E-bog - Glad Morgenmad - Køb her
  • Gå direkte til primær navigation
  • Skip til indhold
  • Gå direkte til primær sidebar

Anne au Chocolat

Madkærlighed en masse

  • Hjem
  • Opskrifter
  • Om mig
  • E-bog Glad Morgenmad

Coconut macaroons with gianduja and pistachios

4. december 2016 af Anne au Chocolat 2 kommentarer

dsc_0645

These coconut macaroons are dipped in tempting gianduja and beautifully green pistachios.
A new Christmas classic, in my humble opinion.

Coconut macaroons with gianduja and pistachios
8 large macaroons

130 g shredded coconut
130 g sugar
2 egg whites
90 g gianduja, melted
40 g unsalted pistachios, finely chopped

Carefully heat shredded coconut, sugar and egg whites in a saucepan while stirring, until the sugar has dissolved. Form macaroons with your fingertips and place the macaroons on a baking tray lined with baking paper. Bake the macaroons in the oven at 180 degrees Celsius for about 15 minutes, until they are beautifully golden. Cool and dip the bottom in melted gianduja and sprinkle with pistachios.

dsc_0643

Skrevet i: Kager

Previous Post: « 4. december – Kokosmakroner med nougat og pistacier
Next Post: 5. december – Hvid chokolade blondie med appelsin, amarena kirsebær og mandler »

Læserinteraktioner

Kommentarer

  1. Camilla skriver

    7. december 2016 kl. 10:39

    Mmmmh hvor ser de lækre ud, Anne. Haps!;)

  2. Anne au Chocolat skriver

    7. december 2016 kl. 14:45

    Kære Camilla,
    Tak skal du have 🙂
    Kh Anne

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Primær Sidebar

Kære alle, jeg holder pause fra bloggen men er aktiv på min instagram. Alle mine opskrifter er her stadig, og har I spørgsmål til dem, så send en mail til annemoltkedahl@gmail.com .

Velkommen til mit univers, som byder på simple skønne kager, vidunderlige chokoladesager og lykkebringende lækkerier med fokus på den gode smag, de bedste råvarer og livsnydelse i lange baner. Jeg lever efter devisen: søde sager er sunde for sjælen.

Kærlig hilsen Anne au Chocolat

E-bog – Glad Morgenmad – Køb her

E-book – Good Mornings – Buy here

lykken-er-is

Search

Følg mig på Instagram

Nybagte weekendboller, aftenbadetur, citronmelisse Nybagte weekendboller, aftenbadetur, citronmelisse i fuld flor, snack i haven og chokoladegaver fra min mand ❤️

God pinse 🌞
En skål morgenmadslykke og et solskinsglimt af vo En skål morgenmadslykke og et solskinsglimt af vores jordbærblomster🍓 Græsk yoghurt med vaniljebagte rabarber fra haven, syltetøj af jordbær, solbær og rabarber (også fra haven via fryseren) og en lille portion musli lavet, mens ovnen alligevel var varm fra rabarberne. + banan og mynte fra haven🌿

Når morgenmad smager som dessert 😍
Rabarbersnitter med crumbletop er en af mine yndli Rabarbersnitter med crumbletop er en af mine yndlingskager, når rabarberne er i sæson - i haven og på hylderne i supermarkedet 🌿💕
Find opskriften under mine reels 😋🫶🏻
Hjemmearbejdsdagens lille brunch til frokost under Hjemmearbejdsdagens lille brunch til frokost under markisen på terrassen - som at have et ekstra rum i huset 🥰.. og mad smager bare bedre i det fri 🌱
Følg mig på Instagram

Bliv fan på Facebook

Følg med på Bloglovin’

bloglovin

Copyright © 2023 · Anne au Chocolat · Ophavsret · Sitemap