Klik her for at købe E-Bogen – Glutenfri & Sukkerfri     -     eBook: Gluten-free & Sugar-free - Buy here
  • Gå direkte til primær navigation
  • Skip til indhold
  • Gå direkte til primær sidebar

Anne au Chocolat

Madkærlighed en masse

  • Hjem
  • Opskrifter
  • Om mig
  • E-Bogen – Glutenfri & Sukkerfri
  • The eBook: Gluten Free & Sugar Free

Dulcey blondies med pekannødder

13. oktober 2013 af Anne au Chocolat

dulcey1

Det er ingen hemmelighed, at jeg er smaskforelsket i Dulcey, den blonde chokolade fra Valrhona. Den er cremet og kikset! Det smelter smukt på tungen med fine noter af karamel og smørbagte, letsaltede kiks.
I dag serverer jeg derfor en blondie for jer, som jeg har bagt med Dulcey. Det var et forsøg, som viste sig at være intet mindre end fantastisk. Den blonde og chokoladesøde Dulcey har fået selskab af knasende pekannødder i kagen her, men man kan garanteret også bruge mandler, hasselnødder eller valnødder.
Spis gerne blondien sammen med skiver af pære, hvis friske og saftige sprødhed passer perfekt til. Blommer eller mango ville også udgøre et godt team med denne kage.

Blondies med Dulcey og pekannødder (8-10 personer)

200 g smør
200 g Dulcey 32%, grofthakket
3 æg
175 g sukker
125 g mel
1/4 tsk salt
100 g pekannødder, hakket
50 g Dulcey 32%, hakket

Smelt smørret i en gryde. Smelt 200 g Dulcey 32% over vandbad. Pisk æg, sukker, mel og salt sammen i en skål til en let og luftig konsistens. Vend smør og chokolade i dejen. Tilsæt pekannødder og den resterende Dulcey. Hæld dejen i en kvadratisk form (ca. 22 cm x 22 cm) foret med bagepapir. Bag kagen ved 180 grader varmluft i ca. 25 minutter.

Husk at blondies bør bages dagen før, så de “sætter sig” ordentlig!

dulcey

Skrevet i: Kager Tags: blond chocolate, blondie, blondies, chocolate blond, dessert, Dulcey, hvid brownie, kage, valrhona

Previous Post: « Hyggelig pærecrumble med After Eight
Next Post: Gulerodsmuffins med knasende nougatmandler fra A XOCO »

Primær Sidebar

Velkommen til mit univers, som byder på simple skønne kager, vidunderlige chokoladesager og lykkebringende lækkerier med fokus på de bedste råvarer og livsnydelse i lange baner.

I januar 2025 gik jeg over til en glutenfri livsstil, og det kommer også til at afspejle sig i fremtidige opskrifter her på siden. Alle de gamle opskrifter forbliver her selvfølgelig. Og jeg er stadig altid på jagt efter den gode smag.

Kærlig hilsen Anne au Chocolat

E-bogen Glutenfri & Sukkerfri – køb her

The E-book Gluten-free & Sugar-free

Search

Copyright © 2025 · Anne au Chocolat · Ophavsret · Sitemap