E-bog - Glad Morgenmad - Køb her
  • Gå direkte til primær navigation
  • Skip til indhold
  • Gå direkte til primær sidebar

Anne au Chocolat

Madkærlighed en masse

  • Hjem
  • Opskrifter
  • Om mig
  • E-bog Glad Morgenmad

Vind Morten Heibergs chokoladesæt

3. november 2013 af Anne au Chocolat 705 kommentarer

bo bedre                                                                                                                                                                  Foto: Magnus Klitten

For et par uger siden var jeg i køkkenet med BO BEDREs chefredaktør Erik Rimmer og resten af redaktionen på bladet. Det var sødt, sjovt og ikke mindst chokoladet, da vi skulle teste Morten Heibergs nye chokoladesæt, der har været en del af BO BEDREs abonnementskampagne, som slutter i morgen mandag. Der er en masse gode juletilbud, som bestemt er værd at se nærmere på. Og hvis I har lyst til at se flere billeder fra vores chokoladeleg, kan I gøre det lige her.

Sættet er designet eksklusivt til BO BEDRE og er super smart og praktisk med røreskål, røredejskraber med indbygget termometer samt en fin chokoladeform. Til sættet er der også et hæfte fra Morten Heiberg med tips og chokoladeopskrifter .

Jeg er helt vild med mit sæt og har allerede brugt det adskillige gange herhjemme. Også hvis jeg bare har skullet temperere chokolade til overtræk af saltkarameller eksempelvis.

chokolade

Og nu til det rigtigt sjove. Jeg har fået lov til at udlodde hele 10 chokoladesæt i dag på bloggen. Hvis I har lyst til at deltage i konkurrencen, skal I skrive en chokoladehilsen til mig i kommentarfeltet. Jeg trækker de 10 vindere blandt alle kommentarerne torsdag 7. november kl.17. Ha’ en dejlig og chokolækker søndag 🙂

chokolade1

Skrevet i: Uncategorized Tags: bo bedre, Chokoladesæt, Morten Heiberg

Previous Post: « Vanilleprikkede pærer
Next Post: En hyggelig lille kage med After Eight og blommer »

Læserinteraktioner

Kommentarer

  1. Christina A skriver

    7. november 2013 kl. 17:25

    Mmm… Denne blog er et absolut must at læse når man er chokaholic! Ser frem til mange flere lækre opskrifter og indlæg på din lækre blog… 😀

  2. Karina Luther skriver

    7. november 2013 kl. 18:04

    Min Mand har li fået konstateret diabetis , så det ville være skønt at have nogle ordenlige remedier til at lave fine sukker- fri chokolade til ham<3

  3. Natalie khayat skriver

    7. november 2013 kl. 21:26

    Uha jeg håber lige jeg kan nå det. ? ;0

  4. julie green skriver

    8. november 2013 kl. 10:24

    Livet er uforudsigeligt – spis chokoladen først! God dag 🙂

  5. Hao Li skriver

    8. november 2013 kl. 15:00

    Jeg er chokoholic også 🙂

« Ældre kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Primær Sidebar

Kære alle, jeg holder pause fra bloggen men er aktiv på min instagram. Alle mine opskrifter er her stadig, og har I spørgsmål til dem, så send en mail til annemoltkedahl@gmail.com .

Velkommen til mit univers, som byder på simple skønne kager, vidunderlige chokoladesager og lykkebringende lækkerier med fokus på den gode smag, de bedste råvarer og livsnydelse i lange baner. Jeg lever efter devisen: søde sager er sunde for sjælen.

Kærlig hilsen Anne au Chocolat

E-bog – Glad Morgenmad – Køb her

E-book – Good Mornings – Buy here

lykken-er-is

Search

Følg mig på Instagram

Life, lately 🤍 Life, lately 🤍
Som lovet, mine fastelavnsboller 💖 Gem den gern Som lovet, mine fastelavnsboller 💖 Gem den gerne 🏷

Dej:
175 ml sødmælk
20 g gær
30 g sukker
2 æg
150 g smør, blødt
1/2 tsk. stødt kardemomme
ca. 500-550 g hvedemel
1 tsk. salt

Vaniljecreme:
200 ml sødmælk
1 vaniljestang
7 g maizena
50 g sukker
2 æggeblommer

Remonce:
60 g marcipan 
60 g blødt smør
60 g sukker
40 g mørk chokolade 

Æg til pensling

Topping:
50 g god mørk chokolade 
20 g smør

Dej: Varm mælk til fingervarmt i en gryde. Hæld mælk i en røremaskine. Tilsæt gær & sukker og rør med dejkrog. Tilsæt æg, smør og kardemomme samt første 1/3 af melet og rør rundt. Tilsæt salt og mel lidt efter lidt og ælt til dejen er smidig og fugtig uden at klistre fast til fingrene. Dæk skålen med et rent fugtigt viskestykke og lad dejen hæve lunt i 45 min. Stil på køl natten over. 
Vaniljecreme: Bring sødmælk i kog sammen med 25 g sukker og vaniljestang tømt for korn. Pisk æggeblommer, 25 g sukker, vaniljekorn og den sigtede maizena sammen i en skål. Fjern vaniljestang. Hæld den kogende mælk over i æggemassen og pisk godt. Hæld cremen tilbage i gryden, og kog det sammen under kraftig piskning, til cremen tykner. Hæld cremen over i en skål og køl den af. Opbevar på køl indtil brug.
Remonce: Rør marcipan, smør og sukker sammen i en skål.
Samling: Vend den koldhævede dej ud på et let meldrysset bord og rul ud til en firkant på 40cm x 40cm. Skær dejen i 16 firkanter. Kom en skefuld vaniljecreme på hver firkant og så en skefuld remonce samt lidt hakket chokolade. Fold dejens hjørner ind over fyldet, og giv dejen et godt klem i samlingerne. Læg bollerne med samlingen nedad på to bageplader med bagepapir. Lad fastelavnsbollerne efterhæve lunt i 1,5 time under et rent fugtigt viskestykke.
Forvarm ovnen til 200* varmluft.
Bagning: Pensl bollerne med sammenpisket æg og kom første bageplade ind i ovnen. Stil et lille ildfast fad med vand på en bagerist og placer den et par riller under bagepladen. Bag fastelavnsbollerne i 6 minutter og fjern så det ildfaste fad. Bag bollerne 6 minutter mere. Køl af på bagerist og gentag bageprocessen med de sidste fastelavnsboller. 
Topping: Smelt chokolade over vandbad. Tilsæt smør og rør rundt til ensartet. Fordel på.
En rest risengrød skulle ikke gå til spilde, så En rest risengrød skulle ikke gå til spilde, så det blev til klatkager i går eftermiddags til stor glæde for drengene og deres ven på legeaftale. #stopmadspild 🥰
De solstråler var så tiltrængte 🌞🥰 De solstråler var så tiltrængte 🌞🥰
Følg mig på Instagram

Bliv fan på Facebook

Følg med på Bloglovin’

bloglovin

Copyright © 2023 · Anne au Chocolat · Ophavsret · Sitemap