Klik her for at købe E-Bogen – Glutenfri & Sukkerfri
  • Gå direkte til primær navigation
  • Skip til indhold
  • Gå direkte til primær sidebar

Anne au Chocolat

Madkærlighed en masse

  • Hjem
  • Opskrifter
  • Om mig
  • E-Bogen – Glutenfri & Sukkerfri
  • E-bog Glad Morgenmad

Gâteau à la banane

13. oktober 2010 af Anne au Chocolat Skriv kommentar

DSC_3543

Efteråret sniger sig langsom ind over Paris i disse dage, selvom vi har haft en dejlig lun og solskinsberiget weekend. Det er blevet lidt koldere nu, men solen skinner stadig! Forleden aften bagte jeg en ny slags crumble – Simones crumble – som har havregryn i dejen i stedet for mel. Altså lige dele sukker, smør og havregryn og INTET mel!:) Crumbledejen agerede sprødt låg på en lækker blanding af efterårsæbler og kanel, og havregrynene gav associationer til oatmeal cookies og ikke mindst til de smørristede søde og sprøde havregryn jeg af og til fik lov til at spise oven på ymeren i min barndom.
Jeg fik ikke taget et billede, da belysningen var for dårlig, men jeg tror jeg laver den igen i weekenden og satser på at knipse et billede ved den lejlighed.

I stedet får I billedet “banankage og efterår“! En af pigerne fra det danske hus bagte denne kage for ikke så længe siden. Uhm, er der noget bedre end nybagt banankage, stadig lun som er årsagen til den bløde og funklende chokolade? Jeg spørger bare… 🙂

Skrevet i: Uncategorized Tags: banankage, crumble, efterår, gâteau à la banane, havregryn, Paris

Previous Post: « Cannelé – en lille lækker svampet sag!
Next Post: De sødeste sager i Paris og omegn »

Læserinteraktioner

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Primær Sidebar

Velkommen til mit univers, som byder på simple skønne kager, vidunderlige chokoladesager og lykkebringende lækkerier med fokus på de bedste råvarer og livsnydelse i lange baner.

I januar 2025 gik jeg over til en glutenfri livsstil, og det kommer også til at afspejle sig i fremtidige opskrifter her på siden. Alle de gamle opskrifter forbliver her selvfølgelig. Og jeg er stadig altid på jagt efter den gode smag.

Kærlig hilsen Anne au Chocolat

E-bogen Glutenfri & Sukkerfri – køb her

lykken-er-is

Search

Copyright © 2025 · Anne au Chocolat · Ophavsret · Sitemap