E-bog - Glad Morgenmad - Køb her
  • Gå direkte til primær navigation
  • Skip til indhold
  • Gå direkte til primær sidebar

Anne au Chocolat

Madkærlighed en masse

  • Hjem
  • Opskrifter
  • Om mig
  • E-bog Glad Morgenmad
  • Mine chokoladeanbefalinger

5. december – Hvid chokolade blondie med appelsin, amarena kirsebær og mandler

5. december 2016 af Anne au Chocolat 7 kommentarer

dsc_0392

Hvid chokolade blondie i de fineste juleklæder med appelsinskal, amarena kirsebær og mandler. Denne konfekt-agtige kage kunne snildt kandidere til årets julekage, hvis I spørger mig. Den er så vanedannende lækker og aromatisk og holder sig saftigt frisk på køl i mange dage. Faktisk er det en af de kager, som har allerbedst af at blive bagt dagen før, den serveres. På den måde har den tid til at sætte sig i køleskabet og få den helt rigtige konsistens.

Servér den, som den er – og meget gerne sammen med en god kop kaffe eller te.

Hvid chokolade blondie med appelsin, amarena kirsebær og mandler
8-10 personer

140 g smør
140 g god hvid chokolade, hakket
2 æg
120 g sukker
80 g mel
1 knsp salt
Revet skal af 1 øko appelsin
100 g amarena kirsebær
50 g mandler

Bageform:
Springform 20 cm (reklamelink)

Pynt: Flormelis, lidt ekstra smeltet hvid chokolade og evt lidt flere amarena kirsebær

Smelt smørret i en gryde og tilsæt den hvide chokolade. Tag gryden af varmen og rør rundt til den hvide chokolade er smeltet sammen med smørret. Køl lidt af. Pisk æg, sukker, mel, salt og appelsinskal sammen til en let og luftig konsistens i en skål. Rør chokolade-smørblandingen i. Skær amarena kirsebærrene i halve og hak mandlerne groft. Vend kirsebær og mandler i dejen. Hæld dejen i en smurt springform (ca. 20 cm i diameter) med bunden beklædt med bagepapir. Bag kagen i 180 grader varmluft i ca. 35 minutter. Køl kagen helt af, og opbevar den gerne på køl natten over. Giv kagen et drys flormelis inden servering samt lidt smeltet hvid chokolade og et par ekstra kirsebær.

dsc_0394

dsc_0414

Skrevet i: Kager

Previous Post: « Coconut macaroons with gianduja and pistachios
Next Post: 6. december – Sprøde småkager med tranebær, hvid chokolade og lakrids »

Læserinteraktioner

Kommentarer

  1. Tone skriver

    6. december 2016 kl. 11:20

    Simpelthen så dejlige ting du laver. Meget inspirerende her i julen. Tak ?

  2. Anne au Chocolat skriver

    6. december 2016 kl. 13:19

    Kære Tone,
    Tusind tak skal du have 🙂
    kh Anne

  3. Jenny skriver

    18. december 2016 kl. 18:17

    Hej Anne
    Jeg synes, den blev meget mørk på overfladen. Skal temperaturen ikke være lidt lavere end 180 varmluft?
    Glæder mig i øvrigt til at smage den ?

  4. Jenny skriver

    18. december 2016 kl. 18:18

    Hej Anne
    Jeg synes, den blev meget mørk på overfladen. Skal temperaturen ikke være lidt lavere end 180 varmluft?
    Glæder mig i øvrigt til at smage den

  5. Anne au Chocolat skriver

    18. december 2016 kl. 20:33

    Hej Jenny,
    Jeg kan godt lide, at den får den lidt karamelliserede overflade, men det kan godt være, at jeg skal reducere til 175 grader.
    Kh Anne
    Ps. jeg håber, at du synes om den 🙂

  6. Maria skriver

    9. november 2017 kl. 16:43

    Hej Anne. Kan den tåle at blive bagt 2 dage før den skal spises?

    Mvh
    Maria

  7. Anne au Chocolat skriver

    10. november 2017 kl. 13:24

    Kære Maria,
    Yes det kan du tro!
    God fornøjelse 🙂
    Kh Anne

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Primær Sidebar

De fem nyeste indlæg vises i slideren øverst her på forsiden.

Velkommen til mit univers, som byder på simple skønne kager, vidunderlige chokoladesager og lykkebringende lækkerier med fokus på den gode smag, de bedste råvarer og livsnydelse i lange baner. Jeg lever efter devisen: søde sager er sunde for sjælen.

Kærlig hilsen Anne au Chocolat

E-bog – Glad Morgenmad – Køb her

E-book – Good Mornings – Buy here

lykken-er-is

Search

Følg mig på Instagram

Jeg havde disse dadelhapsere med chokolade og pean Jeg havde disse dadelhapsere med chokolade og peanuts med som barselsgave til søde @emilysalomon og dejlige lille Skipper i dag (okay, de er nok mest til mor, far og storebror😉). Og hun forkælede mig med stjernelækre HELT nybagte peanutbutter cookies til kaffen - ahmen altså 🫶🏻🥜🍪
Mandagsnack 🫶🏻 Weekenden har budt på dejlig Mandagsnack 🫶🏻 Weekenden har budt på dejligt STORE mængder af kage, is og sød gærdej, så jeg måtte lige rette lidt op i dag. Selvom jeg allerhelst spiser kage hver dag, bad min krop om en lidt sundere eftermiddagstallerken denne mandag for balancens skyld.
+ ☕️, fordi 💆🏼‍♀️. Og lidt 🌺 til feed’et 🤗.
Endnu en klassiker herhjemme 🍨🍯. Vaniljeis m Endnu en klassiker herhjemme 🍨🍯. Vaniljeis med saltkaramel 🫶🏻
Find opskriften på bloggen 🌞
Synet af havens hindbærbuske får mig til at se f Synet af havens hindbærbuske får mig til at se frem til hindbærsorbet 🍧💕 Jeg skal vente en rum tid endnu, men denne sorbet kan heldigvis også sagtens laves med frosne bær.
Sorbeten her er så lækker og byder på en fabelagtig intens og ren hindbærsmag, den smukkeste naturlige pangfarve og en cremet konsistens uden sidestykke 🫶🏻
Følg mig på Instagram

Bliv fan på Facebook

Følg med på Bloglovin’

bloglovin

Copyright © 2022 · Anne au Chocolat · Ophavsret · Sitemap