I forsommeren fik jeg foræret en masse knasende chokoladesødme i form af A XOCOs fine og lækre dragéer, som I kan finde beskrevet alle sammen lige her. Jeg har spist en del af dem, som de er og også hakket en pæn portion over hjemmelavet vanilleis i løbet af sommeren. Forleden bagte jeg verdens bedste gulerodskage som muffins til desserten i min fars fødselsdagsmiddag, som også bestod af laksetatar à la Svinkløv Badehotel og Boeuf Bourguignon. Hyggemad som den røde tråd i menuen.
Da jeg pyntede kagerne med glasur og siden hen forærede dem knas fra de julekuglelignende nougatkugler (marcona-mandler drageeret i blød men knasende nougat med en snert af sydesalt), var det allerede blevet mørkt udenfor. Derfor måtte jeg ty til kunstigt lys, men det ser faktisk bare hyggeligt ud, synes jeg 🙂
Kombinationen af gulerodsmuffins og dragéechokolader var himmelsk, og mine forældre og bror var vilde med dem. Uhm, jeg kunne godt spise én i skrivende stund!
Yum, kunne forestille mig, at det var et ideelt match 😀
– Anne
Nøj, hvor ser det dog bare lækkert ud!
Kære Anne,
Det var meget lækkert og ideelt ja 🙂
Kh Anne
Kære Mathilde,
TAK! Det var nemlig super lækkert 🙂
Kh Anne