Klik her for at købe E-Bogen – Glutenfri & Sukkerfri
  • Gå direkte til primær navigation
  • Skip til indhold
  • Gå direkte til primær sidebar

Anne au Chocolat

Madkærlighed en masse

  • Hjem
  • Opskrifter
  • Om mig
  • E-Bogen – Glutenfri & Sukkerfri
  • E-bog Glad Morgenmad

Jordbærparfait

15. juni 2014 af Anne au Chocolat 15 kommentarer

jordbærisTredje opskrift i træk på bloggen med is i lyse, rosafarvede pastelnuancer. De sidste to har været sorbeter. I dag serverer jeg en klassisk jordbærparfait for jer. Den kan laves i ismaskinen, men kan også sagtens laves uden! Så simpel og smager allerbedst med sødmefulde, saftige danske jordbær, som er i sæson netop nu! Jeg har drysset parfaiten med lidt frysetørrede jordbær samt rålakrids fra Johan Bülow.

Skal I ikke forkæle jeres kære med jordbærparfait? 🙂

jordbæris1
Jordbærparfait
(2-3 pers)

2 æggeblommer
15 g sukker
250 g jordbær (renset)
70 g sukker
2 dl piskefløde 

Pisk æggeblommer med 15 g sukker, til de er lyse og luftige. Blend jordbær sammen med sukker og vend det i æggesnapsen. Pisk derefter fløden til en let flødeskum og vend det forsigtigt i jordbærblandingen. Kør isen på ismaskinen eller stil skålen i fryseren. Rør gerne i isen undervejs (ca. 1 gang hver halve time) i indfrysningen. 

jordbæris2

Skrevet i: Is

Previous Post: « Kom til kageeftermiddag hos chokoladepigerne!
Next Post: Bloggens 5 års fødselsdag! »

Læserinteraktioner

Kommentarer

  1. Librarian Lavender skriver

    15. juni 2014 kl. 11:54

    Even though I can’t read it, I love looking at the photos on your blog. All your creations look amazing! Thanks for sharing this one!

  2. Nanna Schmidt Nordestgaard skriver

    15. juni 2014 kl. 20:21

    Hej anne, jeg elsker din blog! Jeg kunne godt tænke mig at prøve denne opskrift, men hvor længe tager det for isen at fryse?
    Venlig hilsen Nanna 🙂

  3. Line skriver

    16. juni 2014 kl. 12:19

    Det ser så deilig ud!!! 🙂 Ingenting er som Skandinaviske jordbær om sommeren! 🙂
    Nå fikk jeg akkurat din fantastiske sjokoladebog levert på døren!! Tusen takk!! 🙂 Den er så fin! Gleder meg til å lese mer i den! 🙂
    Knus og God sommer! 🙂

  4. Dan skriver

    17. juni 2014 kl. 21:40

    Hvor er chokoladen? 🙂

  5. Mette skriver

    18. juni 2014 kl. 16:24

    Hej Anne 🙂
    Jeg har kigget på diverse is-opskrifter på nettet, og i nogle af dem skal der glukose. Er det noget, du har erfaring med? Hvad gør glukosen godt for?
    Hilsen Mette 🙂

  6. Elizabeth skriver

    19. juni 2014 kl. 18:29

    Mums, Anne – jeg er simpelthen så vild med dine opskrifter. Især dem, med pastelfarvede nuancer 🙂

  7. Anne au Chocolat skriver

    24. juni 2014 kl. 11:05

    Dear Librarian Lavender
    THANKS a million!
    Best,
    Anne

  8. Anne au Chocolat skriver

    24. juni 2014 kl. 11:06

    Kære Nanna
    Jeg beklager det sene svar. Ca. 4-5 timer vil jeg mene.
    Kh Anne 🙂

  9. Anne au Chocolat skriver

    24. juni 2014 kl. 11:07

    Kæreste Line,
    Dejligt at høre at bogen endelig er kommet frem til dig <3
    KRAM og god sommer til dig <3

  10. Anne au Chocolat skriver

    24. juni 2014 kl. 11:07

    Kære Dan
    HAHAHAH 🙂

  11. Anne au Chocolat skriver

    24. juni 2014 kl. 11:08

    Kære Mette
    Tak for din hilsen 🙂
    Jeg plejer også at bruge glukose i mine iscremer. Jeg synes, at det giver en blødere og mere cremet is 🙂
    Kh Anne

  12. Anne au Chocolat skriver

    24. juni 2014 kl. 11:09

    Kære Elizabeth
    TAK for en sød hilsen 🙂
    Kh Anne

  13. Ditte skriver

    25. juni 2014 kl. 07:42

    mums – lækkert 🙂 Anne har du erfaring med at udskifte noget af sukkeret med stevia?

  14. Lærke Bjorholm skriver

    23. juli 2014 kl. 15:31

    Kan jeg bruge frosne jordbær i stedet for friske? 🙂

  15. Mathilde skriver

    20. maj 2015 kl. 16:58

    Kan man bruge frosne jordbær?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Primær Sidebar

Velkommen til mit univers, som byder på simple skønne kager, vidunderlige chokoladesager og lykkebringende lækkerier med fokus på de bedste råvarer og livsnydelse i lange baner.

I januar 2025 gik jeg over til en glutenfri livsstil, og det kommer også til at afspejle sig i fremtidige opskrifter her på siden. Alle de gamle opskrifter forbliver her selvfølgelig. Og jeg er stadig altid på jagt efter den gode smag.

Kærlig hilsen Anne au Chocolat

E-bogen Glutenfri & Sukkerfri – køb her

lykken-er-is

Search

Copyright © 2025 · Anne au Chocolat · Ophavsret · Sitemap