E-bog - Glad Morgenmad - Køb her
  • Gå direkte til primær navigation
  • Skip til indhold
  • Gå direkte til primær sidebar

Anne au Chocolat

Madkærlighed en masse

  • Hjem
  • Opskrifter
  • Om mig
  • E-bog Glad Morgenmad
  • Mine chokoladeanbefalinger

En hyggelig lille kage med After Eight og blommer

5. november 2013 af Anne au Chocolat 4 kommentarer

aftereightkage

Skrevet før på bloggen og nu får I den igen: det behøver ikke at være kringlet at lave søde sager! Her har jeg tryllet daggammelt brød om til karamelliserede portionskager lagt sammen med syrligt søde blommer, myntede After Eight Fine Sticks, som jeg tidligere har puttet i cookies, og toppet med et eksotisk strejf af ristede kokosflager.
Når man steger brød på panden i smør og drysser det med sukker, forvandler det sig til en himmerigsmundfuld, som smager af ren hygge. Man kunne garanteret også lægge “kagerne” sammen med de vanilleprikkede pærer fra forrige indlæg her på bloggen. Pære og mynte klæder i hvert fald hinanden i min bog.

Hvis I har lyst til at se flere af de søde sager, fine copenhagencakes og jeg har kreeret i vores leg med After Eight, kan I se dem her på deres danske facebook side.

aftereightkage1

Simple blommekager med After Eight Fine Sticks (4 personer)

6 skiver sandwichbrød
40 g smør
3 spsk. sukker
4 blommer, skåret i tynde skiver
12 stk. After Eight Fine Sticks, finthakkede
kokosflager til toppen

Udstik to runde stykker af hver sandwichskive, så du i alt har 12 runde stykker brød. Steg dem gyldne i smør på hver side og drys med sukker, så de karamelliserer på begge sider og bliver dejligt sprøde. Læg dem sammen med de tynde blommeskiver og finthakkede After Eight Fine Sticks og afslut med lidt kokosflager på toppen. Servér kagerne straks og gerne sammen med en kop varm hygge.

aftereightkage3

aftereightkage2                                                                                                           Indlægget er sponsoreret af After Eight

Skrevet i: Kager Tags: After Eight, After Eight Fine Sticks

Previous Post: « Vind Morten Heibergs chokoladesæt
Next Post: Chokoladekarameller à la Frederik Bille Brahe »

Læserinteraktioner

Kommentarer

  1. Hvadskavibage/Mette skriver

    5. november 2013 kl. 09:15

    Og mange gange er det faktisk det enkle som smager allerbedst 🙂

  2. Anna skriver

    5. november 2013 kl. 12:40

    Hvad er det for en After Eight flaske der står på første billede? 😀
    Kan man få After Eight “på flydende form” også?

  3. Anne au Chocolat skriver

    6. november 2013 kl. 08:57

    Kære Mette,
    Du har helt ret 🙂
    Kh Anne

  4. Anne au Chocolat skriver

    6. november 2013 kl. 08:58

    Kære Anna
    Nej de er After Eight Fine Sticks, som kommer i sådan en fin beholder 🙂
    Kh Anne

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Primær Sidebar

De fem nyeste indlæg vises i slideren øverst her på forsiden.

Velkommen til mit univers, som byder på simple skønne kager, vidunderlige chokoladesager og lykkebringende lækkerier med fokus på den gode smag, de bedste råvarer og livsnydelse i lange baner. Jeg lever efter devisen: søde sager er sunde for sjælen.

Kærlig hilsen Anne au Chocolat

E-bog – Glad Morgenmad – Køb her

E-book – Good Mornings – Buy here

lykken-er-is

Search

Følg mig på Instagram

Jeg havde disse dadelhapsere med chokolade og pean Jeg havde disse dadelhapsere med chokolade og peanuts med som barselsgave til søde @emilysalomon og dejlige lille Skipper i dag (okay, de er nok mest til mor, far og storebror😉). Og hun forkælede mig med stjernelækre HELT nybagte peanutbutter cookies til kaffen - ahmen altså 🫶🏻🥜🍪
Mandagsnack 🫶🏻 Weekenden har budt på dejlig Mandagsnack 🫶🏻 Weekenden har budt på dejligt STORE mængder af kage, is og sød gærdej, så jeg måtte lige rette lidt op i dag. Selvom jeg allerhelst spiser kage hver dag, bad min krop om en lidt sundere eftermiddagstallerken denne mandag for balancens skyld.
+ ☕️, fordi 💆🏼‍♀️. Og lidt 🌺 til feed’et 🤗.
Endnu en klassiker herhjemme 🍨🍯. Vaniljeis m Endnu en klassiker herhjemme 🍨🍯. Vaniljeis med saltkaramel 🫶🏻
Find opskriften på bloggen 🌞
Synet af havens hindbærbuske får mig til at se f Synet af havens hindbærbuske får mig til at se frem til hindbærsorbet 🍧💕 Jeg skal vente en rum tid endnu, men denne sorbet kan heldigvis også sagtens laves med frosne bær.
Sorbeten her er så lækker og byder på en fabelagtig intens og ren hindbærsmag, den smukkeste naturlige pangfarve og en cremet konsistens uden sidestykke 🫶🏻
Følg mig på Instagram

Bliv fan på Facebook

Følg med på Bloglovin’

bloglovin

Copyright © 2022 · Anne au Chocolat · Ophavsret · Sitemap