E-bog - Glad Morgenmad - Køb her
  • Gå direkte til primær navigation
  • Skip til indhold
  • Gå direkte til primær sidebar

Anne au Chocolat

Madkærlighed en masse

  • Hjem
  • Opskrifter
  • Om mig
  • E-bog Glad Morgenmad

Kom til kageeftermiddag hos chokoladepigerne!

9. juni 2014 af Anne au Chocolat 19 kommentarer

kageftermiddag

 

Kære alle,
Jeg beklager tavsheden på bloggen! Jeg har nydt solstrålerne i Barcelona & på Bornholm og har haft meget at se til. Men nu er jeg tilbage igen og har en sødt forslag til jer nedenfor 🙂
Kh Anne

Der er desværre UDSOLGT nu! OPDATERING: Første kageeftermiddag blev udsolgt samme aften, så vi har valgt at gentage successen søndag en 13. juli. Skriv til Maja, hvis I ønsker at deltage 🙂  Begge kageeftermiddage er desværre udsolgt!

Søde frk. Chocolat og jeg inviterer til kageeftermiddag!

Søndag den 29. juni inviterer vi på lækkert kagebord, som kommer til emme af sommersødme og chokoladelykke. Vi serverer luksusispinde, macarons, sommerkager og meget andet for de deltagende, og alle får et signeret eksemplar af ’Lykken er chokolade’ med hjem.

Sted: Majas lejlighed/terrasse (i Valby)
Tid: 13-15
Pris: 300 kr
Pladser: 30 – efter først-til-mølle-princippet.

Hvis du har lyst til at deltage så send en mail til majaavase@gmail.com.

Vi glæder os meget til at møde og forkæle jer!

Skrevet i: Uncategorized

Previous Post: « Nektarinsorbet med Dulcey chokolade
Next Post: Jordbærparfait »

Læserinteraktioner

Kommentarer

  1. Nadia WH skriver

    9. juni 2014 kl. 20:10

    Velkommen tilbage til hverdagen 🙂
    Ser ud som om at du har stornydt både Barcelona og Bornholm.
    Hvor lyder det bare som et dejligt arrangement og jeg håber virkelig at I gentager det en anden gang, for jeg kan ikke d.29. juni 🙁

  2. Sabrina skriver

    9. juni 2014 kl. 20:56

    Det lyder som om at du har haft hænderne fulde med oplevelser af den bedste slags, lidt blogfri er dig velundt 🙂
    Det lyder som det hyggeligste arrangement, jeg gad også virkelig godt at deltage men kan desværre heller ikke den dag. Jeg håber derfor også at det bliver til en gentagelse 🙂

  3. Marlene J skriver

    10. juni 2014 kl. 05:22

    ØV, jeg kan desværre ikke den 29. juni, da jeg er på ferie i Grækenland. Jeg håber derfor også, I gentager successen (hvilket jeg er sikker på, det bliver)!

  4. Marie skriver

    10. juni 2014 kl. 06:21

    Århus Århus Århus 🙂 – så er jeg nemlig på pletten!

  5. Sheila skriver

    10. juni 2014 kl. 08:54

    Ævvvvvvvvvvvvvv hvorfor er det ikke i Jylland? 🙂

  6. Twin Food skriver

    10. juni 2014 kl. 10:54

    Hvor lyder det som et hyggeligt arrangement søde piger!
    Gid vi havde mulighed for at deltage 🙂

  7. Astrid skriver

    10. juni 2014 kl. 10:57

    Mon man kan være heldig at I gentager arrangementet i Århus sidst på sommeren? 😉

  8. Nadia WH skriver

    11. juni 2014 kl. 13:31

    Ej hvor træls, for der er jeg på ferie 🙁
    Håber andet bliver så stor en succes, at I gentager arrangementet igen igen 🙂

