E-bog - Glad Morgenmad - Køb her
  • Gå direkte til primær navigation
  • Skip til indhold
  • Gå direkte til primær sidebar

Anne au Chocolat

Madkærlighed en masse

  • Hjem
  • Opskrifter
  • Om mig
  • E-bog Glad Morgenmad
  • Mine chokoladeanbefalinger

Blåbærkage med yoghurt og hvid chokolade

19. februar 2017 af Anne au Chocolat 8 kommentarer

Denne blåbærkage med yoghurt og stykker af hvid chokolade er den ideelle søndagskage. Ren hygge serveret sammen med en god kop te eller kaffe.

Den græske yoghurt tilfører sammen med blåbærrene kagen en dejlig frisk saftighed, som balanceres helt perfekt af de mange stykker af hvid chokolade, som kagen også byder på.

Nyd kagen helt friskbagt og stadig lun eller afkølet.

Blåbærkage med yoghurt og hvid chokolade
10-12 personer

75 g blødt smør
230 g sukker
2 æg
200 g græsk yoghurt
220 g mel
1,5 tsk bagepulver
150 g blåbær
150 g god hvid chokolade, grofthakket
Lidt flormelis til pynt

Bageform:
Springform 20 cm (reklamelink)

Pisk smør og sukker godt sammen i en skål. Pisk æggene i et ad gange og tilsæt derefter græsk yoghurt. Sigt mel og bagepulver i dejen og vend det godt sammen. Vend tilsidst blåbær og hvid chokolade i dejen. Fordel dejen i en smurt springform (20 cm) med bunden beklædt med bagepapir. Bag i ovnen ved 180 grader varmluft i ca. 60-70 minutter. Tjek om kagen er færdigbagt undervejs med en strikkepind. Køl af (eller server lun) og drys med flormelis inden servering.

Skrevet i: Kager

Previous Post: « Bananpandekager med nutellafyld
Next Post: Hjemmelavet nutella – hasselnøddesmør med chokolade »

Læserinteraktioner

Kommentarer

  1. lea skriver

    19. februar 2017 kl. 11:24

    Kan man bruge mørk chokolade frem for hvid?

  2. Anne au Chocolat skriver

    19. februar 2017 kl. 21:21

    Kære Lea,
    Det kan du tro! Lækker idé 🙂
    Kh Anne

  3. Louise skriver

    18. marts 2017 kl. 19:57

    Hej Anne. Kan kagen fryses ned i et par uger?

  4. Anne au Chocolat skriver

    20. marts 2017 kl. 07:56

    Kære Louise,
    Ja det kan den sagtens 🙂

  5. Camilla Henriksen skriver

    18. april 2017 kl. 12:42

    Dette er en virkelig god kage! Mine forældre som ikke er til kager med bær – elskede den! Tak for en super opskrift.

    Jeg har cøliaki (glutenallergi) og skal derfor bage med glutenfrit mel – og dine kager bliver altid en succes, selvom jeg bager med glutenfrit mel 🙂

  6. Anne au Chocolat skriver

    19. april 2017 kl. 08:46

    Kære Camilla,
    Hvor er jeg glad for at høre, at du kan bage mine kager trods cøliakien – og at de vækker glæde 🙂
    Kh Anne

  7. Nanna Kofod skriver

    11. juni 2017 kl. 11:27

    Hej Anne,

    Serverer du med flødeskum eller cremefraiche? Eller ingen af delene… eller vanilje-is? Får sådan lyst til at lave noget “tilbehør”.

    Mvh
    Nanna

  8. Anne au Chocolat skriver

    12. juni 2017 kl. 09:22

    Kære Nanna,
    Uhm, alle tre forslag lyder så godt synes jeg 🙂
    Kh Anne

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Primær Sidebar

De fem nyeste indlæg vises i slideren øverst her på forsiden.

Velkommen til mit univers, som byder på simple skønne kager, vidunderlige chokoladesager og lykkebringende lækkerier med fokus på den gode smag, de bedste råvarer og livsnydelse i lange baner. Jeg lever efter devisen: søde sager er sunde for sjælen.

Kærlig hilsen Anne au Chocolat

E-bog – Glad Morgenmad – Køb her

E-book – Good Mornings – Buy here

lykken-er-is

Search

Følg mig på Instagram

Favorit årstiden 🌳🌱🌞 Hav en dejlig forlænget weekend kære jer🫶🏻
Melt in your mouth chocolate cake 🍫 Noget af de Melt in your mouth chocolate cake 🍫 Noget af det bedste jeg ved 🫶🏻
Jeg havde disse dadelhapsere med chokolade og pean Jeg havde disse dadelhapsere med chokolade og peanuts med som barselsgave til søde @emilysalomon og dejlige lille Skipper i dag (okay, de er nok mest til mor, far og storebror😉). Og hun forkælede mig med stjernelækre HELT nybagte peanutbutter cookies til kaffen - ahmen altså 🫶🏻🥜🍪
Mandagsnack 🫶🏻 Weekenden har budt på dejlig Mandagsnack 🫶🏻 Weekenden har budt på dejligt STORE mængder af kage, is og sød gærdej, så jeg måtte lige rette lidt op i dag. Selvom jeg allerhelst spiser kage hver dag, bad min krop om en lidt sundere eftermiddagstallerken denne mandag for balancens skyld.
+ ☕️, fordi 💆🏼‍♀️. Og lidt 🌺 til feed’et 🤗.
Følg mig på Instagram

Bliv fan på Facebook

Følg med på Bloglovin’

bloglovin

Copyright © 2022 · Anne au Chocolat · Ophavsret · Sitemap