E-bog - Glad Morgenmad - Køb her
  • Gå direkte til primær navigation
  • Skip til indhold
  • Gå direkte til primær sidebar

Anne au Chocolat

Madkærlighed en masse

  • Hjem
  • Opskrifter
  • Om mig
  • E-bog Glad Morgenmad

Bananpandekager med nutellafyld

16. februar 2017 af Anne au Chocolat 4 kommentarer

Svampede, buttede bananpandekager med det lækreste fyld af nutella, som med garanti vil begejstre og overraske på morgenmadsbordet. Mine to drenge var i hvert fald lykkelige, da jeg serverede disse pandekager for dem i går morges. Vi blev hurtigt enige om, at det var den ultimative vinterferie-morgenmad.

Her kommer den super simple opskrift:

Bananpandekager med nutellafyld
2 personer

2 modne bananer, moset
2 æg
40 g fuldkornsrismel (mandelmel, boghvede eller hvedemel kan også bruges)
Lidt kanel
Smør til stegning

Fyld:
Nutella

Topping:
Granatæblekerner
Græsk yoghurt
Hasselnøddeflager

Bland alle ingredienserne til pandekagerne sammen i en skål. Smelt smør på en pande og fordel dejen i små cirkler på panden. Kom straks en lille skefuld nutella på midten af pandekagerne. Kom derefter lidt mere pandekagedej på toppen, så fyldet er “lukket helt inde”. Vend pandekagerne, så de steges gyldne på begge sider.

Server lune med en topping af græsk yoghurt, granatæblekerner og hasselnøddeflager.

Skrevet i: Morgenmad

Previous Post: « Silkebløde og sprøde chokoladesnitter med Earl Grey
Next Post: Blåbærkage med yoghurt og hvid chokolade »

Læserinteraktioner

Kommentarer

  1. Pelle Pedersen skriver

    20. februar 2017 kl. 22:04

    Hej Anne,
    Der skal ikke bagepulver eller lignende i? Undrer mig, at de er puffet så fint op…
    Bh Pelle

  2. Anne au Chocolat skriver

    22. februar 2017 kl. 09:37

    Kære Pelle,
    Nej, æggene klarer hævningen fint 🙂
    Nogle gange tilsætter jeg bagepulver, men så putter jeg alm. hvedemel i og lidt mælk også.
    Det er ikke nødvendigt i disse.
    Kh Anne

  3. Monica skriver

    25. februar 2017 kl. 09:41

    Super fint tip med Nutella inden i pandekagerne. Det lyder rigtig lækkert. Må jeg helt sikkert prøves næste gang jeg laver pandekagerne!

  4. Anne au Chocolat skriver

    25. februar 2017 kl. 21:13

    Kære Monica,
    Ja, det er ret så lækkert med nutella i pandekagerne 😉

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Primær Sidebar

Kære alle, jeg holder pause fra bloggen men er aktiv på min instagram. Alle mine opskrifter er her stadig, og har I spørgsmål til dem, så send en mail til annemoltkedahl@gmail.com .

Velkommen til mit univers, som byder på simple skønne kager, vidunderlige chokoladesager og lykkebringende lækkerier med fokus på den gode smag, de bedste råvarer og livsnydelse i lange baner. Jeg lever efter devisen: søde sager er sunde for sjælen.

Kærlig hilsen Anne au Chocolat

E-bog – Glad Morgenmad – Køb her

E-book – Good Mornings – Buy here

lykken-er-is

Search

Følg mig på Instagram

Nybagte weekendboller, aftenbadetur, citronmelisse Nybagte weekendboller, aftenbadetur, citronmelisse i fuld flor, snack i haven og chokoladegaver fra min mand ❤️

God pinse 🌞
En skål morgenmadslykke og et solskinsglimt af vo En skål morgenmadslykke og et solskinsglimt af vores jordbærblomster🍓 Græsk yoghurt med vaniljebagte rabarber fra haven, syltetøj af jordbær, solbær og rabarber (også fra haven via fryseren) og en lille portion musli lavet, mens ovnen alligevel var varm fra rabarberne. + banan og mynte fra haven🌿

Når morgenmad smager som dessert 😍
Rabarbersnitter med crumbletop er en af mine yndli Rabarbersnitter med crumbletop er en af mine yndlingskager, når rabarberne er i sæson - i haven og på hylderne i supermarkedet 🌿💕
Find opskriften under mine reels 😋🫶🏻
Hjemmearbejdsdagens lille brunch til frokost under Hjemmearbejdsdagens lille brunch til frokost under markisen på terrassen - som at have et ekstra rum i huset 🥰.. og mad smager bare bedre i det fri 🌱
Følg mig på Instagram

Bliv fan på Facebook

Følg med på Bloglovin’

bloglovin

Copyright © 2023 · Anne au Chocolat · Ophavsret · Sitemap