Jeg elsker alle citrusfrugter, og lige pt er jeg særligt tosset med grapefrugten og dens bittersødme samt syrlighed. Jeg spiser den, som den er, men er også meget begejstret, når jeg parrer den med skyr til morgenmaden. Her har jeg brugt saften fra frugten til en lækker og super simpel sorbet. Sorbeten er lavet på min nye ismaskine fra Wilfa, som er jeg meget glad for. Den har lige som min Musso ismaskine også en kompressor indbygget, men Wilfaen er noget mindre. Den er lavet i rustfrit stål, hvor alle dele kan gå i opvaskemaskinen. Selve indersiden på maskinen skal blot tørres af med en fugtig klud. Wilfa ismaskinen er faktisk på tilbud lige her, hvis det skulle friste med hjemmelavede iskolde søde og friske stunder til den varme sommer!
Grapefrugtsorbet
(2 personer)
180 ml grapefrugtsaft friskpresset
90 ml vand
90 g sukker
Bring vand og sukker i kog. Når sukkeret er opløst, køl da sukkerlagen ned. Bland den med grapefrugtsaften og kør til sorbet på ismaskinen. Server gerne med mynte til!
That looks so delicious!
Hej,
Jeg har selv Wilfa ismaskinen og er simpelthen kanon glad for den. Jeg har bare tit oplevet lidt “problemer” i forhold til at lave sorbet. Jeg synes at isen smelter alt for hurtigt når den kommer i skåle. Er det mig der gør noget særligt forkert eller oplever du det samme?
På forhånd tak, og tak for en skøn blog, hvor jeg laver lidt for meget lækkert fra 😉
Jeg har også gang i ismaskinen idag, og den står på en blandet citrusis.
Den bliver ekstra lækker hvis man blander en spsk mascarpone i inden man kører den på maskinen:-)
Uhm, den ser frisk og lækker ud! Perfekt til en varm sommerdag 🙂
Hello,
I love your recipes, everything looks so delicious but unfortunately I can’t do them as there are not in english. Is there any chance I can find this recipe in english?:) x
Er der indbygget fryseelementer i maskinen?
This looks super yummy and refreshing!!
-Miss Sennnaa
BLOG: http://miss-sennnaa.blogspot.com
Jeg vil gerne have en ismaskine med kompressor, og er tiltrukket af pris og størrelse på Wilfaen, men er bange for at fortryde, at jeg ikke gik all the way. Hvad er dit indtryk af Wilfa vs musso?
Dear Librarian Lavender
Thank you very much 🙂
Kære Julie
Jeg har samme erfaring med sorbet. Derfor kan det nogle gange være ind idé at give den ind tur i fryseren inden servering.
Kh Anne
Kære Clara
Det lyder SUPER lækkert 🙂
Kh Anne
Kære Piske
Den er nemlig frisk og lækker!
Kh Anne
Dear Elena
I am planning on doing an English version this year 🙂
Best,
Anne
Kære Clara,
Nix, men der er en kompressor i!
Kh Anne
Dear Miss Sennnaa
THANK you 🙂
Kære Jenny,
Jeg er rigtig glad for både Wilfa’en og Mussoen! Hvis jeg kunne måtte ha’ én, skulle det nok være min Musso.
Kh Anne
Kære Anne
Tak for svar. Desværre er jeg “kommet til” at bruge penge på champagne og et kokkekursus på Kokkeriet, så jeg må heller leve lidt endnu med min ismaskine uden kompressor.
Nyd weekenden.
Hej Anne
Jeg har nu købt Wilfamaskinen og glæder mig til is. Jeg har kun prøvet den en gang, men der oplevede jeg, at der var et lag is der frøs helt til langs lanterne og bunden af skålen, mens det, der kørte rundt var softice. Noget skuffende. Det er vel ikke meningen, at man skal stoppe maskinen undervejs og skrabe is ned fra kanterne. Er der mon noget, jeg har gjort forkert?
Man kunne overveje at deklarere affiliate-links…