Svampede, buttede bananpandekager med det lækreste fyld af nutella, som med garanti vil begejstre og overraske på morgenmadsbordet. Mine to drenge var i hvert fald lykkelige, da jeg serverede disse pandekager for dem i går morges. Vi blev hurtigt enige om, at det var den ultimative vinterferie-morgenmad.
Her kommer den super simple opskrift:
Bananpandekager med nutellafyld
2 personer
2 modne bananer, moset
2 æg
40 g fuldkornsrismel (mandelmel, boghvede eller hvedemel kan også bruges)
Lidt kanel
Smør til stegning
Fyld:
Nutella
Topping:
Granatæblekerner
Græsk yoghurt
Hasselnøddeflager
Bland alle ingredienserne til pandekagerne sammen i en skål. Smelt smør på en pande og fordel dejen i små cirkler på panden. Kom straks en lille skefuld nutella på midten af pandekagerne. Kom derefter lidt mere pandekagedej på toppen, så fyldet er “lukket helt inde”. Vend pandekagerne, så de steges gyldne på begge sider.
Server lune med en topping af græsk yoghurt, granatæblekerner og hasselnøddeflager.

