Klik her for at købe E-Bogen – Glutenfri & Sukkerfri     -     eBook: Gluten-free & Sugar-free - Buy here
  • Gå direkte til primær navigation
  • Skip til indhold
  • Gå direkte til primær sidebar

Anne au Chocolat

Madkærlighed en masse

  • Hjem
  • Opskrifter
  • Om mig
  • E-Bogen – Glutenfri & Sukkerfri
  • The eBook: Gluten Free & Sugar Free

Nektarinsorbet med Dulcey chokolade

27. maj 2014 af Anne au Chocolat

nektarinsorbetI aftes havde jeg brug for en overspringshandling midt i en bunke arbejde. Det blev til denne syrligt søde og meget friske nektarinsorbet med hakkede stykker af den yderst vanedannende, cremede og kiksede Dulcey chokolade fra Valrhona. Jeg lavede sorbeten på min ret så nye og meget dejlige Wilfa ismaskine, som vakte glæde hos min kæreste. Både sorbeten og ismaskinen.

Jeg lavede sorbeten på forholdsvis umodne nektariner, og mængden af sukker blev også bestemt af nektarinernes syrlighed.

Nektarinsorbet
(2 personer)

4 nektariner (ca. 220 g)
110 g sukker
110 ml vand

Skyl nektarinerne og skær dem i mindre stykker à ca. 1 cm (uden stenene). Kom dem ned i en gryde med sukker og vand. Rør godt rundt og bring nektarinstykkerne i kog. Sæt låg på og kog stykkerne i ca. 10 minutter, til de er møre. Køl dem ned i ca. 10 minutter og stavblend dem. Hvis man ønsker en lidt grovere sorbet, kan man lade være med at stavblende den helt fint. Og hvis man ønsker en helt fin sorbet, kan man vælge at passere nektarinmassen gennem i si. Køl nektarinmassen helt ned. Kør den til sorbet på ismaskinen og servér den straks – gerne med hakket Dulcey.

Indlægget indeholder affiliatelinks.

Skrevet i: Is

Previous Post: « Grapefrugtsorbet
Next Post: Kom til kageeftermiddag hos chokoladepigerne! »

Primær Sidebar

Velkommen til mit univers, som byder på simple skønne kager, vidunderlige chokoladesager og lykkebringende lækkerier med fokus på de bedste råvarer og livsnydelse i lange baner.

I januar 2025 gik jeg over til en glutenfri livsstil, og det kommer også til at afspejle sig i fremtidige opskrifter her på siden. Alle de gamle opskrifter forbliver her selvfølgelig. Og jeg er stadig altid på jagt efter den gode smag.

Kærlig hilsen Anne au Chocolat

E-bogen Glutenfri & Sukkerfri – køb her

The E-book Gluten-free & Sugar-free

Search

Copyright © 2025 · Anne au Chocolat · Ophavsret · Sitemap