E-bog - Glad Morgenmad - Køb her
  • Gå direkte til primær navigation
  • Skip til indhold
  • Gå direkte til primær sidebar

Anne au Chocolat

Madkærlighed en masse

  • Hjem
  • Opskrifter
  • Om mig
  • E-bog Glad Morgenmad

Hjemmelavede chokolade påskeæg

28. marts 2018 af Anne au Chocolat Skriv kommentar


Simple men suverænt lækre påskeæg, som vinder på den gode smag, dejlige chokoladeknæk og smeltende-på-tungen skønne ganache. Glimmer på og nyd dem!

God påske ♥

Påskeæg
12 stk

Mælkechokoladeganache
200 g god mælkechokolade, gerne Jivara 40% fra Valrhona (reklamelink)
10 g glukosesirup
125 ml piskefløde

Overtræk:
200 g smeltet og tempereret mørk chokolade, jeg brugte Itakuja 55% fra Valrhona med lækre passionsfrugt-noter, men brug en hvilken som helst god mørk chokolade.
Pink støv og gulv støv fra Mill&Mortar

Mælkechokoladeganache:
Hak chokoladen ultrafint, og kom den i en skål. Varm glukosesirup og fløden op til kogepunktet i en gryde, og hæld det over chokoladen. Lad det stå i 2 minutter, og rør da godt rundt i cirkelbevægelser fra midten til det samler sig fint. Stavblend ganachen og lad den sætte sig på køl, indtil den kan trilles til påskeæg uden at smelte i hænderne. Gerne natten over.

Tril påskeæg og stil dem tilbage på køl, mens chokoladen smeltes og temperes. Overtræk påskeæggene med chokoladen og lad den størkne helt, inden den pensles med guldstøv og pink støv. Opbevar på køl indtil servering.

Skrevet i: Chokolade og små søde sager

Previous Post: « Cremefraiche brombær tærter
Next Post: Stikkelsbærtrifli »

Læserinteraktioner

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Primær Sidebar

Kære alle, jeg holder pause fra bloggen men er aktiv på min instagram. Alle mine opskrifter er her stadig, og har I spørgsmål til dem, så send en mail til annemoltkedahl@gmail.com .

Velkommen til mit univers, som byder på simple skønne kager, vidunderlige chokoladesager og lykkebringende lækkerier med fokus på den gode smag, de bedste råvarer og livsnydelse i lange baner. Jeg lever efter devisen: søde sager er sunde for sjælen.

Kærlig hilsen Anne au Chocolat

E-bog – Glad Morgenmad – Køb her

E-book – Good Mornings – Buy here

lykken-er-is

Search

Følg mig på Instagram

Nybagte weekendboller, aftenbadetur, citronmelisse Nybagte weekendboller, aftenbadetur, citronmelisse i fuld flor, snack i haven og chokoladegaver fra min mand ❤️

God pinse 🌞
En skål morgenmadslykke og et solskinsglimt af vo En skål morgenmadslykke og et solskinsglimt af vores jordbærblomster🍓 Græsk yoghurt med vaniljebagte rabarber fra haven, syltetøj af jordbær, solbær og rabarber (også fra haven via fryseren) og en lille portion musli lavet, mens ovnen alligevel var varm fra rabarberne. + banan og mynte fra haven🌿

Når morgenmad smager som dessert 😍
Rabarbersnitter med crumbletop er en af mine yndli Rabarbersnitter med crumbletop er en af mine yndlingskager, når rabarberne er i sæson - i haven og på hylderne i supermarkedet 🌿💕
Find opskriften under mine reels 😋🫶🏻
Hjemmearbejdsdagens lille brunch til frokost under Hjemmearbejdsdagens lille brunch til frokost under markisen på terrassen - som at have et ekstra rum i huset 🥰.. og mad smager bare bedre i det fri 🌱
Følg mig på Instagram

Bliv fan på Facebook

Følg med på Bloglovin’

bloglovin

Copyright © 2023 · Anne au Chocolat · Ophavsret · Sitemap