E-bog - Glad Morgenmad - Køb her
  • Gå direkte til primær navigation
  • Skip til indhold
  • Gå direkte til primær sidebar

Anne au Chocolat

Madkærlighed en masse

  • Hjem
  • Opskrifter
  • Om mig
  • E-bog Glad Morgenmad
  • Mine chokoladeanbefalinger

Bananpandekager med nutellafyld

16. februar 2017 af Anne au Chocolat 4 kommentarer

Svampede, buttede bananpandekager med det lækreste fyld af nutella, som med garanti vil begejstre og overraske på morgenmadsbordet. Mine to drenge var i hvert fald lykkelige, da jeg serverede disse pandekager for dem i går morges. Vi blev hurtigt enige om, at det var den ultimative vinterferie-morgenmad.

Her kommer den super simple opskrift:

Bananpandekager med nutellafyld
2 personer

2 modne bananer, moset
2 æg
40 g fuldkornsrismel (mandelmel, boghvede eller hvedemel kan også bruges)
Lidt kanel
Smør til stegning

Fyld:
Nutella

Topping:
Granatæblekerner
Græsk yoghurt
Hasselnøddeflager

Bland alle ingredienserne til pandekagerne sammen i en skål. Smelt smør på en pande og fordel dejen i små cirkler på panden. Kom straks en lille skefuld nutella på midten af pandekagerne. Kom derefter lidt mere pandekagedej på toppen, så fyldet er “lukket helt inde”. Vend pandekagerne, så de steges gyldne på begge sider.

Server lune med en topping af græsk yoghurt, granatæblekerner og hasselnøddeflager.

Skrevet i: Morgenmad

Previous Post: « Silkebløde og sprøde chokoladesnitter med Earl Grey
Next Post: Blåbærkage med yoghurt og hvid chokolade »

Læserinteraktioner

Kommentarer

  1. Pelle Pedersen skriver

    20. februar 2017 kl. 22:04

    Hej Anne,
    Der skal ikke bagepulver eller lignende i? Undrer mig, at de er puffet så fint op…
    Bh Pelle

  2. Anne au Chocolat skriver

    22. februar 2017 kl. 09:37

    Kære Pelle,
    Nej, æggene klarer hævningen fint 🙂
    Nogle gange tilsætter jeg bagepulver, men så putter jeg alm. hvedemel i og lidt mælk også.
    Det er ikke nødvendigt i disse.
    Kh Anne

  3. Monica skriver

    25. februar 2017 kl. 09:41

    Super fint tip med Nutella inden i pandekagerne. Det lyder rigtig lækkert. Må jeg helt sikkert prøves næste gang jeg laver pandekagerne!

  4. Anne au Chocolat skriver

    25. februar 2017 kl. 21:13

    Kære Monica,
    Ja, det er ret så lækkert med nutella i pandekagerne 😉

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Primær Sidebar

De fem nyeste indlæg vises i slideren øverst her på forsiden.

Velkommen til mit univers, som byder på simple skønne kager, vidunderlige chokoladesager og lykkebringende lækkerier med fokus på den gode smag, de bedste råvarer og livsnydelse i lange baner. Jeg lever efter devisen: søde sager er sunde for sjælen.

Kærlig hilsen Anne au Chocolat

E-bog – Glad Morgenmad – Køb her

E-book – Good Mornings – Buy here

lykken-er-is

Search

Følg mig på Instagram

Jeg havde disse dadelhapsere med chokolade og pean Jeg havde disse dadelhapsere med chokolade og peanuts med som barselsgave til søde @emilysalomon og dejlige lille Skipper i dag (okay, de er nok mest til mor, far og storebror😉). Og hun forkælede mig med stjernelækre HELT nybagte peanutbutter cookies til kaffen - ahmen altså 🫶🏻🥜🍪
Mandagsnack 🫶🏻 Weekenden har budt på dejlig Mandagsnack 🫶🏻 Weekenden har budt på dejligt STORE mængder af kage, is og sød gærdej, så jeg måtte lige rette lidt op i dag. Selvom jeg allerhelst spiser kage hver dag, bad min krop om en lidt sundere eftermiddagstallerken denne mandag for balancens skyld.
+ ☕️, fordi 💆🏼‍♀️. Og lidt 🌺 til feed’et 🤗.
Endnu en klassiker herhjemme 🍨🍯. Vaniljeis m Endnu en klassiker herhjemme 🍨🍯. Vaniljeis med saltkaramel 🫶🏻
Find opskriften på bloggen 🌞
Synet af havens hindbærbuske får mig til at se f Synet af havens hindbærbuske får mig til at se frem til hindbærsorbet 🍧💕 Jeg skal vente en rum tid endnu, men denne sorbet kan heldigvis også sagtens laves med frosne bær.
Sorbeten her er så lækker og byder på en fabelagtig intens og ren hindbærsmag, den smukkeste naturlige pangfarve og en cremet konsistens uden sidestykke 🫶🏻
Følg mig på Instagram

Bliv fan på Facebook

Følg med på Bloglovin’

bloglovin

Copyright © 2022 · Anne au Chocolat · Ophavsret · Sitemap