E-bog - Glad Morgenmad - Køb her
  • Gå direkte til primær navigation
  • Skip til indhold
  • Gå direkte til primær sidebar

Anne au Chocolat

Madkærlighed en masse

  • Hjem
  • Opskrifter
  • Om mig
  • E-bog Glad Morgenmad

En hyggelig lille kage med After Eight og blommer

5. november 2013 af Anne au Chocolat 4 kommentarer

aftereightkage

Skrevet før på bloggen og nu får I den igen: det behøver ikke at være kringlet at lave søde sager! Her har jeg tryllet daggammelt brød om til karamelliserede portionskager lagt sammen med syrligt søde blommer, myntede After Eight Fine Sticks, som jeg tidligere har puttet i cookies, og toppet med et eksotisk strejf af ristede kokosflager.
Når man steger brød på panden i smør og drysser det med sukker, forvandler det sig til en himmerigsmundfuld, som smager af ren hygge. Man kunne garanteret også lægge “kagerne” sammen med de vanilleprikkede pærer fra forrige indlæg her på bloggen. Pære og mynte klæder i hvert fald hinanden i min bog.

Hvis I har lyst til at se flere af de søde sager, fine copenhagencakes og jeg har kreeret i vores leg med After Eight, kan I se dem her på deres danske facebook side.

aftereightkage1

Simple blommekager med After Eight Fine Sticks (4 personer)

6 skiver sandwichbrød
40 g smør
3 spsk. sukker
4 blommer, skåret i tynde skiver
12 stk. After Eight Fine Sticks, finthakkede
kokosflager til toppen

Udstik to runde stykker af hver sandwichskive, så du i alt har 12 runde stykker brød. Steg dem gyldne i smør på hver side og drys med sukker, så de karamelliserer på begge sider og bliver dejligt sprøde. Læg dem sammen med de tynde blommeskiver og finthakkede After Eight Fine Sticks og afslut med lidt kokosflager på toppen. Servér kagerne straks og gerne sammen med en kop varm hygge.

aftereightkage3

aftereightkage2                                                                                                           Indlægget er sponsoreret af After Eight

Skrevet i: Kager Tags: After Eight, After Eight Fine Sticks

Previous Post: « Vind Morten Heibergs chokoladesæt
Next Post: Chokoladekarameller à la Frederik Bille Brahe »

Læserinteraktioner

Kommentarer

  1. Hvadskavibage/Mette skriver

    5. november 2013 kl. 09:15

    Og mange gange er det faktisk det enkle som smager allerbedst 🙂

  2. Anna skriver

    5. november 2013 kl. 12:40

    Hvad er det for en After Eight flaske der står på første billede? 😀
    Kan man få After Eight “på flydende form” også?

  3. Anne au Chocolat skriver

    6. november 2013 kl. 08:57

    Kære Mette,
    Du har helt ret 🙂
    Kh Anne

  4. Anne au Chocolat skriver

    6. november 2013 kl. 08:58

    Kære Anna
    Nej de er After Eight Fine Sticks, som kommer i sådan en fin beholder 🙂
    Kh Anne

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Primær Sidebar

Kære alle, jeg holder pause fra bloggen men er aktiv på min instagram. Alle mine opskrifter er her stadig, og har I spørgsmål til dem, så send en mail til annemoltkedahl@gmail.com .

Velkommen til mit univers, som byder på simple skønne kager, vidunderlige chokoladesager og lykkebringende lækkerier med fokus på den gode smag, de bedste råvarer og livsnydelse i lange baner. Jeg lever efter devisen: søde sager er sunde for sjælen.

Kærlig hilsen Anne au Chocolat

E-bog – Glad Morgenmad – Køb her

E-book – Good Mornings – Buy here

lykken-er-is

Search

Følg mig på Instagram

Den smukkeste iskolde lørdag morgen ❄️🌞 me Den smukkeste iskolde lørdag morgen ❄️🌞 med nybagt, stadigt lunt og virkelig lækkert brød fra vores kære genbo, som har bagt brød til støtte for @dkindsamling 🙏🏻
Så blev det februar, og selvom jeg mere end nogen Så blev det februar, og selvom jeg mere end nogensinde før prøver at leve i nuet, glæder jeg mig over, at der kun er fire måneder til sommer og jordbær fra haven✌🏻🌞🍓
Life, lately 🤍 Life, lately 🤍
Som lovet, mine fastelavnsboller 💖 Gem den gern Som lovet, mine fastelavnsboller 💖 Gem den gerne 🏷

Dej:
175 ml sødmælk
20 g gær
30 g sukker
2 æg
150 g smør, blødt
1/2 tsk. stødt kardemomme
ca. 500-550 g hvedemel
1 tsk. salt

Vaniljecreme:
200 ml sødmælk
1 vaniljestang
7 g maizena
50 g sukker
2 æggeblommer

Remonce:
60 g marcipan 
60 g blødt smør
60 g sukker
40 g mørk chokolade 

Æg til pensling

Topping:
50 g god mørk chokolade 
20 g smør

Dej: Varm mælk til fingervarmt i en gryde. Hæld mælk i en røremaskine. Tilsæt gær & sukker og rør med dejkrog. Tilsæt æg, smør og kardemomme samt første 1/3 af melet og rør rundt. Tilsæt salt og mel lidt efter lidt og ælt til dejen er smidig og fugtig uden at klistre fast til fingrene. Dæk skålen med et rent fugtigt viskestykke og lad dejen hæve lunt i 45 min. Stil på køl natten over. 
Vaniljecreme: Bring sødmælk i kog sammen med 25 g sukker og vaniljestang tømt for korn. Pisk æggeblommer, 25 g sukker, vaniljekorn og den sigtede maizena sammen i en skål. Fjern vaniljestang. Hæld den kogende mælk over i æggemassen og pisk godt. Hæld cremen tilbage i gryden, og kog det sammen under kraftig piskning, til cremen tykner. Hæld cremen over i en skål og køl den af. Opbevar på køl indtil brug.
Remonce: Rør marcipan, smør og sukker sammen i en skål.
Samling: Vend den koldhævede dej ud på et let meldrysset bord og rul ud til en firkant på 40cm x 40cm. Skær dejen i 16 firkanter. Kom en skefuld vaniljecreme på hver firkant og så en skefuld remonce samt lidt hakket chokolade. Fold dejens hjørner ind over fyldet, og giv dejen et godt klem i samlingerne. Læg bollerne med samlingen nedad på to bageplader med bagepapir. Lad fastelavnsbollerne efterhæve lunt i 1,5 time under et rent fugtigt viskestykke.
Forvarm ovnen til 200* varmluft.
Bagning: Pensl bollerne med sammenpisket æg og kom første bageplade ind i ovnen. Stil et lille ildfast fad med vand på en bagerist og placer den et par riller under bagepladen. Bag fastelavnsbollerne i 6 minutter og fjern så det ildfaste fad. Bag bollerne 6 minutter mere. Køl af på bagerist og gentag bageprocessen med de sidste fastelavnsboller. 
Topping: Smelt chokolade over vandbad. Tilsæt smør og rør rundt til ensartet. Fordel på.
Følg mig på Instagram

Bliv fan på Facebook

Følg med på Bloglovin’

bloglovin

Copyright © 2023 · Anne au Chocolat · Ophavsret · Sitemap