  9. Louise skriver

    11. juni 2014 kl. 20:59

    Jeg ville hellere end gerne deltage i sådan et fantastisk arrangement!! Jeg er helt knust over, at jeg ikke er i DK d. 29. april. Jeg håber virkelig, at I har tid og lyst til at gentage en anden gang 🙂

  10. Line skriver

    13. juni 2014 kl. 10:30

    Kjære Sjokolade-Anne! 🙂
    Jeg skulle ønske jeg kunne komme og spist kage sammen med deg, og kanskje delt en flaske rosa champagne i det glade sommer-København! 🙂 Med fine blomstrete sommerkjoler på og solen i øynene! 🙂 Jeg håper vi snart får mulighet til å møtes igjen! 🙂 Stor knus til deg kjære søde sjokoladepige! 🙂

  11. Anne au Chocolat skriver

    15. juni 2014 kl. 09:37

    Kære Nadia,
    TAK 🙂 Har du set, at vi også holder et den 13. juli? 🙂
    Kh Anne

  12. Anne au Chocolat skriver

    15. juni 2014 kl. 09:38

    Kære Sabrina,
    Det var været dejligt ja 🙂
    Har du set, at vi også holder kageeftermiddag den 13. juli? 🙂
    Kh Anne

  13. Anne au Chocolat skriver

    15. juni 2014 kl. 09:39

    Kære Marlene,
    Det lyder nu dejligt med en ferie i Grækenland 🙂
    Vi holder kageeftermiddag igen den 13. juli!
    Kh Anne

  14. Anne au Chocolat skriver

    15. juni 2014 kl. 09:39

    Kære Marie,
    Det må vi lave ja 🙂
    Kh Anne

  15. Anne au Chocolat skriver

    15. juni 2014 kl. 09:39

    Kære Sheila,
    Det må vi lave en dag ja 🙂
    Kh Anne

  16. Anne au Chocolat skriver

    15. juni 2014 kl. 09:40

    Kære yndlingstwins,
    I er søde <3

  17. Anne au Chocolat skriver

    15. juni 2014 kl. 09:40

    Kære Astrid,
    Muligvis 🙂 Det må jeg lige tale med Maja om!
    Kh Anne

  18. Anne au Chocolat skriver

    15. juni 2014 kl. 09:41

    Kære Louise,
    Er du i DK den 13. juli? 🙂
    Kh Anne

  19. Anne au Chocolat skriver

    15. juni 2014 kl. 09:41

    Kære Line,
    Dét ville være skønt!
    Håber at vi ses en gang i fremtiden. Du er savnet 🙂
    Kram en masse

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Primær Sidebar

Kære alle, jeg holder pause fra bloggen men er aktiv på min instagram. Alle mine opskrifter er her stadig, og har I spørgsmål til dem, så send en mail til annemoltkedahl@gmail.com .

Velkommen til mit univers, som byder på simple skønne kager, vidunderlige chokoladesager og lykkebringende lækkerier med fokus på den gode smag, de bedste råvarer og livsnydelse i lange baner. Jeg lever efter devisen: søde sager er sunde for sjælen.

Kærlig hilsen Anne au Chocolat

E-bog – Glad Morgenmad – Køb her

E-book – Good Mornings – Buy here

lykken-er-is

Search

Følg mig på Instagram

Godaften ❤️ Som lovet kommer opskriften her på appelsinkagen✌🏻🍊🍋🍰 (Man kan også bruge en almindelig springform, men hold øje med bagetiden ☺️)

200 g marcipan
200 g sukker 
200 g smør, blødt
4 æg
100 g hvedemel
Fintrevet skal af 2 øko appelsiner

