E-bog - Glad Morgenmad - Køb her
  • Gå direkte til primær navigation
  • Skip til indhold
  • Gå direkte til primær sidebar

Anne au Chocolat

Madkærlighed en masse

  • Hjem
  • Opskrifter
  • Om mig
  • E-bog Glad Morgenmad

Dark Milk

27. august 2009 af Anne au Chocolat 8 kommentarer

P1010073

Jeg var på Riccos Kaffebar i Stefansgade med en veninde her til formiddag. Dér stødte jeg på de lækre chokoladeplader fra Scharffen Berger. Jeg har haft kendskab til det amerikanske chokolademærke længe, men vi blev først for alvor præsenteret for hinanden for et par uger siden hos en af mine kære madveninder.

Jeg fik lov til at smage flere af varianterne og blev helt vild med Dark Milk. Den konkurrerer nu mod Valrhona’s Caraque og Caraïbe om førstepladsen i mit chokoladehjerte. Dark Milk har en kakaoprocent på 68% og smager alligevel forholdsvis meget af mælkechokolade, deraf navnet. Første smagsindtryk har en mørk kakaokarakter; det afløses straks af bløde karamelstrejf af mælket og cremet chokolade. Noget jeg aldrig før har prøvet!

Chokoladefans må ikke gå glip af denne oplevelse. Det er ren livsnydelse! 🙂

Skrevet i: Uncategorized Tags: chokolade

Previous Post: « Yndlingsbøger..
Next Post: Æble og kanel.. »

Læserinteraktioner

Kommentarer

  1. Peter skriver

    27. august 2009 kl. 13:29

    Jeg er meget enig med skribenten. Det er en helt unik chokoladeoplevelse!

    Kan klart anbefales!

  2. hipsomhap skriver

    22. september 2009 kl. 21:07

    Hej Anne

    Sikken fin blog at falde over. Det skete, da jeg langt om længe forsøgte at finde ud af, hvad min kollega/veninde (hvad man nu kalder sådan nogle netværksforbindelser i disse tider) Mette egentlig lavede til det der Kokkekamp-halløj.

    Du inspirerede mig til at smide nogle lettere bedagede artikler om chokolade på en af mine egne blogs, nemlig her http://hipsomhap.wordpress.com. Måske kan du bruge dem til noget.

    Apropos Scharffenberger, så er der nu på torsdag reception i anledning af udgivelsen af importøren Mikkels nye chokoladebog. Det foregår på selvsamme Riccos i Stefansgade kl. 17. Du skulle kigge ned.

    Alt godt

    Rasmus

  3. anneauchocolat skriver

    22. september 2009 kl. 21:27

    Hej Rasmus

    Tusind tak for dine fine ord! Jeg drømmer om at blive madskribent, så jeg klør på med mine blogindlæg og håber at det måske en dag giver pote. Uanset hvad er bloggen god underholdning for mig selv, da jeg elsker at lave kager og at tage billeder af alle mine søde sager:)

    Jeg har lige læst dine chokoladeanbefalinger igennem og må snart smage den fra Michel Cluizel!

    Receptionen på torsdag vil jeg meget gerne komme til. Tak for tippet!

    Venligst Anne

    Ps. Mette er den “kære madveninde”, som præsenterede mig for Dark Milk.

Trackbacks

  1. Chokolade « Anne au Chocolat siger:
    4. februar 2010 kl. 14:08

    […] Når man taler om Mikkel Friis-Holm kan man ikke undlade at fortælle det lille fine faktum, at Mikkel er eneimportør af det californiske chokolademærke Scharffen Berger, som jeg tidligere har lovprist her. […]

  2. Chokoladefestival 2011 « Anne au Chocolat siger:
    14. marts 2011 kl. 11:43

    […] Jeg er ret glad for Sharffen Berger, men meget træt af, at de er holdt op med at producere Dark Milk, som var min […]

  3. Chokoladefestival 2011 - Anne au Chocolat siger:
    20. september 2016 kl. 12:44

    […] Jeg er ret glad for Sharffen Berger, men meget træt af, at de er holdt op med at producere Dark Milk, som var min […]

  4. Chokoladefestival 2011 - Anne au Chocolat siger:
    18. maj 2017 kl. 13:33

    […] Jeg er ret glad for Sharffen Berger, men meget træt af, at de er holdt op med at producere Dark Milk, som var min […]

  5. Chokolade - Anne au Chocolat siger:
    18. maj 2017 kl. 13:38

    […] Når man taler om Mikkel Friis-Holm kan man ikke undlade at fortælle det lille fine faktum, at Mikkel er eneimportør af det californiske chokolademærke Scharffen Berger, som jeg tidligere har lovprist her. […]

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Primær Sidebar

Kære alle, jeg holder pause fra bloggen men er aktiv på min instagram. Alle mine opskrifter er her stadig, og har I spørgsmål til dem, så send en mail til annemoltkedahl@gmail.com .

Velkommen til mit univers, som byder på simple skønne kager, vidunderlige chokoladesager og lykkebringende lækkerier med fokus på den gode smag, de bedste råvarer og livsnydelse i lange baner. Jeg lever efter devisen: søde sager er sunde for sjælen.

Kærlig hilsen Anne au Chocolat

E-bog – Glad Morgenmad – Køb her

E-book – Good Mornings – Buy here

lykken-er-is

Search

Følg mig på Instagram

Jeg kunne ikke lade være ❤️ Hindbær-havepluk Jeg kunne ikke lade være ❤️ Hindbær-havepluk på en tirsdag rimer på hverdagsmagi ☺️
Efterårshindbærrene i vores have er for vilde i Efterårshindbærrene i vores have er for vilde i år - de er så velsmagende, og det vrimler med dem 👏🏻💕 Ps. altid nybagte weekendboller ☺️
Roulade er så skøn en kage og perfekt til efterm Roulade er så skøn en kage og perfekt til eftermiddagskaffen 💕 
Her kommer opskriften på en meget dejlig hindbærroulade fra mig til jer🏷

Hindbærroulade 

Rouladedej:
3 mellemstore æg
125 g sukker
100 g hvedemel (man kan også bruge 75 g hvedemel og 25 g mandelmel)
1/2 tsk. bagepulver

Fyld:
Ca. 220 g god hindbærmarmelade (gerne hjemmelavet) 

sigtet flormelis til pynt

Forvarm ovnen til 190 grader. Pisk æg og sukker luftigt i en skål i 2-3 minutter. Sigt mel og bagepulver ned i æggeblandingen og vend dejen forsigtigt sammen. 
Fordel dejen ud på bagepapir på en bageplade i en firkant (ca. 28 x 35 cm). Bag den i 8-10 minutter, til den er fint gylden. Drys imellem tiden sukker på et nyt stykke bagepapir. Læg den varme rouladebund på det sukkerdryssede bagepapir med oversiden nedad. Fjern forsigtigt det første stykke bagepapir. Fordel hindbærmarmeladen på rouladen og rul nænsomt rouladen sammen på den smalle led, mens den er lun. Pak rouladen ind i bagepapir eller husholdningsfilm og stil den på køl i et par timer eller natten over inden servering. 
Pynt med lidt flormelis inden servering.
Hverdagslivet.. og dejlige bær fra haven 💕 Sel Hverdagslivet.. og dejlige bær fra haven 💕 Selvom den af og til er lidt for travl, holder jeg meget af hverdagen og gør mit for, at den også er pakket med nydelse, ro og nærvær☺️
Følg mig på Instagram

Bliv fan på Facebook

Følg med på Bloglovin’

bloglovin

Copyright © 2023 · Anne au Chocolat · Ophavsret · Sitemap