Klik her for at købe E-Bogen – Glutenfri & Sukkerfri     -     eBook: Gluten-free & Sugar-free - Buy here
  • Gå direkte til primær navigation
  • Skip til indhold
  • Gå direkte til primær sidebar

Anne au Chocolat

Madkærlighed en masse

  • Hjem
  • Opskrifter
  • Om mig
  • E-Bogen – Glutenfri & Sukkerfri
  • The eBook: Gluten Free & Sugar Free

Stikkelsbærtrifli

3. april 2018 af Anne au Chocolat


Havde I også fantastisk solstrålende vejr i går på påskens sidste dag? Vi nød solens lune og var udenfor i det blå det meste af dagen. Jeg tænkte: nu er den der. Nu er foråret kommet for at blive! Men ak nej, i morges vågnede vi til mere sne. Lunefulde danske vejr!

Jeg serverer en del sommerlige søde sager for jer på bloggen for tiden, fordi mit sind længes efter sommer – og gerne bare en god portion forår i første omgang. I dag får I en simpel men suveræn stikkelsbærtrifli, som er en allertiders dessert. Lavet med stikkelsbær på frost, som fungerer så fint (for mig i hvert fald) og giver mig det boost af sommersmag, jeg har brug for.

Dog glæder jeg mig helt tosset meget til alle de saftige og sødmefulde danske bær, som vi skal plukke i sommerhushaven, købe i supermarkedet og på landet. Det er selvfølgelig det aller-aller-allerbedste!

Stikkelsbærtrifli
4 personer

400 g stikkelsbær
150 g sukker
1 vaniljestang, tømt for korn

Crumble eller hjemmelavede makroner
Letpisket flødeskum
Evt. lidt hvide chokoladeperler

Bring stikkelsbær, sukker og vaniljestang og -korn i kog i en gryde, og lad det koge i 10-15 minutter, til stikkelsbærrene er møre men ikke helt udkogte. Køl af. Læg stikkelsbærkompotten, flødeskum og crumble/makroner lagvis i portionsglas og server straks eller stil på køl i en times tid.

Skrevet i: Desserter

Previous Post: « Hjemmelavede chokolade påskeæg
Next Post: Lagkage med hindbær og chokoladekagecreme »

Primær Sidebar

Velkommen til mit univers, som byder på simple skønne kager, vidunderlige chokoladesager og lykkebringende lækkerier med fokus på de bedste råvarer og livsnydelse i lange baner.

I januar 2025 gik jeg over til en glutenfri livsstil, og det kommer også til at afspejle sig i fremtidige opskrifter her på siden. Alle de gamle opskrifter forbliver her selvfølgelig. Og jeg er stadig altid på jagt efter den gode smag.

Kærlig hilsen Anne au Chocolat

E-bogen Glutenfri & Sukkerfri – køb her

The E-book Gluten-free & Sugar-free

Search

Copyright © 2025 · Anne au Chocolat · Ophavsret · Sitemap