Klik her for at købe E-Bogen – Glutenfri & Sukkerfri
  • Gå direkte til primær navigation
  • Skip til indhold
  • Gå direkte til primær sidebar

Anne au Chocolat

Madkærlighed en masse

  • Hjem
  • Opskrifter
  • Om mig
  • E-Bogen – Glutenfri & Sukkerfri
  • E-bog Glad Morgenmad

Grapefrugt curd, karamelliseret hvid chokolade og kokos

27. september 2012 af Anne au Chocolat 11 kommentarer

Som den opmærksomme læser formentlig har bemærket adskillige gange, så dyrker jeg enkelheden og de gode råvarer her på bloggen. Det behøver ikke at være kringlet at lave søde sager, som smager godt.
Men selvom jeg er vild med simple opskrifter, vil jeg stadig underholdes af dem. Forstået på den måde at de selvfølgelig skal efterlade spændende og sanselige aftryk på tungen og i hukommelsen. Og så skal de også helst være visuelt smukke.

Jeg har for ganske nyligt mødt en ny ven, som I kommer til at høre mere om her på bloggen inden længe. Selvom jeg er vant til at smage og sætte ord på, hvad jeg smager – og mange i min omgangskreds også er – så er det altid utroligt forfriskende at støde på nye venner, vinkler og ikke mindst smagssanser.
Dette nye venskab har eksempelvis fået mig til at huske på, at man ikke kun smager for at smage og beskrive, hvad man smager. Nej det at smage koncentreret handler i lige så høj grad om at være tilstede i nuet og i nydelsen. Når man er det, kan man som med denne lille dessert, jeg nød forleden morgen bestående af skyr, grapefrugt curd, karamelliseret hvid chokolade og kokos, begynde at sætte ord på det, man sanser – sprødheden, de bløde og cremede elementer, fedmen, den rene sødme, bittersødmen og syrligheden.

Og med ét er man blevet tilfredsstillet sanseligt selv af en forholdsvis lille og enkel dessert 🙂

Skrevet i: Uncategorized Tags: bagt hvid chokolade, dessert, grapefrugt curd, grapefruit curd, hvid chokolade, ivoire, kokos, valrhona

Previous Post: « En cremet grapefrugt curd
Next Post: Den populære hindbærtærte fra Instagram »

Læserinteraktioner

Kommentarer

  1. Chris Tonnesen skriver

    27. september 2012 kl. 09:45

    SÅ fik billederne sig lige en ordentlig omgang blå toning – ser godt ud 🙂

  2. Anne au Chocolat skriver

    27. september 2012 kl. 10:00

    Chris, ja jeg prøver lidt.. men faktisk er glasskålen med kokos faktisk lavet af lyseblåligt glas 🙂

    Kh A

  3. Laura skriver

    27. september 2012 kl. 16:52

    Hvor ser det lækkert ud Anne !! Er spændt på at høre mere om din nye ven, heh!

  4. Anne au Chocolat skriver

    27. september 2012 kl. 18:24

    Søde Laura

    Det smagte skønt! Og ja, jeg glæder mig også til at fortælle mere om ham 😉

    Kh Anne

  5. Josh Evans skriver

    27. september 2012 kl. 19:39

    Ja jeg også! Hvem er denne nye ven? 😉

  6. Anne au Chocolat skriver

    27. september 2012 kl. 21:39

    Kære Josh

    Jeg tror faktisk, at du kender ham… men du kommer til at vide mere i næste uge 😉

    Kh Anne

  7. Marie skriver

    27. september 2012 kl. 22:11

    Uh spændende! Det ser derudover hamrende lækkert ud, anne. Som altid, kan jeg tilføje. Elsker din blog!

  8. Anne au Chocolat skriver

    28. september 2012 kl. 07:46

    Kære Marie
    Tak hvor er du sød! God fredag 🙂

    Kh Anne

  9. Stinne skriver

    28. september 2012 kl. 12:31

    Ej hvor ser det dejligt ud. Skal helst sikkert prøves, når jeg har lidt tid. 🙂

  10. Anne au Chocolat skriver

    28. september 2012 kl. 13:08

    Kære Stinne

    God idé! Og god weekend 🙂

    Kh Anne

  11. Freja skriver

    28. september 2012 kl. 14:11

    Hold nu kæft, hvor ser det lækkert ud. Min mund løber virkelig i vand!!!

    Kig gerne forbi min nyopstartede blog, så ville jeg blive så glad!
    http://www.ftothereja.blogspot.com

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Primær Sidebar

Velkommen til mit univers, som byder på simple skønne kager, vidunderlige chokoladesager og lykkebringende lækkerier med fokus på de bedste råvarer og livsnydelse i lange baner.

I januar 2025 gik jeg over til en glutenfri livsstil, og det kommer også til at afspejle sig i fremtidige opskrifter her på siden. Alle de gamle opskrifter forbliver her selvfølgelig. Og jeg er stadig altid på jagt efter den gode smag.

Kærlig hilsen Anne au Chocolat

E-bogen Glutenfri & Sukkerfri – køb her

lykken-er-is

Search

Copyright © 2025 · Anne au Chocolat · Ophavsret · Sitemap