Klik her for at købe E-Bogen – Glutenfri & Sukkerfri
  • Gå direkte til primær navigation
  • Skip til indhold
  • Gå direkte til primær sidebar

Anne au Chocolat

Madkærlighed en masse

  • Hjem
  • Opskrifter
  • Om mig
  • E-Bogen – Glutenfri & Sukkerfri
  • E-bog Glad Morgenmad

Små crumbles med ribs og brombær

17. juni 2015 af Anne au Chocolat 5 kommentarer

sommercrumble

Disse små sødmefulde crumbles emmer langt væk af sommer! De er den perfekte dessert til lune aftener og kan laves på nul komma fem. Eller i hvert på kun 30 minutter. Ideelt set bruger man friske bær i disse crumbles, men man kan også anvende frosne bær, og de behøver ikke at optøs inden brug. Jeg er vild med at servere creme fraiche til, men hvis man hellere vil have vaniljeis til, skal I bare give den gas med isscooperen!

sommercrumble1 sommercrumble2

Crumbles med ribs og brombær
4 stk

100 g ribs
100 g brombær
30 g hjemmelavet vaniljesukker (eller 30 g sukker og korn af 1/4 vaniljestang)
40 g havregryn
40 g sukker
40 g koldt smør

Forvarm ovnen til 200 grader varmluft. Bland ribs, brombær og vaniljesukker i en skål og fordel det i de fire ramekinere. Bland havregryn, sukker og koldt smør sammen, til det er ensartet. Fordel crumbledejen på toppen af bærrene. Bag dem i ca. 20 min, eller til de er gyldne på toppen.

Nyd dem lune med creme fraiche eller vaniljeis til!

sommercrumble3 sommercrumble4

Skrevet i: Desserter

Previous Post: « Nektarinkage med saltkaramel og Kähler konkurrence
Next Post: Ispinde med brombær og skyr »

Læserinteraktioner

Kommentarer

  1. Sysleren skriver

    17. juni 2015 kl. 21:26

    Mmm, crumble er min all time favorit skal-vi-ikke-lige-have-noget-sødt-alligevel-dessert. Bær om sommeren, pærer om efteråret, æbler om vinteren og rabarber om foråret. Hvornår er det lige, at man ikke kan spise crumble.

    Og der skal creme fraiche till. Mums. (og må jeg så godt lige bede om den ene?)

  2. Sofie Studsgaard skriver

    22. juni 2015 kl. 11:21

    Hold da op hvor var det bare lækkert 🙂 det tog faktisk heller ikke så lang tid at bakse sammen i en skål og så med i skoven 😀 super fif/opskrift.

  3. Anne au Chocolat skriver

    26. juni 2015 kl. 20:18

    Kære Sysleren,
    Jeg er helt enig! 🙂
    Kh Anne

  4. Anne au Chocolat skriver

    26. juni 2015 kl. 20:18

    Kære Sofie,
    Det er jeg glad for at høre 🙂
    Kh Anne

  5. Vicki_Louise skriver

    12. oktober 2015 kl. 11:09

    Hej Anne
    Det samgt virkelig dejligt
    vi skal holde vinter bryllup og mangler et sted at leje skåle og service henne
    vi har kikket lidt på http://vip-teltudlejning.dk/side/serviceudlejning/
    som står for alt til festen men mangler lidt fade og skåle

    MVH
    Vicki-Louise

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Primær Sidebar

Velkommen til mit univers, som byder på simple skønne kager, vidunderlige chokoladesager og lykkebringende lækkerier med fokus på de bedste råvarer og livsnydelse i lange baner.

I januar 2025 gik jeg over til en glutenfri livsstil, og det kommer også til at afspejle sig i fremtidige opskrifter her på siden. Alle de gamle opskrifter forbliver her selvfølgelig. Og jeg er stadig altid på jagt efter den gode smag.

Kærlig hilsen Anne au Chocolat

E-bogen Glutenfri & Sukkerfri – køb her

lykken-er-is

Search

Copyright © 2025 · Anne au Chocolat · Ophavsret · Sitemap