I dag serverer jeg endnu en farvefin og sommersød ispind for jer. Den er med hindbær, fløde og skyr og kan laves UDEN ismaskine. Smart ik?
Jeg havde egentlig tænkt mig at køre isen i ismaskinen, men besluttede mig for at prøve uden, og det fungerede faktisk ret fint.
Til ispindene har jeg brugt disse smarte silikoneforme, og de er dyppet i den karamelsøde og let salte blonde chokolade Dulcey 32% fra Valrhona, som er en fræk favorit hjemme hos os. Vi guffer meget af den 🙂
Ispinde med hindbær og Dulcey chokolade
6 stk
250 g hindbær, friske eller frosne
60 g hjemmelavet vaniljesukker (eller sukker og korn af 1/3 stang vanilje)
150 g fløde
200 g skyr
150 g smeltet Dulcey 32 % fra Valrhona
frysetørret hindbær til pynt.
Bring hindbær i kog med vaniljesukkeret i en gryde og lad det boble i et minuts tid. Tag gryden af varmen og lad det køle lidt af. Tilsæt fløde og skyr og stavblend det til en ensartet creme. Fyld cremen i ispindeformene og stik små træpinde i. Sæt ispindene i fryseren natten over. Hæld den smeltede Dulcey chokolade i et lille glas og dyp ispinde ned i chokoladen. Drys straks med frysetørret hindbær og spis ispindene med det samme eller opbevar dem i en boks i fryseren til senere nydelse.
Fotbollströjor skriver
Amazing blog! Do you have any tips and hints for aspiring writers?
I’m planning to start my own website soon but I’m a little lost on everything.
Would you suggest starting with a free platform like WordPress or
go for a paid option? There are so many choices out there that I’m completely overwhelmed ..
Any suggestions? Bless you!