Klik her for at købe E-Bogen – Glutenfri & Sukkerfri
  • Gå direkte til primær navigation
  • Skip til indhold
  • Gå direkte til primær sidebar

Anne au Chocolat

Madkærlighed en masse

  • Hjem
  • Opskrifter
  • Om mig
  • E-Bogen – Glutenfri & Sukkerfri
  • E-bog Glad Morgenmad

Ispinde med hindbær og Dulcey chokolade

21. juli 2015 af Anne au Chocolat 1 kommentar

hindbærispinde5
I dag serverer jeg endnu en farvefin og sommersød ispind for jer. Den er med hindbær, fløde og skyr og kan laves UDEN ismaskine. Smart ik?
Jeg havde egentlig tænkt mig at køre isen i ismaskinen, men besluttede mig for at prøve uden, og det fungerede faktisk ret fint.

Til ispindene har jeg brugt disse smarte silikoneforme, og de er dyppet i den karamelsøde og let salte blonde chokolade Dulcey 32% fra Valrhona, som er en fræk favorit hjemme hos os. Vi guffer meget af den 🙂

hindbærispinde4

Ispinde med hindbær og Dulcey chokolade
6 stk

250 g hindbær, friske eller frosne
60 g hjemmelavet vaniljesukker (eller sukker og korn af 1/3 stang vanilje)
150 g fløde
200 g skyr

150 g smeltet Dulcey 32 % fra Valrhona
frysetørret hindbær til pynt.

Bring hindbær i kog med vaniljesukkeret i en gryde og lad det boble i et minuts tid. Tag gryden af varmen og lad det køle lidt af. Tilsæt fløde og skyr og stavblend det til en ensartet creme. Fyld cremen i ispindeformene og stik små træpinde i. Sæt ispindene i fryseren natten over. Hæld den smeltede Dulcey chokolade i et lille glas og dyp ispinde ned i chokoladen. Drys straks med frysetørret hindbær og spis ispindene med det samme eller opbevar dem i en boks i fryseren til senere nydelse.

hindbærispinde

Indlægget indeholder affiliatelinks. 

Skrevet i: Is

Previous Post: « Ispinde med brombær og skyr
Next Post: Coulant au chocolat med flydende kaffe-karamelkerne »

Læserinteraktioner

Kommentarer

  1. Fotbollströjor skriver

    13. juli 2018 kl. 18:34

    Amazing blog! Do you have any tips and hints for aspiring writers?

    I’m planning to start my own website soon but I’m a little lost on everything.
    Would you suggest starting with a free platform like WordPress or
    go for a paid option? There are so many choices out there that I’m completely overwhelmed ..
    Any suggestions? Bless you!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Primær Sidebar

Velkommen til mit univers, som byder på simple skønne kager, vidunderlige chokoladesager og lykkebringende lækkerier med fokus på de bedste råvarer og livsnydelse i lange baner.

I januar 2025 gik jeg over til en glutenfri livsstil, og det kommer også til at afspejle sig i fremtidige opskrifter her på siden. Alle de gamle opskrifter forbliver her selvfølgelig. Og jeg er stadig altid på jagt efter den gode smag.

Kærlig hilsen Anne au Chocolat

E-bogen Glutenfri & Sukkerfri – køb her

lykken-er-is

Search

Copyright © 2025 · Anne au Chocolat · Ophavsret · Sitemap