E-bog - Glad Morgenmad - Køb her
  • Gå direkte til primær navigation
  • Skip til indhold
  • Gå direkte til primær sidebar

Anne au Chocolat

Madkærlighed en masse

  • Hjem
  • Opskrifter
  • Om mig
  • E-bog Glad Morgenmad
  • Mine chokoladeanbefalinger

Ispinde med brombær og skyr

28. juni 2015 af Anne au Chocolat 6 kommentarer

skyr ispinde

Nu må sommeren snart være på vej! I sidste uge har disse syrligt søde og farvefine ispinde med brombær og skyr været vores sommerstemning herhjemme, mens varmen har ladet vente på sig.

De er super simple at lave og bliver ekstra flotte, hvis man laver dem i disse silikoneforme. Man kan snildt nyde dem, som de er. Og hvis man vil gøre lidt ekstra ud af det, kan man dyppe dem i smeltet chokolade og drysse med pistacier, kokos eller andet knas.

Brombærispinde med skyr
5 stk

190 g brombær, friske eller frosne
60 g sukker
300 g skyr

100 g smeltet mørk chokolade, gerne Guanaja 70% fra Valrhona
2 spsk pistacienødder, finthakket.

Bring brombær i kog med sukkeret i en gryde og lad det boble i et minuts tid. Tag gryden af varmen og lad det køle lidt af. Tilsæt skyr og stavblend det til en ensartet creme.
Kør cremen til is på ismaskinen. Fyld den færdigkørte brombæris i ispindeformene og stik små træpinde i. Sæt ispindene i fryseren natten over. Hæld den smeltede chokolade i et lille glas og dyp ispinde ned i chokoladen. Drys straks med pistacier og spis ispindene med det samme eller opbevar dem i en boks i fryseren.

skyr ispinde 1

Indlægget indeholder affiliatelinks. 

Skrevet i: Is

Previous Post: « Små crumbles med ribs og brombær
Next Post: Ispinde med hindbær og Dulcey chokolade »

Læserinteraktioner

Kommentarer

  1. Stinne skriver

    1. juli 2015 kl. 09:33

    De så lækre ud!! Ka man godt lave dem uden at have en ismaskine? 🙂

  2. Mette Stender skriver

    8. juli 2015 kl. 18:08

    Hold op, de is ser godt nok ud som nogle der er lige til at sætte tænderne i. Og dejlig smæk på den pink farve. – De ville gå godt til en pigefødselsdag eller andet kvinderelateret. Vil prøve at give mig i kast med dette når varmen kommer tilbage..

  3. Trine skriver

    16. juli 2015 kl. 09:50

    De ser jo for vildt lækre ud!
    Jeg har også set din opskrift på hindbæris med karamel og knas på Cover.dk som min mund løber i vand over.
    Problemet er bare, at jeg ikke har en ismaskine.. Jeg vil derfor høre, om man kan lave isene uden ismaskine ved at røre ca. hver halve time?

  4. Anne au Chocolat skriver

    21. juli 2015 kl. 09:48

    Kære Stinne,
    Jeg beklager sent svar. De skal nok helst laves med ismaskine 🙂

  5. Anne au Chocolat skriver

    21. juli 2015 kl. 09:48

    Kære Mette,
    Tak for sød hilsen!

  6. Anne au Chocolat skriver

    21. juli 2015 kl. 09:48

    Kære Trine,
    Der kommer en ny opskrift i dag på ispinde, som kan laves uden ismaskine! 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Primær Sidebar

De fem nyeste indlæg vises i slideren øverst her på forsiden.

Velkommen til mit univers, som byder på simple skønne kager, vidunderlige chokoladesager og lykkebringende lækkerier med fokus på den gode smag, de bedste råvarer og livsnydelse i lange baner. Jeg lever efter devisen: søde sager er sunde for sjælen.

Kærlig hilsen Anne au Chocolat

E-bog – Glad Morgenmad – Køb her

E-book – Good Mornings – Buy here

lykken-er-is

Search

Følg mig på Instagram

Jeg havde disse dadelhapsere med chokolade og pean Jeg havde disse dadelhapsere med chokolade og peanuts med som barselsgave til søde @emilysalomon og dejlige lille Skipper i dag (okay, de er nok mest til mor, far og storebror😉). Og hun forkælede mig med stjernelækre HELT nybagte peanutbutter cookies til kaffen - ahmen altså 🫶🏻🥜🍪
Mandagsnack 🫶🏻 Weekenden har budt på dejlig Mandagsnack 🫶🏻 Weekenden har budt på dejligt STORE mængder af kage, is og sød gærdej, så jeg måtte lige rette lidt op i dag. Selvom jeg allerhelst spiser kage hver dag, bad min krop om en lidt sundere eftermiddagstallerken denne mandag for balancens skyld.
+ ☕️, fordi 💆🏼‍♀️. Og lidt 🌺 til feed’et 🤗.
Endnu en klassiker herhjemme 🍨🍯. Vaniljeis m Endnu en klassiker herhjemme 🍨🍯. Vaniljeis med saltkaramel 🫶🏻
Find opskriften på bloggen 🌞
Synet af havens hindbærbuske får mig til at se f Synet af havens hindbærbuske får mig til at se frem til hindbærsorbet 🍧💕 Jeg skal vente en rum tid endnu, men denne sorbet kan heldigvis også sagtens laves med frosne bær.
Sorbeten her er så lækker og byder på en fabelagtig intens og ren hindbærsmag, den smukkeste naturlige pangfarve og en cremet konsistens uden sidestykke 🫶🏻
Følg mig på Instagram

Bliv fan på Facebook

Følg med på Bloglovin’

bloglovin

Copyright © 2022 · Anne au Chocolat · Ophavsret · Sitemap