Klik her for at købe E-Bogen – Glutenfri & Sukkerfri
  • Gå direkte til primær navigation
  • Skip til indhold
  • Gå direkte til primær sidebar

Anne au Chocolat

Madkærlighed en masse

  • Hjem
  • Opskrifter
  • Om mig
  • E-Bogen – Glutenfri & Sukkerfri
  • E-bog Glad Morgenmad

Hjemmelavet nutella – hasselnøddesmør med chokolade

20. februar 2017 af Anne au Chocolat 4 kommentarer


Stjernesimpel hasselnøddesmør med chokolade som med garanti vil glæde dine smagsløg og gøre alle morgenstunder sødere. Det er den bedste, lækreste og mest enkle form for hjemmelavet nutella, som byder på ristede hasselnødder og to slags chokolader i fantastisk forening. Mere skal der ikke til. Jo lige en knivspids salt.

En morgenmads must-have!

Opbevar denne hjemmelavede nutella på køl eller ved stuetemperatur og smør den på brød, pandekager eller vafler, kom en skefuld i grøden eller brug som dip til frisk frugt og bær.

Hjemmelavet nutella
1 glas

90 g ristede hasselnødder
25 g god mælkechokolade
40 g god mørk chokolade
1 knivspids salt

Kom hasselnødderne i en stærk blender/minihakker og blend dem, indtil de får en flydende/smør-agtig konsistens. Det tager lidt tid. Hak chokoladerne og kom dem i en skål. Smelt dem over vandbad eller i mikrobølgeovnen ved medium effekt. Tilsæt den smeltede chokolade til nøddesmørret og blend videre til en ensartet creme. Smag til med salt og hæld på glas.

Skrevet i: Chokolade og små søde sager

Previous Post: « Blåbærkage med yoghurt og hvid chokolade
Next Post: Små tærter med kokos, chokolade og blåbær »

Læserinteraktioner

Kommentarer

  1. CK skriver

    20. februar 2017 kl. 19:38

    Jeg har længe ville forsøge mig med noget nøddesmør og denne chokolade udgave er lige i øjet! Jeg ejer desværre en afsindig ringe blende og ingen minihakker. Tror du det er muligt med en stavblender?

  2. Anne au Chocolat skriver

    20. februar 2017 kl. 19:52

    Kære CK,
    Jeg synes klart, at du skal prøve med stavblenderen! Min minihakker er altså heller ikke den kraftigste, og den klarede ganske udmærket.
    Håber, det bliver en succes!
    Kh Anne

Trackbacks

  1. Små tærter med kokos, chokolade og blåbær - Anne au Chocolat siger:
    22. februar 2017 kl. 09:34

    […] knasende ristede hasselnødder. De bagte og afkølede tærter fik selskab af lidt af den toplækre hasselnøddesmør med chokolade fra forleden og blev pyntet med blåbær, ristede hasselnødder og lidt hvide chokoladeperler. […]

  2. Pähklikreem šokolaadiga | Cook the day away! siger:
    22. april 2017 kl. 19:18

    […] Idee siit. […]

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Primær Sidebar

Velkommen til mit univers, som byder på simple skønne kager, vidunderlige chokoladesager og lykkebringende lækkerier med fokus på de bedste råvarer og livsnydelse i lange baner.

I januar 2025 gik jeg over til en glutenfri livsstil, og det kommer også til at afspejle sig i fremtidige opskrifter her på siden. Alle de gamle opskrifter forbliver her selvfølgelig. Og jeg er stadig altid på jagt efter den gode smag.

Kærlig hilsen Anne au Chocolat

E-bogen Glutenfri & Sukkerfri – køb her

lykken-er-is

Search

Copyright © 2025 · Anne au Chocolat · Ophavsret · Sitemap