Til formen:
Smør
Hvedemel

Glasur:
Flormelis 
Citronsaft / appelsinsaft 

Pynt:
Usaltede pistacier og hvid chokolade 

Forvarm ovnen til 180 grader varmluft. Pisk marcipan og sukker sammen i en skål og tilsæt smør under stadig piskning. Pisk æg i et ad gangen. Vend derefter mel og fintrevet appelsinskal i. Forbered randformen: smør formen med smør og drys siderne med et lag mel. Hæld kagedejen i formen. Bag kagen i ovnen i ca. 30-40 minutter. Tjek om den er færdigbagt med en strikkepind. Vent 30 minutter med at vende kagen ud af randformen, så den er tilpas kølet af og ikke når at sætte sig fast igen. Pynt kagen med glasur, pistacier og hvid chokolade.
Lørdag morgen 🌱 Nybagte boller og varm kaffe + Lørdag morgen 🌱 Nybagte boller og varm kaffe + kager til discofesten med Kajs klasse i eftermiddag 🎉
Jeg håber, at I har en dejlig weekend 🫶🏻
I dag har vi fejret Emils 6 års fødselsdag med b I dag har vi fejret Emils 6 års fødselsdag med brunch for familien 🥳 Han ønskede sig en appelsinkage med citron-appelsin-glasur i stedet for lagkage, og det fik han 🍋🍊🍰 Bagt i den fine randform jeg har arvet fra min farmor/Emils oldemor Edith ❤️
Ps. Jeg bager altid riiiiigeligt med boller, så der er til Kajs madpakker ✌🏻
Det er snart påske, og denne påskekage er et hit Det er snart påske, og denne påskekage er et hit 🐣🍰 Her kommer opskriften til jer 🏷

Påskekage med passionsfrugt, vanilje & mælkechokolade 

Mælkechokoladekage:
100 g smør
100 g mælkechokolade
100 g sukker
2 æg, let sammenpiskede
40 g hasselnøddeflager/finthakkede hasselnødder
15 g mel
1 nip salt
Fintrevet skal af 1/2 øko citron

Passionsfrugtmousse med vanilje:
2 blade husblas
90 g passionsfrugtsaft uden kerner (af ca. 6 passionsfrugter)
80 g sukker
1 vaniljestang, korn af
250 ml piskefløde

Pynt:
Chokoladepåskeæg
Pistacier

Mælkechokoladekage:
Smelt smør i en gryde, og tilsæt den hakkede mælkechokolade. Tag gryden af varmen, og rør indtil mælkechokoladen er smeltet. Rør straks sukker i. Køl lidt af, og tilsæt æg lidt ad gangen. Vend hasselnøddeflager, mel, citronskal og salt i. Hæld dejen i en springform (20 cm) beklædt med bagepapir. Bag kagen i ca. 20 min ved 180 grader varmluft. Køl helt af.

Passionsfrugtmousse med vanilje:
Udblød husblas i koldt vand (i 5 min.). Si kernerne fra passionsfrugterne, og lad 90 g af saften dryppe ned i en lille gryde (brug gerne bagsiden af en ske til at trykke som meget passionsfrugtsaft som muligt gennem sien). Tilsæt sukker og vaniljekorn til passionsfrugt og varm op til kogepunktet. Tag gryden af varmen, vrid husblas fri for vand og rør den straks ud i den varme passionsfrugtsaft. Hæld saften over i en skål og køl af til håndvarm. Imens pisk fløden til en let flødeskum. Vend forsigtigt flødeskum i saften ad flere omgange. Kom gerne kageplast rundt i kanten af springformen, inden du fordeler passionsfrugtmoussen på kagen. Hvis du bruger kageplast, skal kagen en tur i fryseren natten over for det fineste resultat. Ellers kan kagen blot stilles i køleskabet til næste dag.

Inden servering:
Tag kagen ud af springformen, fjern kageplast og placer kagen på et serveringsfad. Stil kagen i køleskabet, og lad kagen tø langsomt op i 3-4 timer. Hvis det har været på køl uden kageplast, skæres den forsigtigt fri langs kanten af springformen og kan pyntes med det samme.
Pynt og server straks eller opbevar i køleskabet indtil servering.
Følg mig på Instagram

Bliv fan på Facebook

Følg med på Bloglovin’

bloglovin

Copyright © 2023 · Anne au Chocolat · Ophavsret · Sitemap