E-bog - Glad Morgenmad - Køb her
  • Gå direkte til primær navigation
  • Skip til indhold
  • Gå direkte til primær sidebar

Anne au Chocolat

Madkærlighed en masse

  • Hjem
  • Opskrifter
  • Om mig
  • E-bog Glad Morgenmad

4. december – Kokosmakroner med nougat og pistacier

4. december 2016 af Anne au Chocolat Skriv kommentar

dsc_0645
Kalenderen skriver 2. søndag i advent, og dagens hovedpersoner i julekalenderen på bloggen er nogle ret så fantastiske kokosmakroner med et frækt tvist af jul.

Dyp kokosmakronerne i smeltet blød nougat og hakkede grønne pistacier og forkæl dine smagssanser og øjet lidt ekstra. Stjernesimpelt og super lækkert. Opbevar disse himmerigsmundfulde på køl indtil servering. Kombinationen af de knasende sprøde og saftigt søde kokosmakroner og den kolde nougat, som smelter på tungen ved første bid, er magisk.

Glædelig 2. søndag i advent!

Kokosmakroner med nougat og pistacier
8 store makroner

130 g kokosmel
130 g sukker
2 æggehvider
90 g blød nougat, smeltet
40 g usaltede pistacier, finthakket

Varm forsigtigt kokosmel, sukker og æggehvider i en gryde under omrøring, indtil sukkeret er opløst. Form 8 makroner med fingrene og sæt dem på en bageplade med bagepapir. Bag kokosmakroner ved 180 grader varmluft i ca. 15 minutter, til de er fint gyldne. Afkøl dem og dyp bunden i smeltet nougat og drys med pistacier.

dsc_0643

 

Skrevet i: Kager

Previous Post: « 3. december – Æbleskiver med kardemomme
Next Post: Coconut macaroons with gianduja and pistachios »

Læserinteraktioner

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Primær Sidebar

Kære alle, jeg holder pause fra bloggen men er aktiv på min instagram. Alle mine opskrifter er her stadig, og har I spørgsmål til dem, så send en mail til annemoltkedahl@gmail.com .

Velkommen til mit univers, som byder på simple skønne kager, vidunderlige chokoladesager og lykkebringende lækkerier med fokus på den gode smag, de bedste råvarer og livsnydelse i lange baner. Jeg lever efter devisen: søde sager er sunde for sjælen.

Kærlig hilsen Anne au Chocolat

E-bog – Glad Morgenmad – Køb her

E-book – Good Mornings – Buy here

lykken-er-is

Search

Følg mig på Instagram

Nybagte weekendboller, aftenbadetur, citronmelisse Nybagte weekendboller, aftenbadetur, citronmelisse i fuld flor, snack i haven og chokoladegaver fra min mand ❤️

God pinse 🌞
En skål morgenmadslykke og et solskinsglimt af vo En skål morgenmadslykke og et solskinsglimt af vores jordbærblomster🍓 Græsk yoghurt med vaniljebagte rabarber fra haven, syltetøj af jordbær, solbær og rabarber (også fra haven via fryseren) og en lille portion musli lavet, mens ovnen alligevel var varm fra rabarberne. + banan og mynte fra haven🌿

Når morgenmad smager som dessert 😍
Rabarbersnitter med crumbletop er en af mine yndli Rabarbersnitter med crumbletop er en af mine yndlingskager, når rabarberne er i sæson - i haven og på hylderne i supermarkedet 🌿💕
Find opskriften under mine reels 😋🫶🏻
Hjemmearbejdsdagens lille brunch til frokost under Hjemmearbejdsdagens lille brunch til frokost under markisen på terrassen - som at have et ekstra rum i huset 🥰.. og mad smager bare bedre i det fri 🌱
Følg mig på Instagram

Bliv fan på Facebook

Følg med på Bloglovin’

bloglovin

Copyright © 2023 · Anne au Chocolat · Ophavsret · Sitemap