E-bog - Glad Morgenmad - Køb her
  • Gå direkte til primær navigation
  • Skip til indhold
  • Gå direkte til primær sidebar

Anne au Chocolat

Madkærlighed en masse

  • Hjem
  • Opskrifter
  • Om mig
  • E-bog Glad Morgenmad
  • Mine chokoladeanbefalinger

Hvid chokolade mousse med crumble og kirsebær

29. august 2017 af Anne au Chocolat 2 kommentarer


Denne vanvittigt lækre og lette hvide chokolade mousse med sprødt crumble knas og kirsebær lavede jeg for nogle måneder siden til BT, og i dag deler jeg den med jer. En dejlig dessert, som ikke er spor kringlet!

Skift hellere end gerne kirsebærrene ud med sensommerens hindbær, blåbær og brombær, hvis I har lyst.

Jeg håber, at I har en dejlig tirsdag. Her i babyland er jeg på vej af sted til svømning med lillebror Emil <3

Hvid chokolade mousse med crumble og kirsebær
6 personer

Hvid chokolade mousse:
200 g hvid chokolade, gerne Ivoire 35% fra Valrhona (reklamelink)
3 dl piskefløde

Crumble:
50 g koldt smør
50 g sukker
60 g mel
1 nip salt

Friske kirsebær

Hvid chokolade mousse:
Hak den hvide chokolade ultrafint og kom den i en skål. Varm 1 dl piskefløde op til kogepunktet i en gryde og hæld den over den hvide chokolade. Lad det stå i 2 minutter og rør da godt rundt (brug gerne et piskeris) indtil chokoladen er smeltet. Pisk de sidste 2 dl piskefløde til en let flødeskum og vend først 1/3 af flødeskummet i chokoladecremen og derned forsigtigt det resterende flødeskum uden at slå for meget luft ud. Fordel den hvide chokolade mousse i 6 portionsglas og opbevar på køl i minimum 4 timer.

Crumble:
Kom alle ingredienserne i en røremaskine, og rør indtil det ligner brødkrummer. Fordel små ”dejklumper” med god afstand på en bageplade beklædt med bagepapir. Bag i ovnen ved 180 grader varmluft i 7-8 minutter, til de er gyldent. Køl af.

Servering:
Halvér kirsebærrene, fjern stenene og skær kirsebærrene i mindre både eller lad dem forblive halve. Drys med crumble på moussen og pynt med kirsebærrene. Server straks.

Skrevet i: Desserter

Previous Post: « Saftige citronkager med cream cheese frosting
Next Post: Mini hindbærkager med marengs »

Læserinteraktioner

Kommentarer

  1. Amilla skriver

    29. november 2017 kl. 00:04

    Hej Anne

    Jeg er vild med din opskrift og blog. Jeg overvejer at lave denne til jul, men er det muligt at lave den aftenen inden?

  2. Anne au Chocolat skriver

    29. november 2017 kl. 11:56

    Kære Amilla,
    Ja det kan du sagtens 🙂 Tak for søde ord!
    Kh Anne

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Primær Sidebar

De fem nyeste indlæg vises i slideren øverst her på forsiden.

Velkommen til mit univers, som byder på simple skønne kager, vidunderlige chokoladesager og lykkebringende lækkerier med fokus på den gode smag, de bedste råvarer og livsnydelse i lange baner. Jeg lever efter devisen: søde sager er sunde for sjælen.

Kærlig hilsen Anne au Chocolat

E-bog – Glad Morgenmad – Køb her

E-book – Good Mornings – Buy here

lykken-er-is

Search

Følg mig på Instagram

Jeg snublede lige over dette billede i kamerarulle Jeg snublede lige over dette billede i kamerarullen 😍😋 #luksusromkugle
En kærlighedserklæring til min have og alle de s En kærlighedserklæring til min have og alle de sommersøde jordbær den har foræret os de sidste 9-10 dage. Swipe for at se noget af høsten 🍓🥰🌞
Det eneste jeg har lyst til i dag.. Varme sommerda Det eneste jeg har lyst til i dag.. Varme sommerdage rimer på hjemmelavet vaniljeis🫶🏻🌞💦🍦
Mere sommermorgenmad på endnu en lun sommerdag 🌞 Dansk sommer 🫶🏻
Følg mig på Instagram

Bliv fan på Facebook

Følg med på Bloglovin’

bloglovin

Copyright © 2022 · Anne au Chocolat · Ophavsret · Sitemap