E-bog - Glad Morgenmad - Køb her
  • Gå direkte til primær navigation
  • Skip til indhold
  • Gå direkte til primær sidebar

Anne au Chocolat

Madkærlighed en masse

  • Hjem
  • Opskrifter
  • Om mig
  • E-bog Glad Morgenmad

Mini hindbærkager med marengs

1. september 2017 af Anne au Chocolat 1 kommentar

Så blev det 1. september, men efterårssolen stråler heldigvis smukt denne fredag morgen. I får i dag opskriften på disse nuttede mini hindbærkager med marengs på toppen, som er det perfekte indslag til eftermiddagskaffen eller -teen i weekenden, hvis I spørger mig.

For første gang i evigheder har jeg brugt tyller til at dekorere kagerne med. Det er dette tyllesæt fra hjemmekonditor med 26 forskellige tyller i rustfrit stål, jeg har leget med. Tyllesættet er fra De Buyer og har en adapter, som gør det muligt at skifte alle tyller på samme sprøjtepose. Ret smart altså! Følg linket her (reklame link). Og så har jeg fået en rulle med engangsprøjteposer, følg linket her (reklame link).

Jeg håber, at I alle får en dejlig sød weekend med plads til sjov og afslapning.

Mini hindbærkager med marengs
7 stk

60 g blødt smør
60 g bagesukker
1 æg
60 g mel
1/4 tsk bagepulver

Hindbærfyld:
75 g hindbær, friske eller frosne
30 g hjemmelavet vaniljesukker (eller 30 g sukker blandet med korn fra 1/4 vaniljestang)

Marengs:
1 æggehvide
50 g sukker

Kagedej:
Forvarm ovnen til 175 grader varmluft. Pisk smør og sukker godt sammen og tilsæt ægget. Vend mel og bagepulver i og fordel dejen i små silikoneforme, følg linket her (reklame link). Bag i ca. 15 minutter. Kontroller om kagerne er færdigbagte med en strikkepind eller kødnål. Vend ud af formen efter fem minutter. Køl af på en bagerist.

Hindbærfyld:
Bring hindbær, sukker og vanilje i kog i en gryde, og lad det simre i 4-5 minutter. Hæld hindbærrene i en skål til afkøling.

Skær kagerne midt over. Fordel hindbærfyldet på bunden og kom kagetoppen på.

Marengs:
Kom æggehvide i en skål og tilsæt gradvist sukker under piskning, indtil marengsen er blank og hvid. Kom i sprøjtepose med valgfri tylle og pynt kagerne.  Brug en gasbrænder/blowtorch til at brænde marengsen let.

Skrevet i: Kager

Previous Post: « Hvid chokolade mousse med crumble og kirsebær
Next Post: Fabelagtig tærte med friske figner, frangipane og hindbær »

Læserinteraktioner

Kommentarer

  1. VenterPaaVinBlog skriver

    2. september 2017 kl. 07:49

    Hvor er den bare sød! Beundre altid dine evner til æstetik, som man kan se på mit sidste indlæg, kommer skønheden ikke altid frem, når jeg er i køknet 😉 ?
    God efterårsstart til dig

    – A

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Primær Sidebar

Kære alle, jeg holder pause fra bloggen men er aktiv på min instagram. Alle mine opskrifter er her stadig, og har I spørgsmål til dem, så send en mail til annemoltkedahl@gmail.com .

Velkommen til mit univers, som byder på simple skønne kager, vidunderlige chokoladesager og lykkebringende lækkerier med fokus på den gode smag, de bedste råvarer og livsnydelse i lange baner. Jeg lever efter devisen: søde sager er sunde for sjælen.

Kærlig hilsen Anne au Chocolat

E-bog – Glad Morgenmad – Køb her

E-book – Good Mornings – Buy here

lykken-er-is

Search

Følg mig på Instagram

Week☕️nd ✨ Week☕️nd ✨
September, du var sensommerfin og smagte skønt 🤍✨
Der skal være chokolade, smør og sukker i min br Der skal være chokolade, smør og sukker i min brownie, men veganske dadelbarer med peanutbutter og chokolade elsker jeg (nærmest) lige så højt 😋✌🏻🥜🍫🤎
Den allerbedste eftermiddagssnack 🫶🏻 Medjool Den allerbedste eftermiddagssnack 🫶🏻 Medjool dadler med crunchy peanut butter og mørk chokolade 😋🍯🥜🍫
Følg mig på Instagram

Bliv fan på Facebook

Følg med på Bloglovin’

bloglovin

Copyright © 2023 · Anne au Chocolat · Ophavsret · Sitemap