Klik her for at købe E-Bogen – Glutenfri & Sukkerfri     -     eBook: Gluten-free & Sugar-free - Buy here
  • Gå direkte til primær navigation
  • Skip til indhold
  • Gå direkte til primær sidebar

Anne au Chocolat

Madkærlighed en masse

  • Hjem
  • Opskrifter
  • Om mig
  • E-Bogen – Glutenfri & Sukkerfri
  • The eBook: Gluten Free & Sugar Free

Hyggelig pærecrumble med After Eight

11. oktober 2013 af Anne au Chocolat

crumble

Crumbles er noget af det hyggeligste, der findes i min verden. De emmer langt væk af comfort food og passer perfekt til at lune sig på i den lidt køligere tid, vi er havnet i her i midten af oktober. Nu hvor weekenden er lige om hjørnet, kunne man da godt drømme om en lækker crumble til dessert eller eftermiddags-treat. Denne crumble kan trylles frem på nul komma fem, og pebermyntesødmen fra After Eight Finest Mint Pralines passer super godt til de friske pærer – særligt når de som her bages sammen og forenes under et smørrigt og knasende sprødt lag crumble. Som I kan se, forsætter fine copenhagencakes og jeg vores søde leg med After Eight, og vi har efterhånden kreeret en håndfuld sjove sager. I kan se flere billeder samt finde de øvrige opskrifter samlet på After Eights danske Facebook-side.

crumble1

Pærecrumble med After Eight (4 stk)

100 g sukker
50 g mel
50 g havregryn
100 g smør
4 pærer, skåret i tynde skiver
16 After Eight Finest Mint Pralines

Bland sukker, mel og havregryn sammen i en skål og smuldr smørret i, til det ligner parmesan/brødkrummer. Fordel pærerne i bunden af 4 små individuelle ildfaste fade og put 4 After Eight Mint Praliner i hvert fad. Smuldr til sidst crumbledejen over og bag de små crumbles i ovnen ved 200 grader varmluft i 15-20 min – eller til de har fået en fin gylden farve.
Servér pærecrumblen lun med skyr, flødeskum eller en skefuld vanilleis til.

crumble2                                                                                                                                           Indlægget er sponsoreret af After Eight

Skrevet i: Desserter Tags: After Eight, crumble, dessert, pærecrumble

Previous Post: « Sunde bananer, kakaonibs, pistacier og kanelskyr
Next Post: Dulcey blondies med pekannødder »

Primær Sidebar

Velkommen til mit univers, som byder på simple skønne kager, vidunderlige chokoladesager og lykkebringende lækkerier med fokus på de bedste råvarer og livsnydelse i lange baner.

I januar 2025 gik jeg over til en glutenfri livsstil, og det kommer også til at afspejle sig i fremtidige opskrifter her på siden. Alle de gamle opskrifter forbliver her selvfølgelig. Og jeg er stadig altid på jagt efter den gode smag.

Kærlig hilsen Anne au Chocolat

E-bogen Glutenfri & Sukkerfri – køb her

The E-book Gluten-free & Sugar-free

Search

Copyright © 2025 · Anne au Chocolat · Ophavsret · Sitemap