E-bog - Glad Morgenmad - Køb her
  • Gå direkte til primær navigation
  • Skip til indhold
  • Gå direkte til primær sidebar

Anne au Chocolat

Madkærlighed en masse

  • Hjem
  • Opskrifter
  • Om mig
  • E-bog Glad Morgenmad

Glutenfrie bananboller med kanel

28. februar 2017 af Anne au Chocolat Skriv kommentar


Disse glutenfrie bananboller er sprøde og dejligt svampede på en og samme tid. De byder på en fin banansødme samt det helt perfekte touch af kanel. Tilføj gerne rosiner, tørrede tranebær eller lidt hakkede nødder til dejen.

Vi nyder dem til morgenmad eller som eftermiddagssnack og fryder os over, at de kan trylles frem i løbet af ingen tid og derfor hurtigt kan sættes helt nybagte på bordet.


Glutenfrie bananboller med kanel
6-8 boller

1 moden banan
1 æg
60 g mandelmel (eller hele mandler blendet fint)
15 g loppefrøskaller (HUSK)
15 g blandede frø, fx. sesam, hørfrø og græskarkerner
1 tsk bagepulver
1/2 tsk kanel
1/4 tsk salt

Mos bananen i en skål og tilsæt de øvrige ingredienser. Form runde boller og sæt dem på en bageplade beklædt med bagepapir, tryk den let flade og bag dem ved 200 grader varmluft i 10-13 minutter, til de er gyldne og sprøde.

Nyd dem lune eller afkølede og gerne med smør, evt. chokolade eller en skive god ost.

Tip: Hvis I synes, at bollerne er til den mindste side, kan I nøjes med at forme 4 boller af dejen og så bage dem lidt længere.

Skrevet i: Brød og boller

Previous Post: « Bærtærte med butterdej og hasselnødder
Next Post: Gluten-free banana buns with cinnamon »

Læserinteraktioner

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Primær Sidebar

Kære alle, jeg holder pause fra bloggen men er aktiv på min instagram. Alle mine opskrifter er her stadig, og har I spørgsmål til dem, så send en mail til annemoltkedahl@gmail.com .

Velkommen til mit univers, som byder på simple skønne kager, vidunderlige chokoladesager og lykkebringende lækkerier med fokus på den gode smag, de bedste råvarer og livsnydelse i lange baner. Jeg lever efter devisen: søde sager er sunde for sjælen.

Kærlig hilsen Anne au Chocolat

E-bog – Glad Morgenmad – Køb her

E-book – Good Mornings – Buy here

lykken-er-is

Search

Følg mig på Instagram

I er virkelig virkelig mange, som bager mine vanil I er virkelig virkelig mange, som bager mine vaniljekranse i disse dage 🫶🏻 og jeg har netop selv bagt tredje omgang 🎄✨ Hvor mange mon jeg når inden jul 😅
Har I også et helt særligt forhold til risalaman Har I også et helt særligt forhold til risalamande, og hvordan den skal være i smag og konsistens? Det har jeg! 😄 
@aamanns.dk laver en virkelig dejlig en af slagsen, som vi nød til vores lille julefrokost i går på Aamanns 1921 🍒 En anelse mere fast i det, end jeg selv laver den, men det kunne også noget - og smagen sad lige i skabet🫶🏻
Vi spiste desuden helleflynder og and, og det hele var virkelig julelækkert. Og hvor er det bare hyggeligt med al den sne, og jeg har fundet min bamsejakke frem igen ❄️☃️ Glædelig 1. søndag i advent ✨
En december lørdag morgen med nybagte boller, jul En december lørdag morgen med nybagte boller, julekalender, Alene Hjemme og varm kaffe på programmet ❄️☃️✨☕️🫶🏻🍫 God weekend!
1. december på arbejdet med risalamande cheesecak 1. december på arbejdet med risalamande cheesecakes, julemusik og Roskilde i sneklæder ❄️☃️🧁🍒
Følg mig på Instagram

Bliv fan på Facebook

Følg med på Bloglovin’

bloglovin

Copyright © 2023 · Anne au Chocolat · Ophavsret · Sitemap