Crumbles er noget af det hyggeligste, der findes i min verden. De emmer langt væk af comfort food og passer perfekt til at lune sig på i den lidt køligere tid, vi er havnet i her i midten af oktober. Nu hvor weekenden er lige om hjørnet, kunne man da godt drømme om en lækker crumble til dessert eller eftermiddags-treat. Denne crumble kan trylles frem på nul komma fem, og pebermyntesødmen fra After Eight Finest Mint Pralines passer super godt til de friske pærer – særligt når de som her bages sammen og forenes under et smørrigt og knasende sprødt lag crumble. Som I kan se, forsætter fine copenhagencakes og jeg vores søde leg med After Eight, og vi har efterhånden kreeret en håndfuld sjove sager. I kan se flere billeder samt finde de øvrige opskrifter samlet på After Eights danske Facebook-side.
Pærecrumble med After Eight (4 stk)
100 g sukker
50 g mel
50 g havregryn
100 g smør
4 pærer, skåret i tynde skiver
16 After Eight Finest Mint Pralines
Bland sukker, mel og havregryn sammen i en skål og smuldr smørret i, til det ligner parmesan/brødkrummer. Fordel pærerne i bunden af 4 små individuelle ildfaste fade og put 4 After Eight Mint Praliner i hvert fad. Smuldr til sidst crumbledejen over og bag de små crumbles i ovnen ved 200 grader varmluft i 15-20 min – eller til de har fået en fin gylden farve.
Servér pærecrumblen lun med skyr, flødeskum eller en skefuld vanilleis til.


Indlægget er sponsoreret af After Eight