kære alle, jeg holder pause fra bloggen men er aktiv på min instagram. Alle mine opskrifter er her stadig, og har I spørgsmål til dem, så send en mail til annemoltkedahl@gmail.com .

Velkommen til mit univers, som byder på simple skønne kager, vidunderlige chokoladesager og lykkebringende lækkerier med fokus på den gode smag, de bedste råvarer og livsnydelse i lange baner. Jeg lever efter devisen: søde sager er sunde for sjælen.

Kærlig hilsen Anne au Chocolat

E-bog – Glad Morgenmad – Køb her

E-book – Good Mornings – Buy here

lykken-er-is

Search

Følg mig på Instagram

At have søde gæster til kage, kaffe og gode samt At have søde gæster til kage, kaffe og gode samtaler er noget af det allerbedste, jeg ved 🫶🏻
Den appelsinbrownie var et hit 🍊🍫, og det sa Den appelsinbrownie var et hit 🍊🍫, og det samme var vaniljekransene 🫶🏻
Andre gode sager fra weekenden: nybagte boller og rugbrød, en virkelig lækker espresso martini (som drillede min søvn, men var det hele værd 🍸☕️) og en fin buket blomster fra vores søndagsgæster 💐

Jeg håber, at I har haft en dejlig weekend og er nogenlunde klar til, at hverdagen ruller igen i morgen ☺️
63 vaniljekranse, 20 vaniljestjerner og en appelsi 63 vaniljekranse, 20 vaniljestjerner og en appelsinbrownie senere🍊🍫🍰. Sneen daler blidt i skrivende stund, og vi får gæster til eftermiddagskaffe i dag ❄️☕️🎄🫶🏻
Opskriften på mine vaniljekranse kan I finde under mit højdepunkt Opskrifter. De er vanedannende lækre og et must i juletiden, hvis I spørger mig 🥰
Grøden fik et drys af jul i morges 🍒 I aftes s Grøden fik et drys af jul i morges 🍒
I aftes spiste vi på @silberbauers_bistro med de dejligste venner🍴Sådanne aftener med god mad, ditto vin og samtaler som bare flyder med dybde og grin, kan jeg leve højt på længe 🫶🏻 
Vi spiste også pissaladière og snegle, og jeg drømte mig straks tilbage til de år, jeg boede i Provence og Paris. Det hele var SÅ lækkert, og de Agen svesker i Armagnac med vaniljeis var prikken over i’et ✨
Følg mig på Instagram

Bliv fan på Facebook

Følg med på Bloglovin’

bloglovin

Copyright © 2023 · Anne au Chocolat · Ophavsret · Sitemap